Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια μου.

Εχω ενα θεμα με εναν πελατη και θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Εστειλα το λαπτοπ ενος πελατη σε εναν συναδελφο ηλεκτρονικο,για να βοηθησει σε μια κατασταση.
Οταν επεστρεψε το λαπτοπ και το εδωσα στον πελατη,ο πελατης ισχυριστηκε οτι το λαπτοπ ειχε αλλαγμενο δισκο και μνημες.

Μου φεραν μαλιστα τυπωμενη τη σελιδα που αφορουσε το λαπτοπ,απο το μαγαζι που αγοραστηκε.

Εκει εδειχνε οτι εχει 500ρι δισκο και 4G ram ( δε διευκρινιζει αν ειναι 2+2 ) .
Εγω μεσα ειδα οτι ειχε εναν wd black 7200 στα 320G και 2+1 hynix ram αν θυμαμαι καλα.

Μπορει καποιος να μου πει αν τον εχει αγορασει με αυτα τα πραματα τον υπολογιστη,η με αυτα που ανεφερα παραπανω?

Φχαριστω!

Δημοσ.

Καινουργιο laptop δυσκολα θα βρεις που θα φοραει απο την αρχη Western Digital...

Ειδικα ο Fujitsu θα εχει... Fujitsu!

και αν εχει και 2+1 μνημη παλι δυσκολο... γιατι απ οτι βλεπω που το εψαξα λιγο, ολα 4 ειχαν...

οποτε αν δεν τα ειχαν αλλαξει αυτοι μετεπειτα κατα πασα πιθανοτητα ειχαν δικιο...

αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το εκανε επιτηδες.. μπορει να ειχε πολλα ανοιχτα και κατα λαθος να μπερδεψε τα κομματια... ειχε βλαβη που επρεπε να ανοιχτει?

Δημοσ.

Nαι,ειχε θεμα στη μητρικη.

Το κακο ειναι οτι μαλλον εχει αλλαχθει εσκεμμένα ο δισκος,γιατι μεσα υπαρχουν κανονικα τα windows  και τα αρχεια του πελατη.

Δημοσ.

google,ναι,αλλα το συγκεκριμενο thread ειναι για να μου πουν οι χρηστες που εχουν το συγκεκριμενο μηχανημα τι παιζει,οχι το ιντερνετ.

ευχαριστω πολυ,αν εχει καποιος κατι διαφορετικα θα ηθελα να το προσθεσει.

Δημοσ.

για τον δίσκο εννοούσα google. Τέσπα

Δεν νομίζω ότι βγάζει τα ίδια μοντέλα πάντως με άλλο hardware..εκτός αν έχει τρομερά μεγάλη χρονική διαφορά...που δεν νομίζω και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...