Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι θα πάρεις είναι δικιά σου απόφαση.

Εμείς σου λέμε τα υπέρ και τα κατά:

Συνοπτικά τα υφάσματα είναι πιο ελαφριά, εύχρηστα (εύκολη τοποθέτηση) και με αθόρυβη κύλιση, ενώ οι αλυσίδες πιο ανθεκτικές και αποτελεσματικές.

Πολλά εξαρτώνται και από την ποιότητα αυτού που θα επιλέξεις, έχω δει αλυσίδες του κώλου να σπάνε ή να ξεσφίγγουν χωρίς λόγο και υφάσματα να κόβονται από πετραδάκια κάτω από το στρώμα του χιονιού.

Τέλος εξαρτάται και από το αυτοκίνητο σου, αν μπορείς να βρεις σωστές αλυσίδες, γενικά για τα σύγχρονα επιβατικά πιο εύκολα θα βρεις υφάσματα. 

• Like 1
Δημοσ.

φιλος εχει κουβερτες χρονια τωρα. 

ειναι πληρως ικανοποιημενος! 

αλυσιδες που εβαζε παλιοτερα, εκτος απο ωρα που επαιρνε, κοβονταν(δε ξερω αν ηταν τοπ ποιητητα) πιο ευκολα απ οτι οι κουβερτες

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε καλύτερα να πάρω τις κλασικές αλυσίδες πάρα τα υφάσματα?

Παρε κουβέρτες να ξεμπερδευεις, ειναι και φθηνες πλεων. Στον παγο πανε καλυτερα οι κουβερτες, στο χιονι ετσι και ετσι αλλα δεν κανει θορυβο το αμαξι και περνιουνται ποιο ευκολα. ΤΟ μονο μεγαλο μειον ειναι οτι φθειρονται αμα δεν τις προσεξεις, δηλαδη τις βγαζεις οταν πατησεις ασφαλτο, προσεχεις να μην φρεναρεις-σπινιαρεις αποτομα σε σημειο που εχει ασφαλτο-παγο.

Γενικα για περιστασιακη χρηση κανουν μια χαρα την δουλεια τους. Εγω εχω παντα και συμβατικες αλυσιδες για backup αλλα τα τελευταια χρονια μονο κουβερτες φοραω.

Δημοσ.

Γνώμη μου να πάρεις καλές αλυσίδες. Τα υφάσματα σε στεγνό χαλάνε πολύ γρήγορα. Με τις αλυσίδες βέβαια χαλάς το ελαστικό αλλά οκ. Εγώ τις εμπιστεύομαι περισσότερο (έχουμε και τα δύο αλλά όποτε χρειάζεται περνάμε αλυσίδες). Βέβαια αλυσίδες θα δυσκολευτείς να βρεις αν φοράς 2**/40/18"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...