smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κατανοητό. Από θέμα μητρική που πρότεινες τώρα. Υπάρχει κάτι καλύτερο ?η ahrock είναι καλή εταιρία ?service?κ.λ.π?το τσιπάκι της είναι καλό τι λες!και μέχρι 110 μπορώ Μαξ για μητρική έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα θα τον πάρω Χριστούγεννα =εκπτώσεις <3
mckaibomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοείς ?αυτή την κάρτα που μου Είπατε Που λαμια πόσο υπάρχει eshop? Επίσης αυτή η κάρτα χωράει στο κουτί μου.η θα το σηκώνει το τροφοδοτικό μου? Το ισοπ στη λαμια ειναι στην αθηνων μετα την αγια παρασκευη
Physiciant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Είπες μέχρι 600 ευρώ σύνολο. Τώρα ανέβηκε το budget; 1
smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 πιστευω οτι τα χριστουγεννα θα γινουν εκπτωσεις αρα ΄) Το ισοπ στη λαμια ειναι στην αθηνων μετα την αγια παρασκευη ξερω που ειναι φιλε μου εκει κοντα μενω
mckaibomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Που λαμια πόσο υπάρχει eshop? νομιζα πτι ρωτησες
Physiciant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αν θες να πας σε καλύτερη μητρική, οι αμέσως επόμενες επιλογές είναι αυτές http://www.e-shop.gr/asus-h97-plus-retail-p-PER.523198 http://www.skroutz.gr/s/4884788/Asus-H97-Pro.html
aneurysm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εκπτώσεις λεβέντη μόνο στα γυναικεία υποδήματα να περιμένεις, όχι σε pc parts. Με δεδομένο το συγκεκριμένο budget Κάνεις σοβαρές εκπτώσεις σε κάρτα γραφικών για να βάλεις ίντελ. Η ανεβασε budget ή πάνε σε κλειδωμένο ιντελ αφού τζίζ για amd...
smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα για overclock δεν πρόκειται να κάνω θέλω να τους κρατησω τουλάχιστο για ακόμα τέσσερα χρόνια δηλαδή μέχρι να τελειώσω τις σπουδές εσύ δηλαδή τι προτείνεις ?κοίτα είχψ ένα 7700k καθ μου έχει βγάλει την πίστη ; ( και το έχω πάρει με κακό ματι
mckaibomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα για overclock δεν πρόκειται να κάνω θέλω να τους κρατησω τουλάχιστο για ακόμα τέσσερα χρόνια δηλαδή μέχρι να τελειώσω τις σπουδές εσύ δηλαδή τι προτείνεις ?κοίτα είχψ ένα 7700k καθ μου έχει βγάλει την πίστη ; ( και το έχω πάρει με κακό ματι θα τελειωσεις σε 4 χρονια; χαχαχα
Physiciant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μη γίνεται κακός..είναι ανάλογα την σχολή και φυσικά το άτομο
mckaibomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μη γίνεται κακός..είναι ανάλογα την σχολή και φυσικά το άτομο μονο στη νοσηλευτικη τελειωνουν σε 4
Physiciant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Offtopic! Ναι ενώ στο νηπιαγωγων και στο παιδαγωγικο δυσκολευονται. Μέσος όρος πτυχίου 8. Μάθημα πλαστελινη 2 2
smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 8 εξάμηνα είναι φίλε μου άρα τέσσερα χρόνια.ηλεκτρονικός μηχανικών.. Αλλά σας παρακαλώ πολύ μην βγαίνουμε εκτός θέματος οποίος θέλει πμ. Οπότε ένα καλό κμε ίντερνετ ποιος είναι ? Μέχρι πόσο πρέπει να πάω για να έχω ένα πολύ καλό πσ? Πάντα με ιντελ?
mckaibomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 8 εξάμηνα είναι φίλε μου άρα τέσσερα χρόνια.ηλεκτρονικός μηχανικών.. Αλλά σας παρακαλώ πολύ μην βγαίνουμε εκτός θέματος οποίος θέλει πμ. Οπότε ένα καλό κμε ίντερνετ ποιος είναι ? Μέχρι πόσο πρέπει να πάω για να έχω ένα πολύ καλό πσ? Πάντα με ιντελ? λοιπον για μενα δεν αξιζει να δινεις 300αρια και 400αρια σε καρτες γραφικων οποτε και με μια απο τις παραπανω συνθεσεις κομπλε θα εισαι αν και στη θεση σου δε θα αναβαθμιζα το πισι και θα κοιτουσα τα μαθηματα
smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εννοείται πως πρώτα τελειώνω τσ μαθημστσ και μετά ασχολουμαι.εάν και τώρα θα αρχίσω το κανονικό gaming μέχρι τώρα έπαιζα μόνο λόλ :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα