wantone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Χρησιμοποιω το G500 για περιπου 4 μηνες τωρα και το προσεχω γενικα. Κυριως το χρησιμοποιω με την μπαταρια, το φορτιζω μολις πεσει στο 10% μεχρι το 100% συνηθως αλλα δεν το εχω μονιμα συνδεδεμενο με το ρευμα. Όμως το HWmonitor μου βγαζει ότι η μπαταρια εχει χασει το 23% της ισχυς της. Είναι λογικο αυτό για τοσο μικρη χρηση? Σε αλλα λαπτοπ που ειχα παλια η μπαταρια κραταγε αρκετα για 3 και χρονια.
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Άσε τι λεει το hwmonitor συνήθως έχουν bugs ορισμένα προγράμματα ή δεν λειτουργούν σωστά το θέμα ειναι εσυ χωρίς την μπαταρία ποσο σου κρατάει ;
wantone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κραταει γυρω στις 4 ωρες με νορμαλ χρηση αλλα φυσικα αν το πιεσεις λιγο πεφτει πιο γρηγορα. Στο προηγουμενο λαπτοπ που ειχα ένα Σονυ Βαιο η μπαταρια κρατησε 3.5 χρονια πριν πεσει σε βαθμο που ηταν σαν να μην εχεις μπαταρια.
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά ειναι 4 ώρες και θα έλεγα και πάρα πολύ για laptop οπότε μην αγχώνεσαι 1
thelos257 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και εγω το εχω αυτο το θεμα με το δελλ και με το λενοβο της υπογραφης μου δεν κρατανε πανε απο 4-5 ωρες... Οταν τα πρωτο ανοιξα κρατουσαν και μολις πεσουν στα 10% τους βαλω τον φορτηστη ειναι λογικο αυτο που κανω ή πρεπει να πεφτουν στα 7% να σβηνουν εντελος και μετα ;
web_assasin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δε νομιζω οτι εχει θεμα αν θα ειναι στα 7%,στα 10%,λιγοτερο η περισσοτερο. ο μεγαλυτερος εχθρος της μπαταριας ειναι να ειναι συνδεδεμενος κ ο φορτιστης επανω επ αοριστον,με αποτελεσμα να φτανει στο οριο των φορτισεων που αντεχει σε λιγοτερο απο το μισο διαστημα που θα επρεπε. μια χαρα μου ακουγεται τοσο που κραταει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα