Mirkas7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Έκανα το λάθος και κατέθεσα λεφτά σε φακελο σε ΑΤΜ της εθνικής τράπεζας,πριν βάλω τα λεφτά μου ζήτησε το ποσό που θελω να βάλω,ήθελα να βάλω 50 ευρώ και πάτησα το 50 αλλά τελικά έπρεπε να πατήσω και 2 μηδενικά στο τέλος γιατί μου το δέχτηκε για 50 λεπτά .Χωρίς να το πάρω πρέφα εβαλα το 50ευρω στον φάκελο και μετα είδα στην απόδειξη να γράφει 0.50...Αυτο οταν το δει καποιος υπάλληλος θα υπάρξει πρόβλημα ή θα μπουν όλα στον λογαριασμό μου;
d_gkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Προφανως θα σε βαλουν ολο το ποσό. Αλκα για καλο και για κακο μιλα με την τράπεζα το πρωί
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Λογικά θα περιμένεις μέχρι Δευτέρα μεσημέρι αν τα έβαλες χθες όμως
parlar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το ποσό επαληθεύεται με την καταμέτρηση που θα κάνει ο υπάλληλος την Δευτέρα και οχι με το τι γράφει η απόδειξη που πήρες.
townleader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ο υπάλληλος θα καταθέσει ότι ποσό έβαλες εσύ στον φάκελο και ΟΧΙ ότι δηλωσες..οπότε μην αγχώνεσαι.
Afroditi29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Προσπάθησα εχθές να κάνω κατάθεση μετρητών σε ATM, όχι όμως με φάκελο, ήταν τα καινούρια της Εθνικής που δέχονται το χαρτονόμισμα χωρίς φάκελο. Δεν μου τα δεχόταν, όμως και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... Ξέρει κανείς τι μπορεί να έκανα λάθος? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι τα χαρτονομίσματα δεν ήταν τελείως ίσια? Εννοώ ότι τα είχα βάλει στην τσέπη μου και είχαν διπλώσει λίγο!
d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εχω βαλει τσακαλωμενα σε ατμ πειραιως και τα δεχτηκε. κανενα δε δεχτηκε; να ηταν πλαστα αποκλειεται ε;
Afroditi29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αποκλείεται, γιατί μετά τα κατέθεσα με φάκελο και έκανα και πληρωμές στο simple pay, οπότε αν ήταν πλαστά δεν θα τα είχαν δεχτεί! Απλά το βρίσκω ανώφελο ν' αγοράζω φάκελους για να κάνω μια κατάθεση μετρητών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα