Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία ακούω (και χρησιμοποιώ) συχνά τη λέξη καυλάντισμα, χωρίς να ξέρω όμως σε τι ακριβώς αναφέρεται. 

Μπορεί κάποιος να δώσει έναν ορισμό ή μια περιγραφή? 

Αναφέρομαι σε καυλάντισμα σε φυσικό και όχι σε ηλεκτρονικό επίπεδο (πχ. μέσω chats κλπ).

Δημοσ.

Αν δεν απατομαι το καυλαντισμα ειναι το στυλ παμε να μ@@λ@κιστουμε . Να κανουμε χαβαλε να γελασουμε να περασουμε καλα να περασουμε ωραια. 

Δημοσ.

για να μην το πεις παω να την πεσω η παω να φλερταρω και ακουστεις φλωρος λες παω να καυλαντισω με το γκομενακι,για μενα σημαινει ψησιμο γκομενακιου με λιγα λογια

Δημοσ.

Εγώ το ξέρω ως συνώνυμο του "μαλακίζομαι" με την μεταφορική έννοια.

-Τι να πάμε να κάνουμε ρε Τάκη στο πάρκο;

-Απιούμε κάνα καφέ, ταΐσουμε καμιά πάπια, πούμε δυο μαλακίες.

-Α, απλώς να καυλαντίσουμε φάση.

• Like 2
Δημοσ.

Αμεσότατες και ακριβείς απαντήσεεις! Ομολογώ ότι κι εγώ τα παραπανω είχα λίγο πολύ στο μυαλό μου αλλά δε μου ειναι σαφές κατά πόσο περιλαμβάνει και φυσική επαφή (κι αν περιλαμβάνει σε τι διαφέρει από το φάσωμα)

Thank you!!

Δημοσ.

φοβού τους μάγους δώρα φέροντες και με θυμιατά καυλαντίζοντες 

υπάρχουν πολλές έννοιες για την λέξη  

Δημοσ.

Συζητώ με κάποιον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο, αφήνοντας συνεχώς υποννοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου και περιστρέφοντας εν γένει την κουβέντα γύρω από το σεξ. Κατά το καυλάντισμα (ουσ.), οι δύο (ή περισσότεροι) συνομιλητές έχουν σχεδόν ειλημμένη την απόφαση να συνευρεθούν σεξουαλικώς, ωστόσο οι αφροδισιακές ιδιότητες του, καθυστερούν προσωρινά τη συνεύρεση και προάγουν το διάλογο.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, πλέον μπορεί κάποιος να καυλαντίζει κάνοντας χρήση:

1. κινητού τηλεφώνου (εκτός του μιλητού, με SMS/MMS)
2. ηλεκτρονικού υπολογιστή (instant messengers/IRC/e-mail κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...