funbreaker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μπαίνω πολλές φορές την ημέρα στο yahoo mail και κάθε φορά μου ζητάει κινητό και νέο password και κάθε φορά πατάω skip.Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης?
funbreaker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά έχει βρει κανείς καμιά λύση γι αυτό το πράμα?Δεν θέλω ούτε να αλλάξω κωδικό ούτε να τους δώσω το τηλ μου.Μου σπάει τα νεύρα σε κάθε login.
WoodSell3r Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι το επίσημο/επαγγελματικό e-mail σου, καλό είναι να δώσεις πάντως το κινητό σου σε περίπτωση που κάτι γίνει και κλειδωθεί για τον τάδε λόγο, να μπορουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να εξακριβώσουν την ταυτότητα σου. Κάπως έτσι την είχα πατήσει παλιότερα, σε άλλο πάροχο όταν για λόγο που δεν έμαθα ποτέ, μια μέρα δε μπορούσα να κάνω log in και ούτε μπορούσαν να πιστοποιήσουν κάπως πως εγώ είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού.Αν δεν είναι το επαγγελματικό σου, τότε δες τις ρυθμίσεις αν μπορείς να το αποφύγεις κάπως.Μήπως σβήνεις τα cookies καθημερίνα και για αυτό σε ρωτάει κάθε φορά που συνδέεσαι ;
funbreaker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι το επίσημο/επαγγελματικό e-mail σου, καλό είναι να δώσεις πάντως το κινητό σου σε περίπτωση που κάτι γίνει και κλειδωθεί για τον τάδε λόγο, να μπορουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να εξακριβώσουν την ταυτότητα σου. Κάπως έτσι την είχα πατήσει παλιότερα, σε άλλο πάροχο όταν για λόγο που δεν έμαθα ποτέ, μια μέρα δε μπορούσα να κάνω log in και ούτε μπορούσαν να πιστοποιήσουν κάπως πως εγώ είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού. Αν δεν είναι το επαγγελματικό σου, τότε δες τις ρυθμίσεις αν μπορείς να το αποφύγεις κάπως. Μήπως σβήνεις τα cookies καθημερίνα και για αυτό σε ρωτάει κάθε φορά που συνδέεσαι ; Όχι δεν είναι το επίσημο επαγγελματικό, είναι το εναλλακτικό για internetικες βλακείες. Δεν σβήνω cookies, έχω άλλα 2 λογαριασμούς και απ το ίδιο pc δεν μου ζητάει τίποτα. Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις, άμα θέλουν ας τους δώσω πχ εναλλακτικό email, απλά δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση. Δεν βρίσκω καν κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την yahoo σχετικό με τα emails.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα