paulos9gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Προχθές μου έκατσε ένα πρόβλημα .Θέλοντας να μπω σε ένα site που έχω λογαριασμό χρήστη όταν πάτησα το πεδίο πληκτρολόγησης του username δε μου έβγαλε το nick μου όπως συνήθως και από κάτω τον κωδικό μου.Το θέμα είναι ότι έτσι έμπαινα για πολύ καιρό και τώρα δε θυμάμαι τον κωδικό να μπω.Δε θυμάμαι ούτε το mail που είχα κάνει τον κωδικό γιατί συνήθως στα διάφορα sites δε χρησιμοποιώ το κανονικό μου mail αλλά άλλους λογαριασμούς για να μην γεμίζω spams .Θεωρώ ότι πρέπει να κάνω επαναφορά cookies για αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δεν βρίσκω τετοια επιλογή.Επίσης κάπου διάβασα στο ιντερνετ οτι επαναφορά είναι απλά η διαγραφή των cookies ... Ο αδερφός μου που έχει και αυτός λογαριασμό του βγάζει κανονικά το username ... Μπορώ να κάνω κάτι?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οι κωδικοί και τα psw δεν ειναι θέμα cookies
paulos9gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εντάξει παίδες το βρήκα μόνος μου firefox έχω πήγα: tools- options- security- saved passwords- και.... τσουπ όλα τα passwords μου τον τελευταίο χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα