ZELDA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά , εδώ και καιρό προσπαθούμε με τον αδερφό μου να ολοκληρώσουμε την σελίδα μας στο facebook πρόκειτε για μαγαζί εστίασης και έχω μερικές απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε. α) αναρωτιέμαι αν υπάρχει δυνατότητα το όνομα που εμφανίζει την επιχειρηση κατα την πληκτρολόγιση να έχει την δυνατότητα να βρίσκει την σελίδα και με τους Ελληνικους χαρακτήρες αλλα και με Λατινικούς δηλαδή όταν γράφει κάποιος π΄χ το πρώτο γράμμα που είναι το Τ... να βγάζει σαν history τάκης άλλα να γίνεται το ίδιο και με Λατινικά π. χ t.... και να βγάζει Takis β) Εχω δεί σε κάποια σελίδα εστιατορίου οτι παρέχει την δυνατότητα Delivery μέσω του facebook, πως μπορεί να υλοποιηθεί αυτό; υπάρχει κάποιο script ή καποιος κώδικας και αν ναι πώς ενσωματωνετε; γ) Μπορώ με καποιο τρόπο να επιλέγω να φαίνοντε η να αποκρύπτοντε απο την αρχική σελίδα που είναι στα αριστερά κάποια επιλεγμένα σχόλια ? Ευχαριστώ.
mary Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μόνο για το 3ο μπορώ να σου δώσω κάποια απάντηση. Λογικά μπορείς, σε κάθε σχόλιο θα σου έχει επιλογές αν μπορείς να το αποκρυψεις. Για τα πρώτα δύο, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει 1
JLEE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για το β) Λογικά είναι μέσα από μια Custom Εφαρμογή που θα υπάρχει σε κάποια καρτέλα. Δεν είναι λειτουργία του FB. Οπότε θα χρειαστείς κάποιο προγραμματιστή για να στο δημιουργήσει. Για το γ) Τα σχόλια μπορεί να τα κάνεις hide τα reviews δεν νομίζω. Παλιότερα υπήρχε η επιλογή να βγάλεις τα reviews αν έβγαζες την διεύθυνση του καταστήματος. Δεν έχω ασχοληθεί τελευταία για να σου δώσω παραπάνω λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα