paparoupas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τελευταία ακούω (και χρησιμοποιώ) συχνά τη λέξη καυλάντισμα, χωρίς να ξέρω όμως σε τι ακριβώς αναφέρεται. Μπορεί κάποιος να δώσει έναν ορισμό ή μια περιγραφή? Αναφέρομαι σε καυλάντισμα σε φυσικό και όχι σε ηλεκτρονικό επίπεδο (πχ. μέσω chats κλπ).
JohnConstantine Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν απατομαι το καυλαντισμα ειναι το στυλ παμε να μ@@λ@κιστουμε . Να κανουμε χαβαλε να γελασουμε να περασουμε καλα να περασουμε ωραια.
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 για να μην το πεις παω να την πεσω η παω να φλερταρω και ακουστεις φλωρος λες παω να καυλαντισω με το γκομενακι,για μενα σημαινει ψησιμο γκομενακιου με λιγα λογια
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καυλαντισμα=σαλιαριζω, αισθησιακο φλερτ, επαφη 2ου βαθμου .
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το ξέρω ως συνώνυμο του "μαλακίζομαι" με την μεταφορική έννοια. -Τι να πάμε να κάνουμε ρε Τάκη στο πάρκο; -Απιούμε κάνα καφέ, ταΐσουμε καμιά πάπια, πούμε δυο μαλακίες. -Α, απλώς να καυλαντίσουμε φάση. 2
ParhsG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 http://www.slang.gr/lemma/show/kaulantizo_kablantizo_1349 ανοιχτε και κανα λεξικο 4
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 http://www.slang.gr/lemma/show/kaulantizo_kablantizo_1349 ανοιχτε και κανα λεξικο αυτο πραγμα με τα αστερακια με το ορισμος/λημμα "it redefines over the top"
Praetorianos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ο σωστός ο ορισμός έχει ήδη δωθεί, από θηλυκό, και με case study για απόλυτη κατανόηση της έννοιας. http://www.insomnia.gr/topic/532344-the-official-off-topic-thread/?p=53495926
paparoupas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αμεσότατες και ακριβείς απαντήσεεις! Ομολογώ ότι κι εγώ τα παραπανω είχα λίγο πολύ στο μυαλό μου αλλά δε μου ειναι σαφές κατά πόσο περιλαμβάνει και φυσική επαφή (κι αν περιλαμβάνει σε τι διαφέρει από το φάσωμα) Thank you!!
nicoc89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 φοβού τους μάγους δώρα φέροντες και με θυμιατά καυλαντίζοντες υπάρχουν πολλές έννοιες για την λέξη
nafths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Συζητώ με κάποιον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο, αφήνοντας συνεχώς υποννοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου και περιστρέφοντας εν γένει την κουβέντα γύρω από το σεξ. Κατά το καυλάντισμα (ουσ.), οι δύο (ή περισσότεροι) συνομιλητές έχουν σχεδόν ειλημμένη την απόφαση να συνευρεθούν σεξουαλικώς, ωστόσο οι αφροδισιακές ιδιότητες του, καθυστερούν προσωρινά τη συνεύρεση και προάγουν το διάλογο.Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, πλέον μπορεί κάποιος να καυλαντίζει κάνοντας χρήση:1. κινητού τηλεφώνου (εκτός του μιλητού, με SMS/MMS)2. ηλεκτρονικού υπολογιστή (instant messengers/IRC/e-mail κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα