Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το G500 για περιπου 4 μηνες τωρα και το προσεχω γενικα. Κυριως το χρησιμοποιω με την μπαταρια, το φορτιζω μολις πεσει στο 10% μεχρι το 100% συνηθως αλλα δεν το εχω μονιμα συνδεδεμενο με το ρευμα.

Όμως το HWmonitor μου βγαζει ότι η μπαταρια εχει χασει το 23% της ισχυς της. Είναι λογικο αυτό για τοσο μικρη χρηση?

Σε αλλα λαπτοπ που ειχα παλια η μπαταρια κραταγε αρκετα για 3 και χρονια.

Δημοσ.

Άσε τι λεει το hwmonitor συνήθως έχουν bugs ορισμένα προγράμματα ή δεν λειτουργούν σωστά το θέμα ειναι εσυ χωρίς την μπαταρία ποσο σου κρατάει ;

Δημοσ.

Κραταει γυρω στις 4 ωρες με νορμαλ χρηση αλλα φυσικα αν το πιεσεις λιγο πεφτει πιο γρηγορα.

Στο προηγουμενο λαπτοπ που ειχα ένα Σονυ Βαιο η μπαταρια κρατησε 3.5 χρονια πριν πεσει σε βαθμο που ηταν σαν να μην εχεις μπαταρια.

Δημοσ.

Και εγω το εχω αυτο το θεμα με το δελλ και με το λενοβο της υπογραφης μου δεν κρατανε πανε απο 4-5 ωρες... Οταν τα πρωτο ανοιξα κρατουσαν και μολις πεσουν στα 10% τους βαλω τον φορτηστη ειναι λογικο αυτο που κανω ή πρεπει να πεφτουν στα 7% να σβηνουν εντελος και μετα ;

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχει θεμα αν θα ειναι στα 7%,στα 10%,λιγοτερο η περισσοτερο.

ο μεγαλυτερος εχθρος της μπαταριας ειναι να ειναι συνδεδεμενος κ ο φορτιστης επανω επ αοριστον,με αποτελεσμα να φτανει στο οριο των φορτισεων που αντεχει σε λιγοτερο απο το μισο διαστημα που θα επρεπε.

μια χαρα μου ακουγεται τοσο που κραταει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...