Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια 2 ερωτηματα smile.gif
1) υπαρχει τροπος να μην με βρισκει κανεις αγνωστος απο το search του fb με το ονομα η και το mail μου!
2) στις πληροφοριες και στην συνεχεια στα στοιχεια επικοινωνιας πως μπορω να αποκρυψω το περιεχομενο της επιλογης facebook?

Δημοσ.

1) Εδώ και λίγο καιρό δε γίνεται να μην εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα. Το περίεργο είναι ότι μπορεί κάποιος να σε βρει και με το κινητό που έχεις δηλώσει (αν το έχεις κάνει), ακόμη κι αν το έχεις ορίσει να φαίνεται μόνο σε σένα.

2) Το username σου εννοείς; Δεν γίνεται να το αποκρύψεις, αν και δεν υπάρχει λόγος αφού φαίνεται στην μπάρα διευθύνσεων του browser όποιου επισκέπτεται το προφίλ σου.

Δημοσ.

1) Εδώ και λίγο καιρό δε γίνεται να μην εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα.

2) Το username σου εννοείς; Δεν γίνεται να το αποκρύψεις αν και δεν υπάρχει λόγος, αφού φαίνεται στην μπάρα διευθύνσεων του browser όποιου επισκέπτεται το προφίλ σου.

ναι θυμαμαι παλια γινοταν :( οχι κινητο δεν εχω βαλει  και το mail το εχω κρυφο :)

ναι το id εννοω απλα βλεπω πως σε μερικους υπαρχει και σε μερικους οχι!!!

Δημοσ.

Όντως, τώρα το πρόσεξα. Ακόμα και σε κάποιους που έχουν βάλει δικό τους κι όχι αυτό που δημιουργήθηκε αυτόματα δεν το δείχνει. Περίεργο...

Δημοσ.

Όντως, τώρα το πρόσεξα. Ακόμα και σε κάποιους που έχουν βάλει δικό τους κι όχι αυτό που δημιουργήθηκε αυτόματα δεν το δείχνει. Περίεργο...

παιζει να ειναι random φαση γιατι μετα απο αρκετο ψαξιμο δεν βρηκα επιλογη αποκρυψης!!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...