tolisk99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Το laptop μου έχει 4GB RAM και σκέφτομαι να βάλω άλλα 4GB μια και τα νέα games απαιτούν πιο πολλά... Το ερώτημα είναι, ανοίγοντας το καπάκι και βάζοντας τη RAM, χάνω την εγγύηση? Υπαρχει κάποιος τρόπος να καταλάβουν στο Service αν το έχω ανοίξει σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι?
Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αν πας για gaming το πρόβλημα δεν είναι οι μνήμες. Είναι ddr3? Ποιο laptop έχεις; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
David20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αν το laptop δεν εχει προδιαγραφες gaming μην ασχοληθεις με παιχνιδια..Αν θελεις να του βαλεις μνημη ,ετσι γενικως,καλο ειναι. Οσο για την εγγυηση παρ ενα τηλ και ρωτα τους,δεν ειναι κακο,στην τελικη υπαρχει περιπτωση να σε πουν να το πας να την βαλουν οι ιδιοι για να σαι ασφαλης ως προς την εγγυηση.
XronisR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Το laptop μου έχει 4GB RAM και σκέφτομαι να βάλω άλλα 4GB μια και τα νέα games απαιτούν πιο πολλά... Το ερώτημα είναι, ανοίγοντας το καπάκι και βάζοντας τη RAM, χάνω την εγγύηση? Υπαρχει κάποιος τρόπος να καταλάβουν στο Service αν το έχω ανοίξει σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι? Ποιο laptop ειναι?
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το βασικά για τα παιχνίδια ειναι η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστή φυσικά αν όμως έχει καμια intel hd και 8gb ram να του βάλεις διαφορά στα γραφικά δεν θα δείς η αν θα σου σηκώνει η όχι το παιχνίδι ,με το να αλλάξεις παντως τις μνήμες δεν νομίζω οτι χάνεται η εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα