Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την κοινοτητα!

Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο οτι έχω κερδίσει δώρα αξίας 1000€ περιπου. Μίλησα με μια κύρια που μου λέει θα πάρεις τηλ το κεντρο αποστολών οπου θα συννενοηθειται για την παραλαβή των δώρων. Η χρέωση για το τηλ είναι περιπου 4€ (νομιζω το λεπτο). Επίσης είπε οτι δεν υπάρχει αναμονή στο τηλ.

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;

ΥΓ: δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρίας που κανει την προωθητική ενέργεια.

ΥΓ1: με είχαν ξαναπάρει πριν κάνα δυο μηνες νομιζω αλλά δεν ασχοληθηκα.

Αποστολή από το HM2013023 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

<p>Νόμισα πως θα ήταν DIY για ρουκέτες.</p>

Χαχαχα καλό! Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες!

Δημοσ.

Χαιρετω την κοινοτητα!

Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο οτι έχω κερδίσει δώρα αξίας 1000€ περιπου. Μίλησα με μια κύρια που μου λέει θα πάρεις τηλ το κεντρο αποστολών οπου θα συννενοηθειται για την παραλαβή των δώρων. Η χρέωση για το τηλ είναι περιπου 4€ (νομιζω το λεπτο). Επίσης είπε οτι δεν υπάρχει αναμονή στο τηλ.

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;

ΥΓ: δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρίας που κανει την προωθητική ενέργεια.

ΥΓ1: με είχαν ξαναπάρει πριν κάνα δυο μηνες νομιζω αλλά δεν ασχοληθηκα.

Και ούτε πάλι να ασχοληθείς κατά την γνώμη μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Ε κλασικά, θα πάρεις τηλ, θα περιμένεις κανα δεκάλεπτο ενω χρεώνεσαι, θα σου πουν να αγοράσεις το προϊον τους για να συμμετέχεις στην κλήρωση για τα δώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δωροεπιταγες και διάφορα αλλά δώρα... Δεν διευκρινίζουν τι ακριβως. Ναι και εγώ δεν νομιζω να ασχοληθω γιατί φοβάμαι οτι η αναμονή θα ξεπεράσει το δεκάλεπτο.

Απλα μήπως έχει δοκιμάσει κανεις, αν του έχει συμβεί!

Δημοσ.

Ε κλασικά, θα πάρεις τηλ, θα περιμένεις κανα δεκάλεπτο ενω χρεώνεσαι, θα σου πουν να αγοράσεις το προϊον τους για να συμμετέχεις στην κλήρωση για τα δώρα.

Κάπως έτσι, βγάζουν λεφτά από τα τηλέφωνα εκμεταλλευόμενοι την περιέργεια :)

Δημοσ.

Ποιά περιέργεια, αυτή είναι τακτική που χρησιμοποιείται τουλάχιστον 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που τηλεφωνούν πλέον δεν θεωρούνται θύματα, θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να έχουν χρήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...