NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ε δεν νομιζω να στρωθω στην δουλεια τετοια ωρα..αυριο το πρωι
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Χε χε..Οπως θες...Αντε καλη επιτυχια και πες μας αυριο αποτελεσματα. 1
web_assasin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πριν κανεις ολα αυτα,τα hotkeys σου δουλευουν? Δοκιμασε να πατησεις το πληκτρο του wifi χωρις το fn.Μερικα καινουργια λαπτοπ ( και πιο συχνα οι μαλακιες της lenovo ) εχουν απενεργοποιημενα τα hotkeys ( Fn keys ) , ή απενεργοποιημενα τα Fkeys,με αποτελεσμα να μη δουλευουν με FN καθολου,η να δουλευουν τα hotkeys χωρις FN.Αν δε δουλευουν γενικοτερα τα hotkeys δοκιμασε να μπεις στο bios ( αν γνωριζεις απο το αθλημα ) και να ψαξεις για μια επιλογη που λεει για hotkeys,λογικα στο advanced setup. Αλλαξε τη ρυθμιση που εχει,πατα f10 για αποθηκευση και μετα μπες και δοκιμασε ξανα. Εναλλακτικα,δεξι κλικ στο εικονιδιο Ο υπολογιστης μου ( η απλα μπες στο μενου ο υπολογιστης μου και κανε εκει δεξι κλικ,ιδιοτητες-διαχειριση συσκευων και δες αν σου εμφανιζει καποια συσκευη με ερωτηματικο η κατι κιτρινο. Αν εμφανιζει καποια συσκευη ετσι,σημαινει οτι δεν εχουν περαστει σωστα οι οδηγοι.ενημερωσε για περαιτερω. 1
NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα! Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας! Προτου εφαρμοσω ολες τις συμβουλες σας (ειναι το επομενο πραγμα που θα κανω), προσπαθησα να ξαναπερασω τους drivers και διαπιστωσα οτι δεν καταφερε να εγκατασταθει ο παρακατω: Atheros/Realtek Wireless LAN WIFI (βγαζει μνμ: No appropriate driver to be installed)...υποθετω οτι εκει οφειλεται το προβλημα....?
web_assasin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Mαλλον ναι. ψαξε στο site της lenovo με το μοντελο σου. 2
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα! Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας! Προτου εφαρμοσω ολες τις συμβουλες σας (ειναι το επομενο πραγμα που θα κανω), προσπαθησα να ξαναπερασω τους drivers και διαπιστωσα οτι δεν καταφερε να εγκατασταθει ο παρακατω: Atheros/Realtek Wireless LAN WIFI (βγαζει μνμ: No appropriate driver to be installed)...υποθετω οτι εκει οφειλεται το προβλημα....? Ναι, ο driver του wifi ειναι απ οτι βλεπω...Βουρ για τα υπολοιπα !!! 1
NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι, ο driver του wifi ειναι απ οτι βλεπω...Βουρ για τα υπολοιπα !!! Θα πρεπει ομως για αρχη να δωσω το laptop σε γνωστο μου-ειδικο, διοτι εγω δεν εχω δυνατοτητα να κατεβασω τους προβληματικους drivers (ειναι και αλλοι 2)..
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Θα πρεπει ομως για αρχη να δωσω το laptop σε γνωστο μου-ειδικο, διοτι εγω δεν εχω δυνατοτητα να κατεβασω τους προβληματικους drivers (ειναι και αλλοι 2).. Εφ οσον νομιζεις οτι θα δυσκολευτεις σε update των windows και drivers ,ναι δωστο. Για update των windows παντως οριστε... 1)Πατα το πληκτρο των windows απ το πληκτρολογιο 2)Γραψε κατω κατω "windows update" 3)Ελεγχος για ενημερωσεις(θα βρει πολλες υποθετω) 4)Πατα "εγκατασταση ενημερωσεων"(θα παρει μπολικο χρονο) 5)Θα σε ζητησει να κανεις επανεκκινησεις αβερτα. 6)Ζητα ξανα ελεγχο ενημερωσεων(θα βρει κι αλλες στανταρ) 7)Εισαι ετοιμη.. 1
NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εφ οσον νομιζεις οτι θα δυσκολευτεις σε update των windows και drivers ,ναι δωστο. Για update των windows παντως οριστε... 1)Πατα το πληκτρο των windows απ το πληκτρολογιο 2)Γραψε κατω κατω "windows update" 3)Ελεγχος για ενημερωσεις(θα βρει πολλες υποθετω) 4)Πατα "εγκατασταση ενημερωσεων"(θα παρει μπολικο χρονο) 5)Θα σε ζητησει να κανεις επανεκκινησεις αβερτα. 6)Ζητα ξανα ελεγχο ενημερωσεων(θα βρει κι αλλες στανταρ) 7)Εισαι ετοιμη.. Ευχαριστω! Με τις οδηγιες που μου δινεις θα μπορουσα να το κανω...αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ απο υπολογιστη για να μπορεσω να κατεβασω τους drivers που λειπουν (αυτη τη στιγμη γραφω απο κινητο!)...οποτε αναγκαστικα θα το δωσω..
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω! Με τις οδηγιες που μου δινεις θα μπορουσα να το κανω...αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ απο υπολογιστη για να μπορεσω να κατεβασω τους drivers που λειπουν (αυτη τη στιγμη γραφω απο κινητο!)...οποτε αναγκαστικα θα το δωσω.. Αχα..Οκ τοτε...Καλως.
NINA! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αχα..Οκ τοτε...Καλως. Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον! Θα επανελθω με τις εξελιξεις :Ρ
David20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν κανει τιποτε.Να εισαι καλα..Περιμενουμε νεα.. 1
NINA! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα! Φτιαχτηκε το προβλημα! Τελικα οντως το προβλημα οφειλοταν στους drivers...και το λαθος ηταν δικο μου διοτι εγκατεστησα drivers για windows 8 σε laptop με windows 7.. 1
David20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα! Φτιαχτηκε το προβλημα! Τελικα οντως το προβλημα οφειλοταν στους drivers...και το λαθος ηταν δικο μου διοτι εγκατεστησα drivers για windows 8 σε laptop με windows 7.. Ολα καλα λοιπον.....Τα windows καθημερινα ελεγχο για ενημερωσεις και οχι οποτε μας καπνισει, και φυσικα στις ρυθμισεις update βαζουμε επιλογη να γινεται "αυτοματη εγκατασταση ενημερωσεων".. Και καλη διασκεδαση-δουλεια με το νεο σου laptop. 1
NINA! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω! Απ'οτι φαινεται εχω πολλα να μαθω ακομη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα