liakos18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Σετάρω το νέο λαπτοπ του πατέρα μου και από κάποια στιγμή και μετά ενώ όλα λειτουργούσαν μια χαρά κάτι έπαθε και δεν ανοίγει όσες σελίδες απαιτούν ασφαλή σύνδεση. Το έψαξα λίγο και διάβασα κάπου ότι μπορεί απλά η ημερομηνία του υπολογιστή να είναι κατά λάθος κάποια μελλοντική κι έτσι να μην ισχύουν τα πιστοποιητικά των σελίδων. Στη δίκη μου περίπτωση στην πρώτη λειτουργία του υπολογιστή είχε λάθος ώρα (αλλά σωστή ημερομηνία) και την άλλαξα εγώ χειροκίνητα. Στη σελίδα του σφάλματος γράφει: "Το www.gmail.com χρησιμοποιεί ένα μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας. Το πιστοποιητικό δεν θα είναι έγκυρο μέχρι τις 20/11/2014 11:47πμ. Η τρέχουσα ώρα είναι 30/11/2014 8:08πμ. (Κωδικός σφάλματος: sec_error_expired_certificate)" Άρα όντως κάτι παίζει με την ημερομηνία αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι! Έχετε καμία ιδέα;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τελικα δεν καταλαβα την εφτιαξες την ημερομηνια και την ωρα?
liakos18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ναι την έφτιαξα πριν παρουσιαστεί το σφάλμα απλά το ανέφερα μήπως έχει κάποια σχέση. Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη όμως. Απλά στις 8 το πρωί έδειχνε ότι είναι 1 το μεσημέρι. Τώρα έχω σωστή ημερομηνία και ώρα αλλά για κάποιο λόγο μου δείχνει ότι τα πιστοποιητικά δεν ισχύουν όπως στο παράδειγμα που αντέγραψα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα