web_assasin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο το θεμα? Ειμαι σε μια ομαδα που ασχολειται με extreme games και ετοιμαζω ενα καλο βιντεακι,οποτε θα ηθελα να δω αν και πως μπορουμε να εχουμε καποιο <<οφελος>> απο το σωληνα..
brotrainer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Για να έχεις όφελος θες εκατοντάδες views και εκατοντάδες-εκατομμύρια subscribers. Όταν τους φτάσεις αυτούς ξαναρώτα στο φόρουμ. Αααα μια και το ανέφερες τι βιντεάκια ανεβάζεται gameplay;
web_assasin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στοχευουμε σε χιλιαδες views,ειναι βιντεο με freestyle motocross που δεν κανει κανενας στην ελλαδα,κολπα με bmx,skateboards και ποδηλατα downhill. Θα κανω και καποιο πειραμα με διαφορα tutorial για υπολογιστες,για να δω πως θα παει κ αυτο.Να δοκιμασω με youtube partnership η δεν αξιζει?Μπορω να κανω partnership αφου το video ανεβασει views,η πρεπει να γινει απο την αρχη που θα ανεβει? Στην πορεια μπορω να αλλαξω εταιρια η θα χαθει ο κοπος?
PavlaraS18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στοχευουμε σε χιλιαδες views,ειναι βιντεο με freestyle motocross που δεν κανει κανενας στην ελλαδα,κολπα με bmx,skateboards και ποδηλατα downhill. Θα κανω και καποιο πειραμα με διαφορα tutorial για υπολογιστες,για να δω πως θα παει κ αυτο. Να δοκιμασω με youtube partnership η δεν αξιζει? Μπορω να κανω partnership αφου το video ανεβασει views,η πρεπει να γινει απο την αρχη που θα ανεβει? Στην πορεια μπορω να αλλαξω εταιρια η θα χαθει ο κοπος? Για να γίνεις partner του youtube πρέπει να έχεις ένα ικανοποιητικό αριθμό views . Συνήθως πολύ επειδή δεν μπορούν να πάρουν τόσα πολλά χτυπήματα , ανεβάζουν τεράστιο πλήθος βίντεο και έχοντας λίγα στο καθένα , μαζεύεται ένα ικανοποιητικό πλήθος.. Κάνε μία γρήγορη αναζήτηση στο google , νομίζω θα βρεις πολλα ενδιαφέροντα πράγματα , και σίγουρα θα καταλάβεις τον τρόπο που λειτουργεί .
web_assasin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εχω βρει,απλα επειδη χρησιμοποιουν ορισμους καπου μπερδευομαι,για αυτο ρωταω εδω,μηπως ασχολειται καποιος να μου πει 1-2 πραματακια.
polteris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Για να γίνεις Partner δεν χρειαζετε να έχεις ούτε views ουτε subscribers. Φτιαξε το καναλι σου και κανε αίτηση για partner και adsense. Εγώ έτσι το έκανα. Όλα τα άλλα έρχονται αργότερα. Είναι πολύ απλή διαδικασία απλά όταν θα ανεβάσεις τα βίντεο σου πρόσεχε για πνευματικά δικαιώματα όχι τόσο στο περιεχόμενο του βίντεο μιας και λες οτι θα είναι δικά σας αλλά τυχόν σε κάποια μουσική επένδυση του βίντεο.
web_assasin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Απο οτι ειδα με λιγο ψαξιμο,χρειαζεσαι 500 views το μηνα για να γινεις συνεργατης ( για αρχη ) . δεν εχουμε τελειωσει ακομα το βιντεακι,οποτε μενουμε στη θεωρια ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα