DiscoVolante Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα και θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω ένα PC με μια CPU Intel Pentium 4 D 640 3,2GHZ με 2GB DDR2 800MHZ με καρτα γραφικων την ATI X1650 512DDR2 με 450watt τροφοδοτικο και μητρικη ASROCK 775TWINS-HDTV . Παιζω το LOL (League of legends) και ειναι ομαλο το gameplay. Στο Lineage 2 ομως εχω σοβαρο θεμα και το παιχνιδι κολαει αρκετα. Εριξα μια ματια στις απαιτησεις του L2 και τις minimum τις καλυπτω. Στις recomended ομως δειχνει να εχει καλυτερη CPU δηλαδη την INTEL CORE 2 DUO E6300 περισσοτερη μνημη και καρτα 7600GT ή ATI X1800. http://www.lineage2.com/en/game/download/system-requirements/ με 512+ Εαν βάλω την 5770 1GB DDR5 ή την 7770 1GB DDR 5 καρτα που ξερω οτι ειναι πολυ πιο δυνατη απο την δικη μου θα λυθεί το προβλημα με το χαμηλο framerate στο L2 ή φταιει και η CPU? Μηπως εαν παω στα 3GB μνημης απο τα 2 θα λυσω το προβλημα? Σας ευχαριστω και σας ακουω.
hackerW32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 τα online παιχνιδια θελουν παρα πολυ cpu. ειμαι σιγουρος οταν εαν πας task manger την ωρα που παιζεις θα δεις τον cpu στο 100% αρχικα πρεπει να μας πεις ποσα μπορεις να διαθεσεις και μετα βλεπουμε τι θα αλλαξεις.
DiscoVolante Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγω ειπα μηπως αλλαζα την καρτα γραφικων και ειχα ομαλο gameplay. Οταν παιζω Lineage 2 στο task manager η CPU δειχνει 72%.
hackerW32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 δες στο ποσο τις % ειναι o cpu σου οταν παιζεις l2. αναψε task manager, ξεκεινα το παιχνιδι και οταν φτασει στο σημειο να εχει χαμηλα fps πατας alt+tab και κοιτας τον cpu. για την καρτα γραφικων υπαρχει αλλο προγραμμα, εγω κοιταω με το msi afterburner. δεν ξερω αυτο το game τι απαιτήσεις εχει στην πραγματικότητα, αν δεν ζορίζετε ο cpu τοτε αλλαζεις μοναχα gpu. edit: με τα settings εχεις παιξει ετσι; στις ρυθμισεις για τα γραφικα του l2. να τα κατεβασεις
paulchro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Πρεπει να αλλαξεις πολλα (αν οχι ολα) για τα παιζεις ομαλα l2. Εδω με το συστημα της υπογραφης μου και σε full detail εχω θεμα. Θες καινουρια cpu, ram και gpu. Αν αλλαξεις μονο καρτα ειναι πεταμενα λεφτα. 1
hackerW32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 στις αγγελειες υπαρχει ενας pentium d 945 Στα 13 ευρω, θα παιζει καλα το l2 πιστευω, κατι τετοιο θα βαλεις αρχικα και μετα μια gpu.
Dennisbest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Με pentium 4 δεν θα παίζει καλά ότι και να κάνεις , κανονικά θες τουλάχιστον ένα ψηλά χρονισμένο core 2 duo. Το ιδανικό (σε σχέση και με την τιμή πάντα) είναι ένας hasswell celeron/pentium . Αν παίζεις σε κάποιον private server βέβαια , με λίγα άτομα ο core 2 duo είναι αρκετός , αλλά σε server με μπόλικα άτομα που γίνεται χαμός στα siege κλπ. θες κάτι δυνατότερο.
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πρεπει να αλλαξεις πολλα (αν οχι ολα) για τα παιζεις ομαλα l2. Εδω με το συστημα της υπογραφης μου και σε full detail εχω θεμα. Θες καινουρια cpu, ram και gpu. Αν αλλαξεις μονο καρτα ειναι πεταμενα λεφτα. Σιγα που εχει απαιτησεις μεγαλυτερες απο αυτες του Pc σου το L2,ελεος τι αλλο θα διαβασουμε.... Απλα ειναι τοσο κακογραμμενο το L2 που το lag μπορει να οφειλεται ειτε σε server που παιζει/ειτε σε περιοχη κλπ Παραπανω απο αυτα http://www.lineage2.com/en/game/download/system-requirements/δεν προκειται να ζηταει.
DiscoVolante Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. Εδω ομως μου συνεβη το εξης κουλο. Εβαλα τελικα μια SAPPHIRE ATI 5770 1GB DDR 5 πανω στο motherboard (ASROCK 775 TWINS HDTV) και δεν κανει post. Φοβαμαι πολυ οτι η μητρικη υποστηριζει ναι μεν PCI EXPRESS με bus interface 1.0 ενω η καρτα υποστηριζει 2.1. Δεν θα επρεπε να υπαρχουν συμβατοτητες μεταξυ τους? Οταν βαζω μια NVIDIA 7300GS ολα μια χαρα. Μηπως κανεις εχει αναλογη εμπειρια σε αυτο??
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) μήπως η καρτα εχει προβλημα; μηπως δεν ειναι επαρκες το τροφοδοτικο σου; μήπως δεν εβαλες τροφοδοσια πανω στην καρτα γραφικων; (εαν παιρνει) πες μας μοντελο τροφοδοτικου. "1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required." θελει ρευμα απευθιας απο το τροφοδοτικο, της εδωσες; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από hackerW32
paulchro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πρεπει να αλλαξεις πολλα (αν οχι ολα) για τα παιζεις ομαλα l2. Εδω με το συστημα της υπογραφης μου και σε full detail εχω θεμα. Θες καινουρια cpu, ram και gpu. Αν αλλαξεις μονο καρτα ειναι πεταμενα λεφτα. Σιγα που εχει απαιτησεις μεγαλυτερες απο αυτες του Pc σου το L2,ελεος τι αλλο θα διαβασουμε.... Απλα ειναι τοσο κακογραμμενο το L2 που το lag μπορει να οφειλεται ειτε σε server που παιζει/ειτε σε περιοχη κλπ Παραπανω απο αυτα http://www.lineage2.com/en/game/download/system-requirements/δεν προκειται να ζηταει. Ασε να ξερω λιγο καλυτερα οτι οταν εχω 3 παραθυρα σε full detail κολλανε. Τωρα το αν ειναι κακογραμμενο η ο,τι αλλο δεν μπορω να το ξερω τοσο καλα. Εγω ανεφερα τι γινεται.
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τι εννοείς 3 παράθυρα; το game 3 φορες;; Αυτό εννοεί
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Επειδη το συστημα σου ειναι γενικα πολυ παλιο, δεν θα σου πω οτι θα λυθει το θεμα αν αλλαξεις μονο καρτα η μονο επεξεργαστη. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις λιγα λεφτα στην ακρη και να κανεις ολικη αναβαθμιση οταν μπορεις. Για να παιξεις ενα ΜΜΟ χωρις θεματα χρειαζεσαι γενικα αυτα SSD: για να ανοιγει τα NPC και τα details χωρις να freezαρει. CPU: για lineage2 θα ελεγα τουλαχιστον core2duo GPU: Και μια απλη κανει, απλα η δικια σου ειναι πολυ παλια πλεον. Και μια 9600gt να βαλεις μια χαρα θα ειναι. RAM: Αν εχεις windows 7 και με 3-4gb καλα θα εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα