modechristo_13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 παιδια 2 ερωτηματα 1) υπαρχει τροπος να μην με βρισκει κανεις αγνωστος απο το search του fb με το ονομα η και το mail μου!2) στις πληροφοριες και στην συνεχεια στα στοιχεια επικοινωνιας πως μπορω να αποκρυψω το περιεχομενο της επιλογης facebook?
infin1tyGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 1) Εδώ και λίγο καιρό δε γίνεται να μην εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα. Το περίεργο είναι ότι μπορεί κάποιος να σε βρει και με το κινητό που έχεις δηλώσει (αν το έχεις κάνει), ακόμη κι αν το έχεις ορίσει να φαίνεται μόνο σε σένα. 2) Το username σου εννοείς; Δεν γίνεται να το αποκρύψεις, αν και δεν υπάρχει λόγος αφού φαίνεται στην μπάρα διευθύνσεων του browser όποιου επισκέπτεται το προφίλ σου.
modechristo_13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 1) Εδώ και λίγο καιρό δε γίνεται να μην εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα. 2) Το username σου εννοείς; Δεν γίνεται να το αποκρύψεις αν και δεν υπάρχει λόγος, αφού φαίνεται στην μπάρα διευθύνσεων του browser όποιου επισκέπτεται το προφίλ σου. ναι θυμαμαι παλια γινοταν οχι κινητο δεν εχω βαλει και το mail το εχω κρυφο ναι το id εννοω απλα βλεπω πως σε μερικους υπαρχει και σε μερικους οχι!!!
infin1tyGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Όντως, τώρα το πρόσεξα. Ακόμα και σε κάποιους που έχουν βάλει δικό τους κι όχι αυτό που δημιουργήθηκε αυτόματα δεν το δείχνει. Περίεργο...
modechristo_13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Όντως, τώρα το πρόσεξα. Ακόμα και σε κάποιους που έχουν βάλει δικό τους κι όχι αυτό που δημιουργήθηκε αυτόματα δεν το δείχνει. Περίεργο... παιζει να ειναι random φαση γιατι μετα απο αρκετο ψαξιμο δεν βρηκα επιλογη αποκρυψης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα