Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες,απο Αθήνα φεύγουμε 5ημερη Σαλόνικα..Πειτε μερικές ιδεες ωστε να μεινουν αξεχαστες αυτες οι μερες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βόλτα δυτικά με μπλουζάκια του γαύρου

Θα το θυμάσαι μια ζωή πιστεύω

Edit: τα καλύτερα σκηνικά γίνονται στο ξενοδοχείο το βράδυ

Let the alcohol do its magic

• Like 22
Δημοσ.

σαυτο το σημειο, να επισημανω πως αν εισαι αθηναιος, ειναι μια πολη που θα σου προσφερει μεγαλες συγκινησεις,

Δημοσ.

Βόλτα δυτικά με μπλουζάκια του γαύρου

Θα το θυμάσαι μια ζωή πιστεύω

Θα τo θυμαται λες? :D

Σαν τα ποτα στο ξενοδοχειο δεν εχει. Επισης τσαρκες ολο το βραδυ στο κεντρο... Αλητεια...

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου ( τουλάχιστον απο την εμπειρία/εμπειρίες/αφηγήσεις φίλων,ξαδερφιών και γνωστών μου απο άλλα σχολεία όταν ήμουν εγώ 3η Λυκείου , που σημαίνει το σχολείο μου και 2-3 ακόμα ) αλλά αν δεν έχεις ήδη γκόμενα εκείνη την εποχή, μη περιμένεις να γυρίσεις σκηνές backroom casting , όργια ή οτι ετσι απλά "ειναι αυτονόητο" οτι θα σπρώξεις . Και πάλι , και με αυτήν παίζεται .

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μεθύσετε .

Με ελαχιστότατες εξαιρέσεις φυσικά , ε

• Like 1
Δημοσ.

Εμάς κανείς δεν έκανε τίποτα και από μεθύσια ψόφια πράγματα. 21 άτομα είμασταν όλα και όλα βέβαια. Ρώμη 7ήμερη. Και εντάξει θα πρέπει να είσαι καλός μαλάκας να το ρίχνεις στα ποτά και σε λοιπές μαλακίες όταν την άλλη μέρα μπορείς να γυρίσεις πόλεις σαν την Ρώμη και την Φλορεντία.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είσαι 17 χρονών δεν νομίζω πως καίγεσαι για τα αρχαία και τις ομορφιές .

Αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .

• Like 1
Δημοσ.

καλά και εγώ Ρώμη είχα πάει, ολή τη μέρα ταξίδια και ξεναγήσεις και το βράδυ αλλάζαμε δωμάτια στα κρυφά (μην μας καταλάβει και ο επιβλέπον στον διάδρομο :P) (απ'την άλλη όντως κάποιοι μέθυσαν .... και να ήταν μόνο αυτο .....)

Δημοσ.

τα χουν οικονομησει και κανονησει οι tour operators οποτε θα πανε εκει που εχουν κανονησει...

να κανετε βολτες οπου θελετε δεν παιζει...

Αν πατε μονο θεσ/κη και οχι περασμα απο  βεργινα κτλ. πρεπει να στε απο "σοβαρο" εκπαιδευτικο σχολειο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...