Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ακρίβεια χτυπάει 102 βαθμούς και σβήνει. Το άνοιξα και μέσα είναι λαμπίκο. Ούτε σκόνη ούτε τίποτα. Δουλεύει και ο ανεμιστήρας. Δείχνει κουκλί. Τι μπορεί να παίζει?  

Είναι ένα Acer Aspire 5630 

Δημοσ.

Καλησπερα..εκτος απο μηδεν σκονη μηπως εχει και μηδεν θερμοαγωγιμη παστα, ή αν εχει παστα ,υπαρχει καμια ποσοτητα βαρβατη;Αυτο το ελεγξες;

Δημοσ.

φοβερή ερώτηση 

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 

λοιπόν δεν ξέρω που πρέπει να έχει αυτή την πάστα αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν λαμπίκο. δεν βρήκα τίποτα που να μοιάζει με κρέμα, πάστα, τούρτα :)

για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτό στη φωτογραφία ήταν πεντακάθαρο. Τόσο που η πεθερά μου θα μου έδινε συγχαρητήρια :)  http://www.ebay.ie/itm/Acer-Aspire-5630-CPU-Cooling-Heatsink-AT008000800-/331358613147

(...αν κατάφερα να ανεβάσω τη φωτο σωστά )

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την τουρτα ηταν θεικο,πολυ με αρεσε....χε χε...

Λοιπον,η ειδικη αυτη παστα μπαινει αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα,μια ποσοτητα μικρη,οσο περιπου ενα σπυρι ρυζιου και απλωνεται σε ενα λεπτο φιλμ με την βοηθεια πχ τηλεκαρτας..Θα δεις απειρα βιντεο στο youtube για τον τροπο απλωματος...Αν υπαρχει τουρτα,εε παστα στον επεξεργαστη σου και ειναι καταξερη,την καθαριζουμε προσεκτικα με καθαρο οινοπνευμα (αν εκανα λαθος σε αυτο μην με παρετε με τις πετρες οι υπολοιποι).

Υπαρχει και η περιπτωση να υπαρχουν thermal pads οποτε ανεμενε να ακουσουμε καμια αποψη ακομη.

ΥΓ Ξανατονιζω οτι αν στα παραπανω εκανα κανα λαθος παρακαλω διορθωστε με(χωρις πετροβολημα παντα).

Δημοσ.

μιλάμε για λαπτοπ έτσι? ούτε και ξέρω που είναι ο επεξεργαστής

την φωτο στο λινκ την είδες? κάτω από αυτό πρέπει να βάλω την παστα? 

Δημοσ.

Και σε laptop  και σε pc μπαινει παστα αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα.

Εφ οσον δεν ξερεις καλο ειναι να το πας σε κανα καταστημα επισκευων να ριξουν μια ματια-βαλουν παστα αν χρειαζεται,ή καποιος φιλος σου που κατεχει το σπορ.

Δημοσ.

Θα ελεγα οχι,μην τυχον και χαλασεις κατι  και θα τρεχεις.Δωστο σε κανεναν που ξερει καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρα οτι φταίνει οι θερμοκρασίες οποτε μια αλλαγή πάστας θα βοηθήσει σίγουρα , αφου δεν έχεις τις γνώσεις όμως πήγαινε το κάπου και μην το ξανά ανοίξεις γιατι κινδυνεύει να κάει και μετα δεν θα υπάρχει επιστροφή

Δημοσ.

Αλλαγη παστας ή και τουρτας οπως θα λεγε ο ιδιος..Χε χε.Ολοφανερο ειναι οτι θελει.Ακου και τον Spank,μην κανεις εγχειρηση το laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...