Glator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παρακαλω αμα εχει παει καποιος η γνωριζει πληροφοριες για το ιεκ πραξις να τις μοιραστει γιατι σκεφτομαι ν παω του χρονου και αμα παω εκει λογικα θα μου πουν μονο τα καλα.Συγκεκριμενα για την μαγειρικη,ευχαριστω
frou frou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το μονο που ξερω είναι οτι αν πας και γραφτεις και μετα για τον α ή β λογο διακόψεις τις σπουδες υποχρεούσαι να πληρώσεις ολα τα εξαμηνα μεχρι το τελος,το ξερω απο συγγενικο προσωπο,εκανε κανονικά Α,Β εξάμηνο στα ξενοδοχιακα,το Γ δεν το ολοκληρωσε, έκανε το μισό και μετα πλήρωνε το υπολοιπο γ και ολόκληρο το Δ,οποτε αν πας προσεχε. Εγω θα σου προτεινα να πας σε δημοσιο ιεκ τον σεπτεμβριο,κοιτα για τα ιεκ του οτεκ,ιεκ οαεδ,ιεκ σιβητανιδειου 1
Glator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σε δημοσιο θα πηγαινα αλλα μου ειπαν οτι εχουνε ελλειψης σε πρωτες υλες και πλεον με την κριση δεν ειναι αξιοπιστες.
frou frou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Που στο ειπανε αυτο? Στα ιεκ του οτεκ που ειναι και τα κορυφαια δεν παιζει κατι τετοιο,ακομα και στα ιεκ του οαεδ εχουν πρωτες υλες
veteranos123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που είμαι σε ιεκ του αεδ και συγκεκριμένα αυτό που είναι στο νέο ηράκλειο μας είπαν χαρτί για φωτοτυπίες για να μας δίνουν οι καθηγητές σημειώσεις δεν έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα