Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Acer aspire 5742g με επεξεργαστή P6200 στα 2.13GHz και μνήμη 3 GB (Δύο θύρες). Τρέχω windows 7 Home Premium.

Θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη του υπολογιστή. Τα στοιχεία στα αυτοκόλλητα της μνήμης είναι 2GB 1Rx8 PC3-10600s-09-10-zzz.

Σύμφωνα με το 64μπιτο σύστημα που έχω μπορώ να τρέχω με πολύ παραπάνω μνήμη, αλλά όταν βάζω τον παραπάνω κωδικό που βρήκα στο αυτοκόλλητο μου βγάζει μέχρι 2 GB. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω 2 των 4GB που αν είναι δυνατόν να είναι και σε υψηλότερες ταχύτητες. 

Πως πρέπει να τις ψάξω στο ebay;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.

Πιστεύεις ότι με τα 8GB θα έχω πλήρη εκμετάλλευση τους με αυτόν τον επεξεργαστή; Υπερβάλλω ενώ θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου και με 4 GB πχ;

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Δεν είναι καθόλου για παιχνίδια ο υπολογιστής. Πολλά προγράμματα office ανοικτά μόνο, ίσως κάποιο σχεδιαστικό παράλληλα ή πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, ενώ παράλληλα θέλω να streamαρω και ραδιόφωνο. 

Για την ώρα με τα 3GB νιώθω ότι είναι στα όρια, μιας και όταν έχω πολλά ανοικτά προγράμματα ψιλολαγκάρει. Αυτό θέλω να αποφύγω. 

Με ποιόν άλλο τρόπο πλην επέκταση μνήμης μπορώ να το καταφέρω;

Δημοσ.

Η μνήμη και αλλαγή στον σκληρό σε ssd είναι τα πιο βασικά που μπορεί να ανεβάσουν τις επιδόσεις ενός λαπτοπ.

Δηλαδή ο συνδυασμός 4gb ram με ssd θα δεις σίγουρα βελτίωση.

Και παίζουν αυτές τις ημέρες προσφορές σε ssd πχ Amazon που μπορείς να αξιοποιήσεις.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...