Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Ζητάμε τη δική σας συμμετοχή στην προσπάθειά μας. Συγκεκριμένα, θέλουμε να επεκτείνουμε τη συντακτική ομάδα του Entergαming.gr, ζητώντας:

– Δύο άτομο που θα συμμετέχει στη στήλη των gaming news.
– Ένα άτομο που θα συμμετέχει στη στήλη των tech news, με έμφαση στο PC hardware.
– Ένα άτομο που θα μπορεί να αναλάβει review βιντεοπαιχνιδιών.

– Ένα άτομο που θα συμμετέχει στην στήλη των tech news με έμφαση στα smartphones.

Οι προϋποθέσεις για ένταξη στην ομάδα είναι:

– Όλα τα άτομα πρέπει να είναι άνω των 15 ετών με σχετική γνώση πάνω στο αντικείμενο.
– Το άτομο που θα αναλάβει gaming reviews θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ικανό gaming PC ή/ και τουλάχιστον μία next-gen κονσόλα (PS4, Xbox One, Wii U).
– Όλοι θα πρέπει να γουστάρουν μέχρι αηδίας τα βιντεοπαιχνίδια και την τεχνολογία γενικότερα! :woohoo:

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε μερικά δείγματα γραφής σας στο [email protected]. Αν δηλαδή ενδιαφέρεστε για τις θέσεις των news editors, ετοιμάστε 2-3 ειδήσεις (κατά προτίμηση της επικαιρότητας) σε ένα αρχείο word και στείλτε το στο προαναφερθέν email. Αν από την άλλη ενδιαφέρεστε για τα game reviews, γράψτε μία κριτική ενός videogame (που δε θα ξεπερνάει τις 1000 λέξεις) και πράξτε αντίστοιχα.

Σημαντικές σημειώσεις:

– Στο email με το δείγμα γραφής, παρακαλώ πολύ να αναφέρετε το όνομά σας και (αν υπάρχει) το username που χρησιμοποιείτε στο site.
– Δε δέρνουμε, δε μαλώνουμε και δε συμπεριφερόμαστε σε κανέναν σαν ζώο ή σαν σκλάβο. Η σχέση είναι «πάρε-δώσε», επιβάλλεται αλληλοσεβασμός και απαιτείται ανθρώπινη επικοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα λύνονται με απλή συνεννόηση!
– Δε ζητάμε επαγγελματίες, δε ζητάμε δημοσιογράφους, δε ζητάμε καριερίστες. Θέλουμε ανθρώπους που απλά γουστάρουν σε μέγιστο βαθμό τα βιντεοπαιχνίδια και την τεχνολογία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.

post-302511-0-85762700-1417205200_thumb.jpg

Δημοσ.

το site δεν ειναι  -ακομη τουλαχιστον-  επαγγελματικο, το κανουμε επειδη μας αρεσει.

τοhosting και το domain τα πληρωνουμε εμεις, εσεις δεν πληρωνετε τιποτα

δες παραπανω τι σε ενδιαφερει και στειλε μυνημα στο email που εχουμε στο κειμενο.

Φιλικα,

Κωστας

Δημοσ.

Οι συντακτες «πληρώνουν» τον εξοπλισμο του, τη σύνδεση τους και το βασικότερο τις γνώσεις και το χρόνο τους. Αν δεν βάλετε οικονομικά ανταλλάγματα (σε χρήμα ή σε είδος - gadgets, παιχνίδια, κλπ) μην περιμένετε να βρείτε σοβαρά άτομα.

Πλάκα πλάκα θέλω να μαζέψω κάτι ελιές, αμα υπάρχουν εθελοντές που θα έρθουν τζάμπα να τις μαζέψουν (με δικό τους εξοπλισμό εννοείται) και να τις μεταφέρουν στο ελαιοτριβείο, θα ειναι «άρχοντες». Επειδή εγώ δεν είμαι επαγγελματίας μπορώ να πληρώσω τη βενζίνη να πάω το λάδι απο το ελαιοτριβείο στο σπίτι μου. 

EDIT: @ts

Απο τον Ιουλιο δεν βρήκες άτομα; 

http://www.insomnia.gr/topic/536927-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και βρήκα 2-3 άτομα αλλά τώρα χρειαζόμαστε κι άλλους, όπως είπα αυτό το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας και επειδή μας αρέσει όχι για τα λεφτά. Αυτοί που πληρώνουν είναι στο Gameover.gr και στο Enternity.gr όπου αυτά τα sites είναι στο τέρμα επαγγελματικό. Οι Unboxholics.com, τους ξέρω πολύ καλά και δεν πληρώνουν κανέναν, γιατί αυτό που κάνουν το κάνουν επειδή τους αρέσει.

Εμείς όπως λέω και πιο πάνω δεν ζητάμε επαγγελματίες ή δημοσιογράφους, ζητάμε ανθρώπους που αγαπάνε το gaming και την τεχνολογία. 

Όποιος πραγματικά αγαπάει τα παιχνίδια και δεν σκέφτεται το πόσα λεφτά θα βγάλει, θα δεχτεί.

Δημοσ.

Και αν κάποιος ειναι φυσιολάτρης και αγαπά τα δέντρα και τις ελιές και δεν σκέφτεται τα λεφτα, να επικοινωνήσει μαζί μου

(τι διαβάζουμε πάλι βραδιάτικα! )

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ψαχνω καποιον να πηγαινει εθελοντικα στην δουλεια μου οταν βαριεμαι εγω. Φυσικα χρημα δεν παιζει, εγω θα εισπρατω τον παχουλο μισθο μου, ο εθελοντης απλα θα εχει την χαρα της προσφορας. Θα πρεπει να εχει καλο αυτοκινητο, αρτια γνωση των παντων και χρηματα για βενζινες και εργαλεια. Θα σεβαστω τον καθενα και η συναλλαγη θα ειναι στην λογικη του παρε-παρε (εγω περνω μονο).

Φιλε KouMasGR οταν λες παρε-δωσε, τι ακριβως θα παρουν οι εθελοντες που θα βρεις;

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε κάποιες συνεργασίες, αν προκύψει κάτι που μπορούν να μας δώσουν, μπορεί να δοθούν και στους συντάκτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...