GreekMonkey Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος ορειβατικός σύλλογος στην Θεσσαλονίκη. Και αν ναι, τι δραστηριότητες έχει, τηλέφωνα επικοινωνίας και γενικά να δω τι παίζει. Η φάση είναι ότι μαρέσουν τα βουνά και η εξοχή, μικρός έκανα με γονείς κτλ κάποιες εξορμήσεις και θέλω να ξανααρχίσω να πηγαίνω. Η αν δεν υπάρχει κάτι τόσο επίσημο, κάποιος που να ξέρει για τέτοιες και παρόμοιες δραστηριότητες (πεζοπορίες κτλ).
Chrisxxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://www.eosthessalonikis.gr/el/default.aspΚαθε βδομαδα εχουν αναβάσεις.
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://www.eosthessalonikis.gr/el/default.aspΚαθε βδομαδα εχουν αναβάσεις. Καλος συλλογος και απο τους πιο ενεργους στην Ελλαδα επισης αν δεν κανω λαθος διαχειριζεται και ενα καταφυγιο στον Ολυμπο .
Chrisxxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το Αποστολιδης αλλά δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν το διαχειρίζονται οι ιδιοι ή αν ανήκει σε εναν αλλο ορειβατικο της Θεσσαλονικης το ΣΕΟ. Ενιγουει το καταφυγιο που τα σπαει στον Ολυμπο ειναι ο Κακαλος και από άποψη τοποθεσίας - θεας όσο και από το παιδι (Μιχαλης Στύλας) που το διαχειρίζεται. Με τον ΕΟΣ ειχα παει κατι εκδρομες πριν μερικά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά τα έχουν αυτά οι ορειβατικοι.. Μπορείς ομως να βρεις 4-5 ατομα που τα βρίσκετε και να πηγαινετε μετά παρεα. Από γνωστούς παντως που έχουν ασχοληθει πιο στενά με το σύλλογο μπορώ να πω ότι εχει αρκετά θεματα στην οργανωση του και αρκετά εσωτερικά προβληματα τα οποία όμωςδεν αφορούν κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω παρα μονο με τις εκδρομες. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχω μεινει και στα 2 το Κακαλος ειναι οντως με διαφορα το πιο καλο απο αποψη θεας συμφωνω και για τον Μιχαλη που ειναι σημαντικο προσωπο για την Ελληνικη ορειβατικη κοινοτητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα