Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να στείλω ένα κινητό τηλέφωνο (από Ισπανία σε Ολλανδία), αλλά μου είπαν οτι τελευταία υπήρξαν καινούρια regulations στους couriers (DHL, TNT) και δεν επιτρέπουν αεροπορικώς την αποστολή συσκευών που έχουν μπαταρία λιθίου. Στο κινητό αυτό (Nexus 5) η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, επομένως δεν μπορεί να βρει (εύκολα) και να σταλθεί χωρίς μπαταρία.

Από οτι διάβασα ο λόγος είναι η πιθανότητα να προκληθεί φωτιά στο αεροσκάφος εξαιτίας τέτοιων μπαταριών, αν και απορώ πως γίνεται πλέον το shipping από μεγάλα Αγγλικά η Γερμανικά e-shops στην υπόποιπη Ευρώπη αν όχι αεροπορικώς.

Γνωρίζει κανείς κάποια υπηρεσία για να στείλω τη συσκευή μου μεταξύ αυτών των χωρών χωρίς πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γιατι δεν το στελνει το μαγαζι που το αγορασες? Μπορει να εχει καποιο service η καποιους αντιπρωσοπους να σε εξυπηρετησουν.

Οσο για το αεροπλανο βαλε στο κινητο σου ενα ποπμπο και ενα αλεξιπτωτο σε περιπτωση που γινει αυτο που λες να το παρεις πισω. Μην γινει σαν της Μαλεσιας :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μαγάζι. Ξέχασα το κινητό μου στην Ισπανία και ένας φίλος προσπαθεί να μου το στείλει στην Ολλανδία.

Δημοσ.

Ελα ρε βλακείες,

πες το παιδί να κλείσει το κινητό, να το βάλει σε ενα κουτάκι και να στο στείλει με courier!

Αν είναι ετσι δεν θα μπορούσαμε να πετάμε με τα κινητα μας!

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε βλακείες,

πες το παιδί να κλείσει το κινητό, να το βάλει σε ενα κουτάκι και να στο στείλει με courier!

Αν είναι ετσι δεν θα μπορούσαμε να πετάμε με τα κινητα μας!

Αυτό προσπάθησε να κάνει αλλά ο υπάλληλος έπρεπε να δει και να καταγράψει το περιεχόμενο, και τότε του έσκασε την ιστορία με τα regulations. Μάλλον θα φύγει με κανονικό ταχυδρομείο και ας ελπίσουμε οτι κάποτε να φτάσει! :)

Επίσης τα cargo αεροσκάφη δεν νομίζω να είναι σαν τα επιβατικα. Η πίεση στην καμπίνα ίσως να παίζει ρόλο.. μπορει.. υποθέτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...