Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εσπασαν οι σωληνες του καλοριφερ.Απομονωθηκαν και ήρθε μάστορας και ξεκίνησε νεο περασμα εσωτερικών σωληνώσεων .Τρύπησε ...πέρασε τους σωλήνες μέσα απο τα δωμάτια και ενω έπρεπε να κανει κάποια τελευταια μερεμετια εξαφανιζολ.Τα μερεμετια αφορούσαν τους διακόπτες του κάθε σωματος καλοριφέρ που έσταζαν.Αφού λοιπον εξαφανιζολ ο κύριος (πληρώθηκε βέβαια) φωναζουμε νεο τεχνικό ο οποίος φτιάχνει τους διακόπτες.Το πρόβλημα είναι οτι οι σωλήνες έρχονται απο το υπόγειο στον πρωτο όροφο και κανουν μια διακλάδωση.Η μια γραμμή που πηγαινει στα υπνοδωμάτια λειτουργει οκ,ζεσταίνονται τα σώματα μια χάρα.Η αλλη γραμμή που παει σε σαλόνι κ άλλα δυο δωμάτια στο πρωτο σωμα που συναντά είναι ελάχιστα χλιαρό προς κρύο.Ο δεύτερος τεχνικός είπε οτι ο πρώτος μάστορας έχει συνδέσει λάθος και θέλει ξάνα απο την διακλάδωση και πέρα να περάσει σωλήνες.Επειδή βλέπω μεγάλη εκμετάλλευση σε θεματα που αγνοω θέλω να ρωτησω.Απο την διακλάδωση προς το Σάλονι ο ένας σωλήνας είναι καυτός μέχρι που φτανει στον πανω διακόπτη του σωματος.το σωμα κρύο οπώς είπα καιη επιστροφή κρύος σωλήνας.Διακόπτες ειπε να μην γυρίσουμε γιατί είναι παλιοί και μπορεί να τρέχει νερό.Αν υποθέσουμε οτι ο διακόπτης είναι ανοιχτός ο πανω δεν θα έπρεπε να καίει το σωμα?αφού έρχεται μέχρι εκεί καυτό το νερο.Τι ρολο παιζει ο κάτω διακοπτης?Σε περιπτωση που η σύνδεση έχει παει ανάποδα δλδ ο σωλήνας που φερνει το νερό έχει βιδωθει κάτω κ η επιστροφη επανω τι θα γινόταν?

Δημοσ.

Κοιτα για να μην σε κοροιδεψουν ξανα.

Παρε το κλειδακι του καλοριφερ και καντου μια εξαερωση.

Το γυρνας, σαν να το ξεβιδωνεις και αφηνεις να φυηει ο αερας που εχει μεσα μεχρι να βγει νερο.

Βαλε απο κατω και ενα μπολακι μην πεσουν τα νερα κατω.

Φιλε μου δεν δινουμε ολα τα λεφτα σε κανενα αν δεν εχει γινει δοκιμη σωσστης λειτουργιας.

Σκιστου τον κωλο, τοση ταλαιπωρια και να εξαφανιστει...

Πανε εδω και δες το βιντεο..

https://www.google.gr/search?ie=UTF-8&source=android-browser&q=%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81&gfe_rd=cr&ei=_Px6VK-GKIKEcMiIgtgJ

Δημοσ.

Έχει γίνει εξαέρωση.Μάλιστα έχουν μπει και αυτόματα εξαεριστικα .Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Το θέμα με τον πρωτο τεχνικό ...είναι να μην μπλεξεις με μαλάκα!Δεν μας πειράζει αυτό...καλυτερα μην σου πω που εξαφανίστηκε.Αυτά γίνονται στο πατρικό μου και δυστυχώς είμαι πολύ μακριά για να επεμβω.Οποτε στα τεχνικα της υπόθεσης αν ξέρει κανείς ...

Δημοσ.

Κοιτα μεχρι στο καλοριφερ παει ζεστο νερο;

Παιζει να ναι και κλειστες οι βανες και απλα σου το πε για να μην τις ανοιξεις.

Το οτι ειναι παλιες και θα τρεχουν νερο ειναι μια εικοσια, μπορει να γινει μπορει και οχι,

Το αλλα καλοριφερ λειτουργουν κανονικα ε;

Το συστημα ειναι δισωλινιο ή μονοσωλινιο;

Δημοσ.

Ναι παει απ οτι μου ειπαν ζεστό νέρο μέχρι την πανω βάνα.Μπορεί να είναι κ κλειστή αλλά δεν το ρισκαρουν να ανοίξουν γιατί κάτω έχει ξύλο μην πλημμυρίσουν.Μονοσωληνιο το σύστημα.Εκτός της υπόθεσης να είναι κλειστός ο διακόπτης,τί άλλο μπορεί να εμποδίζει να πέρασει μέσα η θερμότητα?

Δημοσ.

Η θερμοτητα για να μεταθερφει πρεπει να παει νερο ζεστο στο σωμα.

Στο μονοσωληνιο συστημα αναλογα τις αναγκες κανουν διακλαδωσεις οπου τα τελευταια σωματα ειναι τα πιο μικρα πχ του μπανιο οπου η θερμοκρασια του νερου ειναι χαμηλη.

Κοιτα ας κανου αυτο που σου ειπα να γυρισουν με το κλειδακι το εξαερωτηρα του καλοριφερ, αν βγαζει νερο να δουν ειναι κρυο ζεστο χλιαρο, αν εχει νερο.

Τωρα κανεις δεν μπορει να ξερει τι παπαρια μπορει να εκανε αυτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...