Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους δε ξερουν τι ειναι το scribd, ας δουνε εδω.

Πως γινεται με 9$ το μηνα να εχεις απεριοριστα βιβλια για να διαβασεις; Πρεπει να εισαι Online; Σε τι μορφη ειναι τα βιβλια; Εαν τον επομενο μηνα σταματησεις τη συνδρομη, μπορεις να διαβασεις τα βιβλια που εχεις στη library; Αν ειναι ετσι, τοτε καποιος κατεβαζει ολα τα βιβλια μεσα στο δοκιμαστικο μηνα και τελειωσε η υποθεση..

Κατι δε καταλαβαινω σωστα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη τελειωνει η συνδρομη, ξερει καποιος πως μπορω να κατεβασω τα βιβλια και να τα εχω στο tablet/υπολογιστη; Γινεται κατι τετοιο;

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα tutorials στο ιντερνετ για το πως θα κατεβασεις ενα βιβλιο απο το scibd. Πχ

http://jdebug.org/scribd-downloader-scripts-tricks/

Σαν "παθων" μπορω να πω πως τα περισσοτερα δεν δουλευουν επειδη το scribd προστατευει καλα τα βιβλια του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρω οτι μονο ορισμενα βιβλια μπορω να κατεβασω. Τα υπολοιπα οχι. Γιατι συμβαινει αυτο;

Οχι με το λινκ παραπανω. Το ιδιο το scribd εχει επιλογη για "download as pdf".

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Παρατηρω οτι μονο ορισμενα βιβλια μπορω να κατεβασω. Τα υπολοιπα οχι. Γιατι συμβαινει αυτο;

Οχι με το λινκ παραπανω. Το ιδιο το scribd εχει επιλογη για "download as pdf".

Η απάντηση βασίζεται στην κοινή λογική. 

To scribd είναι αυτό που επιτρέπει (σε συνεργασία με τους «ανεβαστες») ή οχι το «download as pdf»

Δημοσ.

Ειμαι παραπανω απο τη κοινη λογικη.

Κανα hack να τα παρουμε ολα υπαρχει; Ή κατι εναλλακτικο;

Βασικα ψαχνω pdf με θεμα την κοινωνικη διοικηση και ψυχολογια. Αν υπαρχουν και φιλοσοφικα, ακομα καλυτερα..

Δημοσ.

offtopic

Ειμαι παραπανω απο τη κοινη λογικη.

Αν ήσουν παραπάνω απο την κοινή λογική δεν θα έκανες ερωτήσεις με αυτονόητες απαντήσεις

ontopic

Ψάξε αλλου για τα βιβλία. Τόσα fora και torrents υπάρχουν. Αφου υπάρχουν στο scridb θα υπάρχουν και αλλου

Δημοσ.

Ελα ρε arc αγορινα. Τωρα σε καταλαβα. Παλι ψαχνεις τα μηνυματα μου; Εχω σε ειχα γραμμενο παντως. Ξερεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...