JohnConstantine Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 το αργα δλδ τι ωρα ειναι; και καλα. δεν γινονται αυτα τα πραματα απο την μια μερα στην αλλη. εγω για να χασω 5 κιλα μου πηρε 3 μηνες σχεδον. Γραψε λαθος!!! Νωρις
RedPanda Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μήλα, χορταίνουν πολύ και έχουν λίγες θερμίδες 1
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πρωτου μου την πέσετε διαβάστε με. Λόγω ότι πάσχω απο διπολική διαταραχή , αναγκαστικά πέρνω κάποια φάρμακα (Seroquel XR) , τα οποία έκαναν θαυματα , δηλαδή το πρόβλημα αυτό λύθηκε εδώ και 3 χρόνια , και ζω μια φυσιολογικότατη ζωή , και απο τότε που ηρέμεσα , έχω κάνει άλματα στην ζωή μου , με δικιά μου επιχείρηση κλπ. ΟΜΩΣ φαίρνουνε μεγάλη βουλιμία και έχω βάλει 21 κιλά , έχω φτάσει τα 110 κιλά. Πήρα ένα φάρμακο , το Topamac , το οποίο το δίνουνε μερικοί ψυχίατροι για να καταστείλει τις βουλιμίες , και όντως τις πολλες βουλιμίες μου τις κατέστειλε. Ημουνα σε τραγική κατάσταση λέμε παίδες , έτρωγα μια κατσαρόλα μακαρόνια στην καθισιά μου , πέρναγα απο σουβλατζίδικο και έτρωγα 3 σουβλάκια και μετά πήγαινα και σπίτι και έτρωγα και μια γαβάθα φαγητό. Ερωτώ λοιπον , τώρα που τρώω όχι κανονικά , τρώω πολύ ελαφρα, έχω μειώσει κατα πολύ το φαί μου , θέλω να μάθω πως μπορώ να μειώσω το μέγεθος του στομαχιού μου φυσικά. Δηλαδή , πως μπορώ να χορταίνω με μισή μεριδίτσα φαί , και όχι με μία γαβάθα. Γιατί ΟΚ , με την βοήθεια των φαρμάκων μείωσα την βουλιμία , τρώω κανονικά , αλλά δεν χάνω κιλά. Θέλω να το κλέισω το ρημαδι , να τρώω λίγο! Ακούω τις συμβουλές σας ! χωρις να υπερβαλλω η να τρολλαρω, αυτο το φαρμακο που σε κανει να τα τρως ολα το αγοραζεις και χωρίς συνταγή;;
LiquidTroll Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 χωρις να υπερβαλλω η να τρολλαρω, αυτο το φαρμακο που σε κανει να τα τρως ολα το αγοραζεις και χωρίς συνταγή;; ΜΕ συνταγή φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα