Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το λάθος και κατέθεσα λεφτά σε φακελο σε ΑΤΜ της εθνικής τράπεζας,πριν βάλω τα λεφτά μου ζήτησε το ποσό που θελω να βάλω,ήθελα να βάλω 50 ευρώ και πάτησα το 50 αλλά τελικά έπρεπε να πατήσω και 2 μηδενικά στο τέλος γιατί μου το δέχτηκε για 50 λεπτά .Χωρίς να το πάρω πρέφα εβαλα το 50ευρω στον φάκελο και μετα είδα στην απόδειξη να γράφει 0.50...Αυτο οταν το δει καποιος υπάλληλος θα υπάρξει πρόβλημα ή θα μπουν όλα στον λογαριασμό μου;

Δημοσ.

Το ποσό επαληθεύεται με την καταμέτρηση που θα κάνει ο υπάλληλος την Δευτέρα και οχι με το τι γράφει η απόδειξη που πήρες.

Δημοσ.

Προσπάθησα εχθές να κάνω κατάθεση μετρητών σε ATM, όχι όμως με φάκελο, ήταν τα καινούρια της Εθνικής που δέχονται το χαρτονόμισμα χωρίς φάκελο. Δεν μου τα δεχόταν, όμως και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... Ξέρει κανείς τι μπορεί να έκανα λάθος? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι τα χαρτονομίσματα δεν ήταν τελείως ίσια? Εννοώ ότι τα είχα βάλει στην τσέπη μου και είχαν διπλώσει λίγο!

Δημοσ.

Ναι αποκλείεται, γιατί μετά τα κατέθεσα με φάκελο και έκανα και πληρωμές στο simple pay, οπότε αν ήταν πλαστά δεν θα τα είχαν δεχτεί! Απλά το βρίσκω ανώφελο ν' αγοράζω φάκελους για να κάνω μια κατάθεση μετρητών!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...