Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν βρήκα πουθενά ενοποιημένες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το fb για μένα και φίλους μου, θέτω απλα προβληματα που αναζητούν λύση, περιμένω απαντήσεις.

Το πρώτο ειναι οτι σε σελίδα μας που εχει likes δεν μπορούμε να δούμε κσι να μιλήσουμε με φίλους που τους αρέσει η σελίδα μας, πρώτα η σελίδα ηταν προφιλ και αυτό γινόταν αμεσα.

Το δεύτερο εινσι πως ορίζουμε μια σελίδα ως αγημενα στο κύριο προφιλ μας?

Τελος μπορούμε να δούμε όλους τους φίλους μιας σελίδας και να στείλουμε αιτήματα φιλίας?

Δημοσ.

Λειτουργω κ εγω μια fanpage για υπολογιστες και δεν εχω βρει ( προφανως επειδη δεν υπαρχει feature ) πως να στειλω μηνυμα σε καποιο χρηστη,αν δε μου στειλει αυτος.
Εψαξα για δημιουργια μηνυματος στα εισερχομενα,αλλα τζιφος.

Στην αρχικη σελιδα,αριστερα εχει κατι στηλες ( pages-groups-apps ) .εκει θα βρισκεται κ η σελιδα σου,αναμεσα στις αλλες σελιδες.
Δε μπορεις να στειλεις αιτηματα φιλιας,γιατι δε λειτουργει ετσι η fanpage.
Τους φιλους μπορεις να τους δεις οταν μπαινεις στη σελιδα ενω χρησιμοποιεις το fb μεσω του προφιλ σου,και εκει μπορεις να δεις μονο αυτους που εχεις κοινους.

Ολα αυτα τα λεω απο την εμπειρια μου,χωρις ομως να τα θεωρω και απολυτα.
Αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας βοηθησει.

Δημοσ.

Μια σελίδα στο Facebook δεν έχει την ίδια λειτουργία με ένα προφίλ.

Δεν μπορείς να δεις ποιοι σου έχουν κάνει like στη σελίδα (μόνο ένα μικρό ποσοστό), ούτε και να τους μιλήσεις.

Για να βάλεις μια σελίδα στα αγαπημένα πας στην αρχική σελίδα. Από αριστερά στη στήλη Pages πας πάνω στη σελίδα και θα σου εμφανιστεί ένα μικρό γρανάζι. Το πατάς και κάνεις κλίκ στο προσθήκη στα αγαπημένα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα οπως εψαχνα στη σελιδα μου,καπως βρεθηκα σε καποιο μενου που μου δειχνει ποιοι μου εχουν kanei like στη σελιδα.

κρατησα το λινκ,αλλα δε θυμαμαι ακριβως πως βρεθηκα εκει,ισως οταν διαβαζεις καινουργια notifications να εχει καποια επιλογη απο κατω.

εν τελει,το λινκ ειναι αυτο https://www.facebook.com/browse/page_fans/?page_id=********

( οπου αστερακια βαζετε το ID της σελιδας σας ) 

για να βρειτε το id κανετε τα εξης: μπαινετε στη σελιδα που θελετε να δειτε το id,  κανετε δεξι κλικ-προβολη κωδικα σελιδας,

πατατε ctrlf +f  και βαζετε σαν keyword αυτο : PageAuxContentPagelet και πατατε enter.

δεξια απο αυτο που θα σας μαρκαρει,πρεπει να υπαρχει ενας 16ψηφιος ( οχι απαραιτητα 16 ) αριθμος.

αυτος λοιπον ο αριθμος ειναι το ID σας.

διαβασα καποια σχετικα αρθρα,αλλα τελικα το εκανα μπακαλιστικα,επειδη δεν εβγαζα ακρη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...