Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να σιγουρευτεις οτι δε μπαινει κανεις?

υπαρχει και το wireless watch που δειχνει αν ειναι συνδεδεμενος καποιος στο router,σε γραφικο περιβαλλον.

Δημοσ.

Ναι, και αν μπαίνει πόση ταχύτητα παίρνει

Μου έχουν ότι κάλο πρόγραμμα είναι το cisco network magic pro αλλά δύσκολα το βρίκσεις

Δημοσ.

Ναι, και αν μπαίνει πόση ταχύτητα παίρνει

Μου έχουν ότι κάλο πρόγραμμα είναι το cisco network magic pro αλλά δύσκολα το βρίκσεις

Για να μην αγωνιζόμαστε αδικα και να καταλάβουμε, στο ρουτερ σου παινούν πολλοι? και τι σε ενδιαφέρει τελικά αν μπαίνουν η αν κόβουν ταχύτητα, γιατί αλλα το ενα και άλλο το αλλο.

Δημοσ.

http://speedtest.hol.gr/εδω κανεις τεστ στη γραμμη σου

https://www.dropbox.com/sh/qz2kbpf0fs6dnw0/AACAb9mspO_mkl9op16PTyuRa?dl=0 εδω εχω ενα προγραμματακι για να ελεγξεις αν ειναι καποιος στο router σου.

μπορει να σου βγαλει 2 καρτες,θα κανεις set as default στην 1η,μετα θα κανεις scan και αν δε βρει κατι θα κανεις το ιδιο και με τη 2η.
να ξερεις παντως οτι η cyta εχει σκαμπανεβασματα,οποτε μην αγχωνεσαι τοσο.

επιπροσθετως,μπορουμε να αλλαξουμε τον κωδικο σου για να μην τον σπανε με τα apps απο τα smartphones.

Δημοσ.

Όταν επιλέγω σαν default την κάρτα μου και κάνει scan βρίσκει σαν visitor το router και μου έχει να επιλέξω μία από τις 3 επιλογές Friend-Foe-Unknow τι επιέγω;

Δημοσ.

μονο το δικο σου router εμφανιζει?

δε χρειαζεται να πατησεις κατι,κλειστο.

δεν ειναι καποιος συνδεδεμενος στο ρουτερ σου αυτη τη στιγμη.

οταν θα Lagareis ομως μπορεις να το ξανατρεξεις για να δεις αν ειναι καποιος μεσα.

Δημοσ.

Δε θυμαμαι αν εμφανιζει IP.

τελευταια φορα ειχα δωσει τον κωδικο σε ενα φιλο κ εμφανιστηκε με το username των windows του.

δοκιμασε να συνδεθεις με καποιο smartphone η βαλε καποιο φιλο σου με καποιο λαπτοπ να συνδεθει.

Δημοσ.

Μόλις βρω κάποια συσκευή θα κάνω μια δοκιμή, πάντως σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, και συγνώμη αν σας κούρασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...