Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς αρκεί να μην ενεργοποιήσεις το real time protection αν έχεις την premium έκδοση.

Δηλαδή θα έχεις το antivirus για real time protection και το malwarebytes μόνο για scantime protection.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει μεχρι στιγμής κάποιον που να είχε ενεργοποιημένα και τα δύο και να είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι επιβαρύνεις αρκετά το σύστημά σου. Κατά την προσωπική μου άποψη, το antimalware πρέπει να τρέχει on demand, και το antivirus always on.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει μεχρι στιγμής κάποιον που να είχε ενεργοποιημένα και τα δύο και να είχε πρόβλημα...

Είχε θέμα με Kaspersky ταυτόχρονα παλιότερα.

Γενικα δεν έχει νόημα να είναι ενεργό το malwarebytes.

Τέλειος καθαριστης "παρασίτων" αλλα μέχρι εκει.

• Like 1
Δημοσ.

εννοουν οτι η δωρεαν εκδοση δεν θα τρεχει ''στο background'' ας το πουμε ετσι και για να σκαναρει θα πρεπει να το ανοιγεις χειροκινητα

Δημοσ.

εννοουν οτι η δωρεαν εκδοση δεν θα τρεχει ''στο background'' ας το πουμε ετσι και για να σκαναρει θα πρεπει να το ανοιγεις χειροκινητα

ναι το καταλαβα απλα θελω να μου πεις αν ειναι ευκολο απο που το ρυθμίζω αυτο???

Δημοσ.

Εγκατέστησε τη δωρεάν έκδοση και μην ενεργοποιήσεις το trial που θα σου προσφέρει στο τέλος της εγκατάστασης.

και πως γινεται αυτο που λέτε παιδια??? γιατι αποτι καταλαβα λετε το ιδιο...δηλαδη πως θα κάνω το  antimalware  να τρέχει on demand??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...