kataramenos32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδες καλησπερα.Φιλος εστειλε S5 για αλλαγη οθονης.Εκτος απο την οθονη δεν ξερω τι αλλο αλλαξαν αλλα πλεον η συσκευη ειναι κλειδωμενη στην T-Mobile και δεν δεχεται τη sim ενω πριν δεν ηταν.Του περασα αλλη επισημη ρομ απο sammobile(αγγλικη) αλλα παρολο που δεν εχει πλεον το T-Mobile Logo στο start up το κλειδωμα παραμενει.Καμια ιδεα κανεις για να μην χρειαστει να πληρωσει χωρις λογο 2
euxoulhs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 στο xda forum κοιταξες; αν δεν κανω λαθος αφου κλειδωσε δεν υπαρχει δωρεαν τροπος για ξεκλειδωμα..ο μονος τροπος ειναι να δωσεις καποια δολλαριακια για να στο ξεκλειδωσουν οι εξωτερικοι ειδικοι. στο λεω γτ και εγω ετυχε στα χερια μ πριν μερες ενα xperia mini και δεν ηξερα πως ο τυπας το ειχε ξεκλειδωμενο..και ετσι οταν του περασα αλλη ρομ μου κλειδωσε το κινητο και το χω ετσι.. παντως οπως ειπα δες στο section s5 στο xda forum αν υπαρχει τπτ τσαμπε αλλιως θα σκασεις γυρω στα 20-25$ για να στο ξεκλειδωσουν απεξω στελνοντας σου κωδικο ! Υ.Γ. δεν επαιρνες μωρε το μοντελο g900H το οποιο ειναι εξαρχης ξεκλειδωτο; :/ εμενα αυτο μου εφεραν απο φουτζειρα και ειμαι αρχοντας σαυτο
kataramenos32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ας κλειδωθεί παιδιά. Τελικά πλήρωσε και το ξεκλείδωσε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις