Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτου μου την πέσετε διαβάστε με.

Λόγω ότι πάσχω απο διπολική διαταραχή , αναγκαστικά πέρνω κάποια φάρμακα (Seroquel XR) , τα οποία έκαναν θαυματα , δηλαδή το πρόβλημα αυτό λύθηκε εδώ και 3 χρόνια , και ζω μια φυσιολογικότατη ζωή , και απο τότε που ηρέμεσα , έχω κάνει άλματα στην ζωή μου , με δικιά μου επιχείρηση κλπ.

ΟΜΩΣ

φαίρνουνε μεγάλη βουλιμία και έχω βάλει 21 κιλά , έχω φτάσει τα 110 κιλά.

Πήρα ένα φάρμακο , το Topamac , το οποίο το δίνουνε μερικοί ψυχίατροι για να καταστείλει τις βουλιμίες , και όντως τις πολλες βουλιμίες μου τις κατέστειλε.

Ημουνα σε τραγική κατάσταση λέμε παίδες , έτρωγα μια κατσαρόλα μακαρόνια στην καθισιά μου , πέρναγα απο σουβλατζίδικο και έτρωγα 3 σουβλάκια και μετά πήγαινα και σπίτι και έτρωγα και μια γαβάθα φαγητό.

Ερωτώ λοιπον , τώρα που τρώω όχι κανονικά , τρώω πολύ ελαφρα, έχω μειώσει κατα πολύ το φαί μου , θέλω να μάθω πως μπορώ να μειώσω το μέγεθος του στομαχιού μου φυσικά. Δηλαδή , πως μπορώ να χορταίνω με μισή μεριδίτσα φαί , και όχι με μία γαβάθα.

Γιατί ΟΚ  , με την βοήθεια των φαρμάκων μείωσα την βουλιμία , τρώω κανονικά , αλλά δεν χάνω κιλά. Θέλω να το κλέισω το ρημαδι , να τρώω λίγο!

Ακούω τις συμβουλές σας !

Δημοσ.

Μπορεις να μειωσεις τις μεριδες σε μικροτερα και λογικα μεγεθη.Την πρωτη εβδομαδα θα δεινοπαθησεις αλλα μετα θα εισαι ολο και καλυτερα.Βεβαια λογο και της φαρμακευτικης αγωγης που ακολουθεις νομιζω επιβαλεται η επισκεψη σε διατροφολογο

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις όλο το μεταβολισμό και το πως θα το καταφέρεις θα στο πει ένας διαιτολόγος/διατροφολόγος όχι εμείς εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά κοιτά να συμβουλετεις κανέναν ειδικό γιατί στα φορουμς θα ακούσεις ότι μπούρδα θες.

Σε γενικές γραμμές κάθε προγραμμα διατροφής καλό θα ήταν να ακολουθεί κ κάποιο προγραμμα ήπιας άσκησης ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός.

Δε μπορείς εσύ πχ 100kg να κανεις βάρη. Ούτε φουλ τρέξιμο. Χρειάζεσαι κάποιο ελαφρύ αεροβιο προγραμμα.

Γενικά ψάξε το σωστά, πήγαινε σε διαιτολόγο-διατροφολόγο οι οποίοι παίρνουν από 30€ την επίσκεψη.

Και βρες έναν σωστό γυμναστή σε κάποιο γυμναστήριο να σου βγάλει ελαφρύ προγραμμα.

ΥΓ: Αν σου πει κανεις για ουσίες κ λιποδιαλύτες κ διουρητικά απλά κάνε τον πέρα. Μακριά από ουσίες ότι κ να σου λένε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να συμβουλευτεις διατροφολογο.

Αυτό x 1000.

Στο λέει άνθρωπος που ταλαιπωριώταν με την παχυσαρκία χρόνια και μόνο μέσω ειδικού βρήκα λύση.

Δημοσ.

κοιτα αν ετρωγες οπως λες μια κατσαρολα μακαρονια δεν μπορεις να τρως την επομενη μερα ενα πιατακι. καλυτερα να πας σε εναν διαιτολογο ή αν δεν σου περισευουν χρηματα μπορεις να δοκιμασεις τα weight watchers το οποιο μπορεις να το κανεις και απο το σπιτι σου.

Δημοσ.

Πρωτου μου την πέσετε διαβάστε με.

Λόγω ότι πάσχω απο διπολική διαταραχή , αναγκαστικά πέρνω κάποια φάρμακα (Seroquel XR) , τα οποία έκαναν θαυματα , δηλαδή το πρόβλημα αυτό λύθηκε εδώ και 3 χρόνια , και ζω μια φυσιολογικότατη ζωή , και απο τότε που ηρέμεσα , έχω κάνει άλματα στην ζωή μου , με δικιά μου επιχείρηση κλπ.

ΟΜΩΣ

φαίρνουνε μεγάλη βουλιμία και έχω βάλει 21 κιλά , έχω φτάσει τα 110 κιλά.

Πήρα ένα φάρμακο , το Topamac , το οποίο το δίνουνε μερικοί ψυχίατροι για να καταστείλει τις βουλιμίες , και όντως τις πολλες βουλιμίες μου τις κατέστειλε.

Ημουνα σε τραγική κατάσταση λέμε παίδες , έτρωγα μια κατσαρόλα μακαρόνια στην καθισιά μου , πέρναγα απο σουβλατζίδικο και έτρωγα 3 σουβλάκια και μετά πήγαινα και σπίτι και έτρωγα και μια γαβάθα φαγητό.

Ερωτώ λοιπον , τώρα που τρώω όχι κανονικά , τρώω πολύ ελαφρα, έχω μειώσει κατα πολύ το φαί μου , θέλω να μάθω πως μπορώ να μειώσω το μέγεθος του στομαχιού μου φυσικά. Δηλαδή , πως μπορώ να χορταίνω με μισή μεριδίτσα φαί , και όχι με μία γαβάθα.

Γιατί ΟΚ  , με την βοήθεια των φαρμάκων μείωσα την βουλιμία , τρώω κανονικά , αλλά δεν χάνω κιλά. Θέλω να το κλέισω το ρημαδι , να τρώω λίγο!

Ακούω τις συμβουλές σας !

Προσπαθισε να ξεγελας το στομαχι σου με μικρα γευματα. Να τρως μικρες μεριδες και κανα φρουτακι. Ετσι ισως να δεις αλλαγες. Ειναι λιγο συνηθεια στην αρχη. Που λεει ο λογος να μην πεινας τοσο αλλα να θες να φας μονο και μονο για να μην πεινασεις μετα. Απλα μικρα γευματακια και φρουτα. Φαε οσα φρουτα θες. Και να κοιμασαι οσο πιο πολυ μπορεις νωρις. Δηλαδη 12-1 να εισαι στο κρεββατι για το λογο να μην ζηταει το στομαχι σου φαγητο.Ειναι το Α και το Ω ο υπνος για εμενα στην διατροφη για να εχεις ενα ρυθμισμενο προγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάχτε , σας είπα , ακριβώς επειδή το Seroquel που παίρνω κάνει γαμώ τις βουλιμίες , ο γιατρός μου μου είπε να πάρω (με προσοχή) to Τοπαμακ.

Moy κατέστειλε τις βουλιμίες πραγματικά.

Πλέον ΔΕΝ πεινάω. Τρώω ένα τοστάκι το πρωί , δύο τοστάκια που παίρνω στιν δουλειά το μεσημέρι κατα τις 4 , και μια μεριδούλα φαί το βραδάκι κατα τις 9 που θα επιστρέψω.

Δεν πεινάω πραγματικά. Πριν πεινούσα συνέχεια , και το στομάχι μου βάραγε καρσιλαμά , πόναγε , διαμαρτυρότανε.

Το θέμα είναι ότι έχω κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά , και δεν μιλάω για λίπος , μιλάω ότι έχει ανοίξει πολύ. Τώρα τρώω λίγο , και αισθάνομαι ότι έχει τόση χωρητικότητα το στομάχι μου που μπορεί να χωρέσει 5 γεύματα.

Για να μην πω πόσο αισθητικά άσχημο είναι.

Και πιστέψτε με , το στομάχι δεν πέφτει με καμία γυνμαστική.

Ππροσπαθώ να πινω νερό αλλά δεν βλέπω προκοπή.

Δώστε καμια συμβουλή ρε παιδες πως να το κλείσω το ρημάδι , σαν τάνκερ έχω καταντήσει :-D

Δημοσ.

Προσπαθισε να ξεγελας το στομαχι σου με μικρα γευματα. Να τρως μικρες μεριδες και κανα φρουτακι. Ετσι ισως να δεις αλλαγες. Ειναι λιγο συνηθεια στην αρχη. Που λεει ο λογος να μην πεινας τοσο αλλα να θες να φας μονο και μονο για να μην πεινασεις μετα. Απλα μικρα γευματακια και φρουτα. Φαε οσα φρουτα θες. Και να κοιμασαι οσο πιο πολυ μπορεις νωρις. Δηλαδη 12-1 να εισαι στο κρεββατι για το λογο να μην ζηταει το στομαχι σου φαγητο.Ειναι το Α και το Ω ο υπνος για εμενα στην διατροφη για να εχεις ενα ρυθμισμενο προγραμμα.

το αργα δλδ τι ωρα ειναι; 

Το θέμα είναι ότι έχω κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά , και δεν μιλάω για λίπος , μιλάω ότι έχει ανοίξει πολύ. Τώρα τρώω λίγο , και αισθάνομαι ότι έχει τόση χωρητικότητα το στομάχι μου που μπορεί να χωρέσει 5 γεύματα.

Δώστε καμια συμβουλή ρε παιδες πως να το κλείσω το ρημάδι , σαν τάνκερ έχω καταντήσει :-D

και καλα.  δεν γινονται αυτα τα πραματα απο την μια μερα στην αλλη. εγω για να χασω 5 κιλα μου πηρε 3 μηνες σχεδον. 

Δημοσ.

Κοιτάχτε , σας είπα , ακριβώς επειδή το Seroquel που παίρνω κάνει γαμώ τις βουλιμίες , ο γιατρός μου μου είπε να πάρω (με προσοχή) to Τοπαμακ.

Moy κατέστειλε τις βουλιμίες πραγματικά.

Πλέον ΔΕΝ πεινάω. Τρώω ένα τοστάκι το πρωί , δύο τοστάκια που παίρνω στιν δουλειά το μεσημέρι κατα τις 4 , και μια μεριδούλα φαί το βραδάκι κατα τις 9 που θα επιστρέψω.

Δεν πεινάω πραγματικά. Πριν πεινούσα συνέχεια , και το στομάχι μου βάραγε καρσιλαμά , πόναγε , διαμαρτυρότανε.

Δεν είμαι ειδικός αλλά όταν διαβάζω τέτοια πράγματα δεν γίνεται να μην τα σχολιάσω. Όπως ειπώθηκε και πιο πριν, δεν γίνεται απο τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει το σώμα σου. Θέλει πολύ χρόνο και αλλαγές στις συνήθειες σου. Δοκίμασε να περπατάς 5-10 χιλιόμετρα την ημέρα για κανένα χρόνο και άμα δεν δεις διαφορά εμένα να με φτύσεις. Εννοείτε με προσοχή στη διατροφή. Επίσης προσπάθησε να αυξήσεις τα γεύματα σε 5 πιο μικρά την ημέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...