Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ενα ποντικι η πληκτρολογιο δεν χρειαζετε να ειναι ακριβο για να κανει την δουλια του...σαν ενα των 60-80€(εκτος αν μιλαμε για ατομα με ενα χερι τοτε πας σε Razer naga η κατι με πολα κουμπια πανο του για διεφκολινση η αν βαριεσε -_-)

οι παιρισοτεροι πιτσιρικαδες αγοραζουν ακριβα προειοντα γιατι ειναι φαντακτερα και "επωνιμα" και τα απλα ποντικια τα αφινουν απαιξω τα παιριφεριακα δεν σε κανουν Gamer! αλλα θα σιμφονεισο σε ενα πραγμμα στα Logitech

προειοντα για να εχεις το κεφαλι σου ισιχο :)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβως.Το hardware σε κανει gamer,και αντε και η οθονη σε πιο competitive περιβαλλον.Τωρα για εργονομια και με ενα ποντικι των 30-40 ευρω εισαι υπερκαλυμμενος.Για φανταχτερο κιολας ενα των 20-25 με φωτακια ειναι οτι πρεπει για μοστρα xD

Δημοσ.

αυτό συζητάμε εδώ και μερικές σελίδες, κατασκευαστικές διαφορές υπάρχουν αλλά το θέμα είναι πόσο απαραίτητες είναι

σήμερα μπορείς να βρεις φθηνά mouse με πρώην ακριβά χαραχτηριστικά όπως ρύθμιση dpi, back/forward πλήκτρα, καλό αισθητήρα - το πόσο χρειάζεσαι κάτι ακόμη καλύτερο είναι θέμα debate απότι φαίνεται

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ενα ποντικι η πληκτρολογιο δεν χρειαζετε να ειναι ακριβο για να κανει την δουλια του...σαν ενα των 60-80€(εκτος αν μιλαμε για ατομα με ενα χερι τοτε πας σε Razer naga η κατι με πολα κουμπια πανο του για διεφκολινση η αν βαριεσε -_-)

οι παιρισοτεροι πιτσιρικαδες αγοραζουν ακριβα προειοντα γιατι ειναι φαντακτερα και "επωνιμα" και τα απλα ποντικια τα αφινουν απαιξω τα παιριφεριακα δεν σε κανουν Gamer! αλλα θα σιμφονεισο σε ενα πραγμμα στα Logitech

Μας ξεματιασες...σορρυ κιολας

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης όλοι εμείς οι "μεγάλοι" που μπορεί να δουλεύουμε με Autocad / Corel / Illustrator ή να ασχολούμαστε με sw deployment παίρνουμε σοβαρά "gaming" ποντίκια και ακριβά πληκτρολόγια, γιατί πολύ απλά τα φτηνά δεν κάνουν δουλειά για εμάς. 

Η ειδοποιός διαφορά είναι η χρήση, όχι η ηλικία.

P.s.

( Ρε Giorgos65ert => MS Word και F7 )

/sc

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια προσφατα οπως εγραψα προσφατα αγορασα το g402 fury. Απο καποια κουμπια στο πλαι ακουγετε εντονα το ελατηριο συμβαινει κ σε αλλους με ιδιο ποντικι? η αλλο της logitech? Γτ εμενα μ προβληματιζει :wacko:

Δημοσ.

Παιδια προσφατα οπως εγραψα προσφατα αγορασα το g402 fury. Απο καποια κουμπια στο πλαι ακουγετε εντονα το ελατηριο συμβαινει κ σε αλλους με ιδιο ποντικι? η αλλο της logitech? Γτ εμενα μ προβληματιζει :wacko:

Αποκλειεται φιλε μου. Τα Logitech ειναι τα ποιο αξιοπιστα ποντικια.. Δεν εμφανιζουν ποτε και κανενα απολυτως προβλημα!

Kappa.

Δημοσ.

Αποκλειεται φιλε μου. Τα Logitech ειναι τα ποιο αξιοπιστα ποντικια.. Δεν εμφανιζουν ποτε και κανενα απολυτως προβλημα!

Kappa.

Οποτε πρεπει να το παω πισω.... σκατα...

Δημοσ.

Kappa.

Τουλαχιστον ειναι πιο σοβαρη η εταιρια απο την Razer(μιας και προτεινες πισω το Deathadder).Και σιγουρα σε γενικες γραμμες πολυ καλυτερες ειναι οι γνωμες που εχουν γενικα για Logitech Ποντικια απο οτι τα Razer.Αλλωστε αν οντως εχει μικρο θεμα το πολυ πολυ να του στειλουν και δευτερο ποντικι... Ειναι μακραν η εταιρια που δεν μπορεις να ειρωνευεσαι σε σχεση με ολες τις αλλες. Σκεψου οτι δινει 3 χρονια εγγυηση ακομα και σε Mousepad οταν η Razer παλια εδινε 1 μολις χρονο στα ποντικια της πριν αρχιζει ο κοσμος να κραζει για τις εγγυησεις στην Ευρωπαικη Ενωση.

Δημοσ.

Η razer εχει ισως το καλυτερο support που εχω δει σε περιφεριακα παντως.Ασχετως απο ποιοτητα ,δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο.Αρκει να μην εισαι γιδι και βαρας το ποντικι,γιατι τοτε καλα να παθεις οτι παθεις.Εγω ειχα το naga hex 18 μηνες,και αρχισε να κανει double clicking.Το πηγα στο μαγαζι που το πηρα και σε 2 μερες μου ειπαν οτι εχω πιστωση.Σε εναν φιλο μου που στα κρακεν ανοιξε η ραφη στα pads,του λενε στειλε φωτογραφια  και θα σου στειλουμε εμεις αλλα.Και αυτο εγινε :D

(Να σημειωσω πως το 95% της επικοινωνιας της razer γινεται μεσω facebook/twitter οποτε μην περιμενετε πολλα απτο support της σελιδας :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...