xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ψάχνοντας για παπούτσια,μου συστησαν το παρακάτω μαγαζί,χωρίς να μου πουν πολλά πολλά. έχετε αγοράσει από το μαγαζί αυτό; Το ξέρετε; www.spartoo.gr
zio10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ψάχνοντας για παπούτσια,μου συστησαν το παρακάτω μαγαζί,χωρίς να μου πουν πολλά πολλά. έχετε αγοράσει από το μαγαζί αυτό; Το ξέρετε; www.spartoo.gr Δεν έχω ψωνίσει αλλά το θεωρώ "από τα καλά" χωρίς να ξέρω ακριβώς τον λόγο
mylo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 για να μην ανοιγω αλλο Thread μπορει κάποιος που γνωρίζει γερμανικα να με πει αν αυτο http://www.amazon.de/Nike-653596-400-Laufschuhe-Training-Vlt-Unvrsty/dp/B00H87LQ74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417005418&sr=8-1&keywords=NIKE+FUSION+RUN+3 ειναι γνήσιο και αν χρεώνει μεταφορικα για ελλάδα?
saxos55 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ψάχνοντας για παπούτσια,μου συστησαν το παρακάτω μαγαζί,χωρίς να μου πουν πολλά πολλά. έχετε αγοράσει από το μαγαζί αυτό; Το ξέρετε; www.spartoo.gr Άφοβα Το έχω προτιμήσει αρκετές φορές. Σε μία περίπτωση που δεν ήθελα τα παπούτσια, η διαδικασία επιστροφής ήταν πανεύκολη. Τα ξαναβάζεις στο κουτί. Εκτυπώνεις ένα χαρτί με ένα bar code και το κολλάς πάνω. Τηλέφωνο χωρίς χρέωση. Courier στο σπίτι να παραλάβει το κουτί. Refund. 1
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Έχω ψωνίσει και εγώ. Είναι αξιόπιστο , αλλά στα φτηνά σχετικά παπούτσια Η ποιότητα δεν είναι ότι καλύτερο.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά για converse θέλω να πάρω,θα ναι originale ή θα τα κλαιώ τα λεφτά;
Costakiss Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εχω πάρει και εγώ απο spartoo και συγκεκριμένα converse . 1 χρόνο τα έχω και δεν πιστεύω να ήταν μαιμού . Αυθεντικότατα φαίνονται, με το κουτι με τα πάντα,,, και στην αντοχή όπως ότι converse έχω πάρει και απο κανονικό κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα