fotodv7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Σήμερα παρατήρησα κάποια σημάδια με κόκκινο στυλό δίπλα στο κουδούνι μου. Αργότερα θα βάλω και φωτογραφία. Έχω ανησυχήσει λίγο αλλά από την άλλη είναι λίγο γελοίο; Τι θα κάνατε στη θέση μου; Καραούλι με το δίκανο έξω από την πόρτα; Ή αγορά pitbull; Υ.Γ: Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά το σκέφτομαι συνέχεια...
frenzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 http://tracygrierministries.com/2011/04/08/closing-the-door-to-satan-breaking-curses/ 2
fotodv7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλά εννοείται πως το έχω σβήσει αλλά σκέφτομαι ότι πλέον έχουν σταμπάρει το σπίτι.
arc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Και τι παραπάνω να κάνουμε εμείς; Να ερθουμε να το φυλάμε με βάρδιες; Αφου τα έχει σβήσει, δήλωσες στους σταμπαριστές οτι εδω δεν ειναι ευκολος στοχος. Απο εκεί και πέρα για να ηρεμήσεις μόνιμα ... τα κλασσικα: συναγερμός σκύλος κάμερες πεθερα ... 1
fotodv7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 <p>Και τι παραπάνω να κάνουμε εμείς; Να ερθουμε να το φυλάμε με βάρδιες;</p> <p>Αφου τα έχει σβήσει, δήλωσες στους σταμπαριστές οτι εδω δεν ειναι ευκολος στοχος. Απο εκεί και πέρα για να ηρεμήσεις μόνιμα ... τα κλασσικα:</p> <ul><li>συναγερμός</li> <li>σκύλος</li> <li>κάμερες</li> <li>πεθερα</li> <li>...</li> </ul> Αν έχεις εμπειρία σεκιούριτι σε περιμένω. Για ψεύτικες κάμερες προληπτικά τι λέτε;
kleo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 θα μπορούσες για να σου ληθεί η απορία, αφού τα σβήσεις να τα σχεδιάσεις σε κουδούνι γείτονα. αν δεις ότι του κάνουν ντου... θα ξέρεις 8
arc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις εμπειρία σεκιούριτι σε περιμένω. Είμαι ακριβός και κέρβερος. Ουτε εσείς δεν θα μπαίνετε μέσα, αλλά σε παρακαλώ φρόντισε την πρώτη φορά που θα έρθω να ειναι γεμάτα ψυγείο και ντουλάπια. Οι προηγούμενοι εργοδότες είχανε μονο υποβρύχιο βανίλια και νερό βρύσης, αλλά βολεύτηκα γιατί πήρα τηλέφωνο κάτι φιλαράκια μπουκαδόρους και μου φέρανε σουβλάκια. Για ψεύτικες κάμερες προληπτικά τι λέτε; Μην πάς να το παίξεις αλεπουδάκι σε επαγγελματίες. Ξέρουν να αναγνωρίζουν τις μουφες. θα μπορούσες για να σου ληθεί η απορία, αφού τα σβήσεις να τα σχεδιάσεις σε κουδούνι γείτονα. αν δεις ότι του κάνουν ντου... θα ξέρεις χαχαχαχαχα και μετά να πας να τον παρηγορήσεις «Τι κακό έπαθες ρε καρντάσι! »
d_gkal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Βρηκα τι θα κανω για να αναψουν τα αιματα στην οικοδομη. Πολυ ησυχια εχει πεσει και δε μ αρέσει
fotodv7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ρε μπας και να κάνω σημάδια μόνος μου "σκύλος", "συναγερμός" κλπ;
Unabomber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το δικο σου ειναι καποιο απο αυτα που υπαρχουν στον παραπανω πινακα ?
fotodv7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μοιάζει πολύ με αυτό που σημαίνει χρήματα στο σπίτι. Ορκίζομαι δεν έχω φράγκο παιδιά... 1
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 θα μπορούσες για να σου ληθεί η απορία, αφού τα σβήσεις να τα σχεδιάσεις σε κουδούνι γείτονα. αν δεις ότι του κάνουν ντου... θα ξέρεις χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα