Fla Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ρε μάγκες,απο Αθήνα φεύγουμε 5ημερη Σαλόνικα..Πειτε μερικές ιδεες ωστε να μεινουν αξεχαστες αυτες οι μερες
Pa0ki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Βόλτα δυτικά με μπλουζάκια του γαύρου Θα το θυμάσαι μια ζωή πιστεύω Edit: τα καλύτερα σκηνικά γίνονται στο ξενοδοχείο το βράδυ Let the alcohol do its magic 22
lambroszekis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Φουσκοστε καποτες Sent from my iPad using Insomnia 3
athlios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 σαυτο το σημειο, να επισημανω πως αν εισαι αθηναιος, ειναι μια πολη που θα σου προσφερει μεγαλες συγκινησεις,
Iris_89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αλκοόλ και προφυλακτικά για όλους και τεστ εγκυμοσύνης για τις κοπέλες αργότερα 1
d_gkal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Βόλτα δυτικά με μπλουζάκια του γαύρου Θα το θυμάσαι μια ζωή πιστεύω Θα τo θυμαται λες? Σαν τα ποτα στο ξενοδοχειο δεν εχει. Επισης τσαρκες ολο το βραδυ στο κεντρο... Αλητεια... 1
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Φασωθειτε Σαν Να Μην Υπαρχει Αυριο... 4
Adon1s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου ( τουλάχιστον απο την εμπειρία/εμπειρίες/αφηγήσεις φίλων,ξαδερφιών και γνωστών μου απο άλλα σχολεία όταν ήμουν εγώ 3η Λυκείου , που σημαίνει το σχολείο μου και 2-3 ακόμα ) αλλά αν δεν έχεις ήδη γκόμενα εκείνη την εποχή, μη περιμένεις να γυρίσεις σκηνές backroom casting , όργια ή οτι ετσι απλά "ειναι αυτονόητο" οτι θα σπρώξεις . Και πάλι , και με αυτήν παίζεται . Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μεθύσετε . Με ελαχιστότατες εξαιρέσεις φυσικά , ε 1
GreekMonkey Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εμάς κανείς δεν έκανε τίποτα και από μεθύσια ψόφια πράγματα. 21 άτομα είμασταν όλα και όλα βέβαια. Ρώμη 7ήμερη. Και εντάξει θα πρέπει να είσαι καλός μαλάκας να το ρίχνεις στα ποτά και σε λοιπές μαλακίες όταν την άλλη μέρα μπορείς να γυρίσεις πόλεις σαν την Ρώμη και την Φλορεντία. 1
Adon1s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Όταν είσαι 17 χρονών δεν νομίζω πως καίγεσαι για τα αρχαία και τις ομορφιές . Αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . 1
mech35 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 καλά και εγώ Ρώμη είχα πάει, ολή τη μέρα ταξίδια και ξεναγήσεις και το βράδυ αλλάζαμε δωμάτια στα κρυφά (μην μας καταλάβει και ο επιβλέπον στον διάδρομο ) (απ'την άλλη όντως κάποιοι μέθυσαν .... και να ήταν μόνο αυτο .....)
kage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 τα χουν οικονομησει και κανονησει οι tour operators οποτε θα πανε εκει που εχουν κανονησει... να κανετε βολτες οπου θελετε δεν παιζει... Αν πατε μονο θεσ/κη και οχι περασμα απο βεργινα κτλ. πρεπει να στε απο "σοβαρο" εκπαιδευτικο σχολειο
beatshooter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ο θρύλος λέει πως θα μαμησεις...κ λίγους μήνες μετα πως θα γ@μας αβέρτα όντας φοιτητής... :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα