Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατανοητό. Από θέμα μητρική που πρότεινες τώρα. Υπάρχει κάτι καλύτερο ?η ahrock είναι καλή εταιρία ?service?κ.λ.π?το τσιπάκι της είναι καλό τι λες!και μέχρι 110 μπορώ Μαξ για μητρική έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα θα τον πάρω Χριστούγεννα =εκπτώσεις <3

Δημοσ.

Τι εννοείς ?αυτή την κάρτα που μου Είπατε Που λαμια πόσο υπάρχει eshop? Επίσης αυτή η κάρτα χωράει στο κουτί μου.η θα το σηκώνει το τροφοδοτικό μου?

Το ισοπ στη λαμια ειναι στην αθηνων μετα την αγια παρασκευη

Δημοσ.

πιστευω οτι τα χριστουγεννα θα γινουν εκπτωσεις αρα ΄) :-(

Το ισοπ στη λαμια ειναι στην αθηνων μετα την αγια παρασκευη

ξερω που ειναι φιλε μου εκει κοντα μενω :-D

Δημοσ.

Εκπτώσεις λεβέντη μόνο στα γυναικεία υποδήματα να περιμένεις, όχι σε pc parts.

Με δεδομένο το συγκεκριμένο budget 

Κάνεις σοβαρές εκπτώσεις σε κάρτα γραφικών για να βάλεις ίντελ.  Η ανεβασε budget ή πάνε σε κλειδωμένο ιντελ αφού τζίζ για amd...

Δημοσ.

Κοίτα για overclock δεν πρόκειται να κάνω θέλω να τους κρατησω τουλάχιστο για ακόμα τέσσερα χρόνια δηλαδή μέχρι να τελειώσω τις σπουδές :(εσύ δηλαδή τι προτείνεις ?κοίτα είχψ ένα 7700k καθ μου έχει βγάλει την πίστη ; ( και το έχω πάρει με κακό ματι

Δημοσ.

Κοίτα για overclock δεν πρόκειται να κάνω θέλω να τους κρατησω τουλάχιστο για ακόμα τέσσερα χρόνια δηλαδή μέχρι να τελειώσω τις σπουδές :(εσύ δηλαδή τι προτείνεις ?κοίτα είχψ ένα 7700k καθ μου έχει βγάλει την πίστη ; ( και το έχω πάρει με κακό ματι

θα τελειωσεις σε 4 χρονια; χαχαχα

Δημοσ.

8 εξάμηνα είναι φίλε μου άρα τέσσερα χρόνια.ηλεκτρονικός μηχανικών.. Αλλά σας παρακαλώ πολύ μην βγαίνουμε εκτός θέματος οποίος θέλει πμ.

Οπότε ένα καλό κμε ίντερνετ ποιος είναι ? Μέχρι πόσο πρέπει να πάω για να έχω ένα πολύ καλό πσ? Πάντα με ιντελ?

Δημοσ.

8 εξάμηνα είναι φίλε μου άρα τέσσερα χρόνια.ηλεκτρονικός μηχανικών.. Αλλά σας παρακαλώ πολύ μην βγαίνουμε εκτός θέματος οποίος θέλει πμ.

Οπότε ένα καλό κμε ίντερνετ ποιος είναι ? Μέχρι πόσο πρέπει να πάω για να έχω ένα πολύ καλό πσ? Πάντα με ιντελ?

λοιπον για μενα δεν αξιζει να δινεις 300αρια και 400αρια σε καρτες γραφικων οποτε και με μια απο τις παραπανω συνθεσεις κομπλε θα εισαι αν και στη θεση σου δε θα αναβαθμιζα το πισι και θα κοιτουσα τα μαθηματα

Δημοσ.

Εννοείται πως πρώτα τελειώνω τσ μαθημστσ και μετά ασχολουμαι.εάν και τώρα θα αρχίσω το κανονικό gaming μέχρι τώρα έπαιζα μόνο λόλ :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...