Dev1l Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια, ηρθε λοιπον ο καιρος και εγω να παρω ενα καλο πληκτρολογιο για γραψιμο και gaming! Διαθετω μεχρι 110€ max! Θα ηθελα να εχει φωτισμο γιατι το βραδυ κυριως καθομαι! Ειδα το SteelSeries Apex και το Corsair K50 τα οποια ειναι και πολυχρωμα και δεν μπορω να αντισταθω σε τετοια εφε! Εχετε μηπως να προτινετε κατι αλλο ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Kαλη τιμουλα τη δεδομενη στιγμη εχει αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4011-gkcr1-ui-quickfire-ultimate-mechanical-keyboard-red-switch-p-PER.814347 1
Haris San Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια, ηρθε λοιπον ο καιρος και εγω να παρω ενα καλο πληκτρολογιο για γραψιμο και gaming! Διαθετω μεχρι 110€ max! Θα ηθελα να εχει φωτισμο γιατι το βραδυ κυριως καθομαι! Ειδα το SteelSeries Apex και το Corsair K50 τα οποια ειναι και πολυχρωμα και δεν μπορω να αντισταθω σε τετοια εφε! Εχετε μηπως να προτινετε κατι αλλο ? Αυτα που ειπες δεν ειναι μηχανικα...Σε αυτη την τιμη θα κοιταξεις για μηχανικο και κυριως κανα coolermaster οπως αυτο που ειπε απο πανω
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Σε μηχανικα κοιτα σε http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html ή στο Razer Blackwidow μεχρι τα 100ευρω ή το Coolermaster Quickfire Ultimate Σε κανονικα κοιτας σε http://www.skroutz.gr/s/3333573/Logitech-G510s.html
Dev1l Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Στο μηχανικο πληκτρολογιο θα δω διαφορα εναντιας τα σιλικονης ? Επισης ωραιο το g510s αλλα και το apex πολυ καλα λογια εχω ακουσει!
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Στο μηχανικο πληκτρολογιο που γινεται ολη αυτη η φασαρια και τρελα,την διαφορα θα την αισθανθεις ειδικα στο γραψιμο που σε ενδιαφερει. Για γραψιμο συνηθως κοιτανε σε Blue ή Brown διακοπτες,στο δε gaming ολοι πανω κατω καλοι ειναι.
Dev1l Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οκ απο διακοπτες το πιασα αλλα θελω να μαθω την διαφορα στα μηχανικα και στα σιλικονης των 100€. ειναι περιπου ιδια? Οι διαφορες ειναι μεγαλες ?
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αν εχεις καποιο Κωτσοβολο απο κοντα,πηγαινε και δες τα Razer Blackwidow και Logitech G710 και θα καταλλαβεις τι διαφορα εχουν στην αισθηση.
Dev1l Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχως δεν εχω κοντα μου κατι και ειναι χωριο εδω!
Dev1l Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα Θεσσαλονίκη και δοκίμασα στα Public τα πληκτρολόγια! Τα μηχανικά δεν με βόλεψαν καθόλου όμως, δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκαν κάπως παράξενα (δεν ξέρω και πως να το εκφράσω). Ενώ αντίθετα που δοκίμασα τα SteelSeries Apex / Logitech 510s μου φάνηκαν τα ποιο βολικά! Ευτυχώς ο Γιώργος (το παλικάρι που με βοήθησε στην επιλογή, υπάλληλος του public) μου εξήγησε με απλά λόγια όσα ήθελα να ξέρω / ακούσω. Τελικά κατέληξα στο σπίτι με το SteelSeries Apex και το χαμόγελο στα χείλη! Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τον κόπο και τον χρόνο σας, ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή στο μέλλον να ανταποδώσω την βοήθεια! Καλή συνέχεια σε εσάς (και καλό κάψιμο σε εμένα!!!!!! )
Haris San Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα Θεσσαλονίκη και δοκίμασα στα Public τα πληκτρολόγια! Τα μηχανικά δεν με βόλεψαν καθόλου όμως, δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκαν κάπως παράξενα (δεν ξέρω και πως να το εκφράσω). Ενώ αντίθετα που δοκίμασα τα SteelSeries Apex / Logitech 510s μου φάνηκαν τα ποιο βολικά! Ευτυχώς ο Γιώργος (το παλικάρι που με βοήθησε στην επιλογή, υπάλληλος του public) μου εξήγησε με απλά λόγια όσα ήθελα να ξέρω / ακούσω. Τελικά κατέληξα στο σπίτι με το SteelSeries Apex και το χαμόγελο στα χείλη! Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τον κόπο και τον χρόνο σας, ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή στο μέλλον να ανταποδώσω την βοήθεια! Καλή συνέχεια σε εσάς (και καλό κάψιμο σε εμένα!!!!!! ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Το παλικαρι σε εβαλε να σκασεις φραγκα για να παρεις ζελατινα! κλαιω....σορρυ μαν Edit:Σε σελοφαν επρεπε να παρεις κατι στην τιμη των 50 πχ αυτο http://www.skroutz.gr/s/408863/Gigabyte-K8100.html 3
smoke0man2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ποιο πληκτρολόγιο προτείνεται με κόκκικο switch?(όσο πιο φθηνό γίνεται) είτε από εξωτερικό η εσωτερικό
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα Θεσσαλονίκη και δοκίμασα στα Public τα πληκτρολόγια! Τα μηχανικά δεν με βόλεψαν καθόλου όμως, δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκαν κάπως παράξενα (δεν ξέρω και πως να το εκφράσω). Ενώ αντίθετα που δοκίμασα τα SteelSeries Apex / Logitech 510s μου φάνηκαν τα ποιο βολικά! Ευτυχώς ο Γιώργος (το παλικάρι που με βοήθησε στην επιλογή, υπάλληλος του public) μου εξήγησε με απλά λόγια όσα ήθελα να ξέρω / ακούσω. Τελικά κατέληξα στο σπίτι με το SteelSeries Apex και το χαμόγελο στα χείλη! Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τον κόπο και τον χρόνο σας, ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή στο μέλλον να ανταποδώσω την βοήθεια! Καλή συνέχεια σε εσάς (και καλό κάψιμο σε εμένα!!!!!! ) Δυστηχως το παλικαρι ηταν αυτο που εφυγε με το χαμογελο στα χειλη που πουλησε το συγκεκριμενο πληκτρολογιο.Το οτι δεν σε βολεψε ενα μηχανικο δεκτο,αλλα θα μπορουσαμε να δουμε και αλλες λυσεις στα χρηματα σου.Αλλα αφου σε αυτο πηγες καλοδουλευτο 1
Zergoulini Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ελα μαν καλοδουλεφτο. Απλα μια συμβουλη (ποτε μην εμπιστευεσαι πωλητες τυπου Public, Κοτσοβολος, Πλαισιο, Media Markt και λοιπα.) Δεν εχουνε ιδεα και απλα κοιτανε να κανουνε μια πωληση. Οταν ειχα παει να δω απο κοντα το Razer Blackwindow Ultimate 2012 στο Public, ηρθε ενας πωλητης και καλα να με εξυπηρετησει. Οταν του λεω οτι ψαχνω μηχανικο πληκτρολογιο, αρχησε να μου δειχνει κατι Logitech μευρανης με 100+ευρω. Τελικα καταληξαμε να του κανω ενα 4 λεπτο ιδιαιτερο μαθημα τι ειναι μηχανικο πληκτολογιο και τι διαφορα εχει το καθε Switch. Απλα οταν ειναι να κανεις μια αγορα, το καλυτερο ειναι να κανεις μια ερευνα αγορας μονος σου στο Internet. Φορουμ οπως αυτο εδω θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο απο εναν πωλητη σε μαγαζι. Μην νοιωθεις ασχημα, ολοι την εχουμε πατησει καποια στιγμη στο παρελθον. Κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει, απλα τωρα ξερεις οτι την επομενη φορα που θα αγορασεις κατι δεν θα συμβουλευτεις πωλητη. Anyway, το Apex, ειναι ενα αξιολογο πληκρολογιο που θα μεινεις ευχαριστημενος. Μεγια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα