gardiks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μετα απο εγκατασταση Windows 7 64-bit μου ανοιγει ολα τα εγγραφα κειμενου .txt σε κωδικοποίησηANSI ή UTF-8 και πρεπει καθε φορα να κανω αποθηκευση ως " Unicode ", ωστε να παιζουν σωστα κ οχι κινεζικα οι υποτιτλοι στα διαφορα προγραμματα...Ξερει κανεις αν γινεται να ανοιγουν κατευθειαν σε κωδικοποίηση Unicode τα .txt αρχεια οπως με τις αλλες εκδοσεις των Windows;Λιγο που εψαξα κατι αλλαζεις στο μητρωο (regedit) αλλα δεν εβγαλα ακρη...
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Control Panel >> Clock, Language, and Region >> Region and Language >> Administrative >> Change system locale και βάζεις Ελληνικά για non unicode. μετά πας στον player και στις ρυθμίσεις επιλέγεις greek iso 8859-7, στον vlc ειναι tools>> preferences >> καρτέλα subtitles/OSD >> default encoding , στα άλλα κάπου αντίστοιχα.
gardiks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για αυτα ....!Τι γινεται ομως με τα txt που τα ανοιγει σε ANSI ή UTF-8;Εκει ηταν το βασικο μου ερωτημα...Ευτυχως το βρηκα! Εκανα αυτο (με unicode που θελω εγω) κ πετυχε :-D
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στις 28/11/2014 στις 2:24 ΠΜ, gardiks είπε .... Windows 7 64-bit ... το ίδιο με Win10??
kormos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε ... το ίδιο με Win10?? Ε ναι.... (φρέσκο θέμα...)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, kormos είπε Ε ναι.... (φρέσκο θέμα...) ... το βρήκα ακολουθώντας τα ίδια βήματα και μετά από ένα restart δουλεύει οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα