nikos_greece Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ..ξερει κανεις γιατι ενω στο δοκιμαστικο στην μπλε οθονη που εχει λητουργει ενω on stream δεν διχνει τπτ????
StylerGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καταρχας πες μας ποιο twitch alert χρησιμοποιησες και ποιο προγραμμα για stream.
nikos_greece Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καταρχας πες μας ποιο twitch alert χρησιμοποιησες και ποιο προγραμμα για stream. καλησπερα χρησιμοποιω το obs ...τωρα για αλερτ δοκιμασα το παρακατώ (https://www.twitchalerts.com/) αλλα δε τα καταφερα ...πες μου οποιο σου ειναι ποιο ευκολο να με βοηθησεις αν 8ες και μπορεις...ευχαριστώ
StylerGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 λοιπον για το συγκεκριμενο θα πρεπει να κανεις window capture το πρασινο που σου βγαζει στο twitch alerts(δοκιμαστικο) και να το βαλεις πανω απο το game που θα παιζεις.
nikos_greece Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον για το συγκεκριμενο θα πρεπει να κανεις window capture το πρασινο που σου βγαζει στο twitch alerts(δοκιμαστικο) και να το βαλεις πανω απο το game που θα παιζεις. πηγα και εκανα οτι μου ειπες αλλα δε μου βγαζει μονο τα γραμματα αλλα και το μπλε περιγραμα πισω απο τα γραμματα...μηπως ξερεις τι κανω λαθος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα