nikos_greece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια αμα υπαρχει το Malwarebytes Anti-Malware στο pc μπορώ να βάλω και antivirus?? η πρεπει να εχω ενα απο τα 2???
8elwADSL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς αρκεί να μην ενεργοποιήσεις το real time protection αν έχεις την premium έκδοση. Δηλαδή θα έχεις το antivirus για real time protection και το malwarebytes μόνο για scantime protection. 1
hawkpilot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω ακούσει μεχρι στιγμής κάποιον που να είχε ενεργοποιημένα και τα δύο και να είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι επιβαρύνεις αρκετά το σύστημά σου. Κατά την προσωπική μου άποψη, το antimalware πρέπει να τρέχει on demand, και το antivirus always on.
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω ακούσει μεχρι στιγμής κάποιον που να είχε ενεργοποιημένα και τα δύο και να είχε πρόβλημα... Είχε θέμα με Kaspersky ταυτόχρονα παλιότερα. Γενικα δεν έχει νόημα να είναι ενεργό το malwarebytes. Τέλειος καθαριστης "παρασίτων" αλλα μέχρι εκει. 1
nikos_greece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 και πως γινεται αυτο που λέτε παιδια??? γιατι αποτι καταλαβα λετε το ιδιο...δηλαδη πως θα κάνω το antimalware να τρέχει on demand??
orion1986 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εννοουν οτι η δωρεαν εκδοση δεν θα τρεχει ''στο background'' ας το πουμε ετσι και για να σκαναρει θα πρεπει να το ανοιγεις χειροκινητα
nikos_greece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εννοουν οτι η δωρεαν εκδοση δεν θα τρεχει ''στο background'' ας το πουμε ετσι και για να σκαναρει θα πρεπει να το ανοιγεις χειροκινητα ναι το καταλαβα απλα θελω να μου πεις αν ειναι ευκολο απο που το ρυθμίζω αυτο???
hawkpilot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγκατέστησε τη δωρεάν έκδοση και μην ενεργοποιήσεις το trial που θα σου προσφέρει στο τέλος της εγκατάστασης. και πως γινεται αυτο που λέτε παιδια??? γιατι αποτι καταλαβα λετε το ιδιο...δηλαδη πως θα κάνω το antimalware να τρέχει on demand?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα