Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

Εχω εδω και ενα μηνα που ψαχνω με καθε δυνατο τροπο να εξασφαλισω πως το επομενο μου κινητο θα ειναι επιλεγμενο με τα χαρακτηριστικα που θελω (και χρειαζομαι) να εχει, γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να αγοραζω καθε χρονο καινουργιο και δεν θελω να μεινω με ενα κινητο το οποιο δεν θα με καλυπτει σε αυτα που χρειαζομαι, οποτε σκεφτηκα να παρω και γνωμες απο ατομα που εχουν ή ειχαν τα συγκεκριμενα κινητα και ξερουν να μου πουν απο τη δικη τους εμπειρια με το κινητο εαν αξιζουν.

Λοιπον, τα βασικα χαρακτητιστικα τα οποια ειναι απαραιτητα για εμενα ειναι:

1. Μεγαλη αυτονομια μπαταριας καθως ταξιδευω Αθηνα-Καβαλα πολλες φορες το χρονο (8,5 με 9 ωρες ταξιδι) και θελω, τουλαχιστον, να μπορω να ακουω μουσικη (εστω με κλειστο wifi, χαμηλη φωτεινοτητα και σχεδον καθολου παιχνιδια) για οσες ωρες διαρκει το ταξιδι χωρις να ανησυχω για την μπαταρια.

2. Το κινητο να μπορει να αντεξει μερικα μεγαλα παιχνιδια και να μην κολλαει εαν του περασω αρκετες εφαρμογες (σε λογικα πλαισια)

3. Να παιρνει καρτα μνημης

Και μερικα χαρακτηριστικα που δεν ειναι αναγκαστικο να τα εχει το κινητο, αλλα εαν τα εχει θα προτιμησω αυτο: να μην ειναι παρα πολυ μεγαλο και να ειναι ανετο στο χερι γιατι δεν εχω μεγαλα χερια και να εχει δυνατο ηχειο 

Τα κινητα τα οποια εχω στο μυαλο μου να αγορασω μεχρι στιγμης ειναι:
-LG G2 mini
-LG G3 mini
-LG L70 D325
-Lenovo A850+ octacore
-Huawei Honor 3c
-Sony Experia M2

Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ή μεχρι 230 σε εξαιρετικες περιπτωσεις κινητων.

Ευχαριστω προκαταβολικα γαι τη βοηθεια σας  :-D 

Δημοσ.

Μπορώ να σου προτείνω αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€ τελική

Παίρνει έξτρα κάρτα, έχει 3200mAh μπαταρία, οπότε κρατάει πολύ (3050 έχει το δικό μου και με χρήση καλή κρατάει 1.5 μέρα περίπου), Η εταιρεία είναι εγγύηση, 4G κινητό και το μαγαζί αξιόπιστο, έχοντας αγοράσει από εκεί πολλές φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα. Θα μπορούσα να σου προτείνω και το κινητό μου, στην 16GB έκδοση (εγώ έχω την 64GB), που είναι στα λεφτά σου, αλλά και το NOTE είναι πολύ καλό! 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να σου προτείνω αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€ τελική

Παίρνει έξτρα κάρτα, έχει 3200mAh μπαταρία, οπότε κρατάει πολύ (3050 έχει το δικό μου και με χρήση καλή κρατάει 1.5 μέρα περίπου), Η εταιρεία είναι εγγύηση, 4G κινητό και το μαγαζί αξιόπιστο, έχοντας αγοράσει από εκεί πολλές φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα. Θα μπορούσα να σου προτείνω και το κινητό μου, στην 16GB έκδοση (εγώ έχω την 64GB), που είναι στα λεφτά σου, αλλά και το NOTE είναι πολύ καλό! 

Δεν θυμαμαι πιο xiaomi ειχα δει, το οποιο δεν επαιρνε εξωτερικη μνημη και τα ειχα ξεγραψει τελειως. Αυτο μου φαινεται πολυ καλο και κατα πασα πιθανοτητα θα παρω αυτο, εαν δεν προκυψει καποιο καλυτερο. Ευχαριστω για τη βοηθεια  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...