Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα κινεζικο smartphone μεχρι 180€ με μεγαλουτσικη οθονη αλλα οχι παντοφλε 4,7-5" εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα των smartphones και δεν ξερω τι παιζει μιας το galaxy s advance που εχω κολλαει απιστευτα και δεν κραταει καθολου μπαταρια πλεον. Το θελω κυριως για διαβασμα και ιντερνετ

υπαρχει καμια καλη προταση? 

Δημοσ.

Αν συμβιβαστείς με το μέγεθος έχει πολλά καλά. Αλλά κάτω από 4.7" που λες δεν έχεις πολλές επιλογές. Πάρε ένα 5", συνήθεια είναι!

Δημοσ.

Θα σου προτείνω ένα στα 5.5. Μην νομίζεις ότι είναι παντόφλα, αλλά θα σε βολέψει σε διάβασμα και διαδίκτυο -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€ τελική. Έχει μπαταρία 3200mAh, άρα κρατάει πάρα πολύ, είναι 4G, η Xiaomi είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών και 1η στην Κίνα (δικό της κινητό έχω και εγώ) και παίρνει και εξωτερική κάρτα για έξτρα χώρο. Το μαγαζί που σου προτείνω είναι πολύ καλό και έχω αγοράσει πάμπολες φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα. Αν θέλεις απαραίτητα σε 5 ίντσες, μπορείς να διαλέξεις κάποιο από τα παρακάτω:

1) ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2560 2.0GHz Dual Core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.3 3G Smartphone - 160€

2) ZOPO ZP1000 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 4.2 3G Smartphone - 160€

3) NEW EFOX SMART E5 MT6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 4.4.2 3G Smartphone - 152€

4) IOCEAN X8 MINI PRO MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch 1280*720 Screen Android 4.4 3G Smartphone - 151€

5) KINGZONE N3 MTK6582+6290 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch Gorilla Glass 3 HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 148€

• Like 1
Δημοσ.

τα κινεζικα με την μπαταρια πως τα πανε κραταει καθολου? γιατι ειναι απο τα κυριοτερα που θελω

Αυτό είναι θέμα γενικά όχι μόνο στα κινέζικα. Υπάρχουν κάποια lenovo με πολύ μεγάλες μπαταρίες και είναι και μεγάλη εταιρεία

Δημοσ.

θελω να εχει μεγαλη μπαταρια και καλη οθονη για διαβασμα τιποτα αλλο, γενικα διαβασα οτι τα κινεζικα  εχουν θεμα σε αυτον τον τομεα

Δημοσ.

θελω να εχει μεγαλη μπαταρια και καλη οθονη για διαβασμα τιποτα αλλο, γενικα διαβασα οτι τα κινεζικα  εχουν θεμα σε αυτον τον τομεα

Το Xiaomi που σου προτείνω δεν έχει θέμα. Θέμα με την μπαταρία έχουν ΟΛΑ τα κινητά, κινέζικα ή μη, μην μπερδευόμαστε. Όσο πιο μεγάλη η μπαταρία, τόσο πιο πολύ κρατάει. Βοηθάει βέβαια και η σωστή διαχείριση. Εμένα το δικό μου έχει 3050mAh και κρατάει περίπου 1.5 μέρα με καλή χρήση. Με 3200 σίγουρα θα κρατάει τόσο και λίγο παραπάνω. Επίσης η 5.5 ίντσες οθόνη είναι ιδανική για διάβασμα. Εδώ εγώ στην 5άρα και δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

Προτεινω το ιδιο τηλεφωνο με του γιατρου αλλα απο αυτο το καταστημα λογο black friday με τελικη στα 133 ευρω. Το παραγγειλα και εγω για την αδερφη μου μιας και το ανηψι μου της εκανε το G2 καλοκαιρινο. 

http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html

Δημοσ.

εγγυηση εχει ? γενικα το εχει κανεις να γραψει εντυπωσεις απο χαρακτηριστικα πολυ καλο φαινεται 

Προτεινω το ιδιο τηλεφωνο με του γιατρου αλλα απο αυτο το καταστημα λογο black friday με τελικη στα 133 ευρω. Το παραγγειλα και εγω για την αδερφη μου μιας και το ανηψι μου της εκανε το G2 καλοκαιρινο. 

http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html

το καταστημα ειναι αξιοπιστο να παρω απο εκει?

Δημοσ.

εγγυηση εχει ? γενικα το εχει κανεις να γραψει εντυπωσεις απο χαρακτηριστικα πολυ καλο φαινεται 

το καταστημα ειναι αξιοπιστο να παρω απο εκει?

reportspam, vickmall, to2c είναι αξιόπιστα μαγαζιά. Όλα δίνουν 1 χρόνο εγγυηση, αν και στο ibuygou για μοντέλα της Xiaomi δίνουν 2 χρόνια με κάποια αύξηση στην τιμή.

Δημοσ.

εκλεισε σας ευχαριστω ολους απο εβδομαδα θα γινει  η παραγγελια

Υποθέτω το Xiaomi θα πάρεις!? Να ζητήσεις να σου κάνουν root και να περάσουν την διεθνή rom. Ακόμα όταν το πάρεις, πες μου να σε γνωρίσω στην ελληνική κοινότητα του miui, για να είσαι ενημερωμένος σχετικά με το κινητό σου για τις νέες rom, που βγαίνουν συνέχεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...