Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είχα φτιάξει πριν ενάμισι χρόνο ένα καινούργιο pc με σκοπό να μπορούμε να κάνουμε τις όποιες δουλειές χρειάζονταν με μια σχετική άνεση και ταχύτητα.Πάντα υπήρχε η σκέψη αργότερα να αναβαθμιστεί ώστε να σηκώνει βαριά games...Αυτή η στιγμή ήρθε,και θα χρειαστώ την βοήθεια σας!!!

i) Το ποσό που διαθέτουμε:500€+- κάτι ελάχιστο(για τα parts που θα αναβαθμιστούν)

ii) χρήση:gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:κανένα

iv) οθόνη υπάρχει μια lg flatron 17" ανάλυσης 1280x1024.Προς το παρόν με καλύπτει.Αργότερα θα αλλαχτεί!

v)Ποντίκι και πληκτρολόγιο έχω

vi) Το hardware δεν με ενδιαφέρει να είναι από ένα κατάστημα(περιοχή ΑΘΗΝΑ)

vii) Μπορώ να το συναρμολογήσω μόνος μου

viii) Λειτουργικό προφανώς υπάρχει γιατί το pc λειτουργεί

ix) Αν στο μέλλον κρίνονταν απαραίτητο για λόγους απόδοσης ίσως έκανα crossfire ή sli

x) o cpu θα γίνει oc αν κριθεί απαραίτητο για λόγους απόδοσης

xi) η gpu θα γίνει oc αν κριθεί απαραίτητο για λόγους απόδοσης

xii) το σύστημα που έχω είναι το εξής:

mobo: asus m5a97 evo r2.0

cpu:amd fx-6300

cpu cooler: coolermaster seidon 120m
ram: Corsair xms3 8gb 1600Mhz (2x4gb)
psu:Thermaltake smart se 730w
case:Thermaltake Commander MS-I
gpu: Gigabyte Radeon hd 5450 1gb
ssd:Samsung 840 evo 120gb

Η σκέψη μου είναι να αλλάξω case και gpu.Για case λέω αυτό:(το οποίο το αγαπώ)

http://www.skroutz.gr/s/2810161/CoolerMaster-Storm-Trooper-Window.html

Για gpu όμως πραγματικά δεν ξέρω...υπάρχουν πολλές επιλογές!!!Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας για το case,το υπάρχον σύστημα(αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι ή είμαι κομπλέ) και για gpu!Επίσης αν γνωρίζεται εμπειρικά μετά την αναβάθμιση(ανάλογα με την gpu) για πόσο καιρό θα μπορεί να σηκώνει παιχνίδια σε max settings θα ήθελα να μου πείτε!ευχαριστώ!! 
:rolleyes: 

Δημοσ.

Καλα στην αναλυση που εισαι θα στα σηκωνει για παρα πολυ καιρο. Βασικα δεν ξερω καν τι καρτα γραφικων να προτεινω για τετοια αναλυση και ειδικα για το Monitor. Καμια http://www.skroutz.gr/s/4688280/LG-23MP55HQ.htmlδεν θα σε ενδιεφερε??

Οσο για το κουτι,ειμαι κατοχος του ειναι πραγματικα τεραστιο κουτι,και πιανει παρα πολυ χωρο. Αν σου αρεσει κανενα προβλημα.

Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι η καλυτερη αναβαθμιση για παιχνιδια ειναι η ιδια η οθονη. Οτι καρτα και να σου προτεινουμε θα κοβεται απο το Monitor Που εχεις.

Το κουτι βγαινει και σε ασπρο Btw http://www.skroutz.gr/s/2217589/CoolerMaster-Storm-Stryker.html

Ριξε μια ματια ομως και στα Corsair εχουν πολυ ωραια κουτακια στα χρηματα αυτα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!Την οθονη θα την αλλαξω απλα οχι τωρα.σκεφτομουν σε 1-2 μηνες.(λογο χρηματων).Καλη ειναι η οθονη που μου εστειλες!και εγω κατι σε 1920x1080 σκεφτομαι!οποτε προτεινε μου αφοβα καρτα γιατι σε λιγο καιρο θα ειμαι στα 1920x1080!

το κουτι το γνωριζω οτι ειναι τερας!δεν με πειραζει να ειναι μεγαλο!θα δω και τα corsair αν και το trooper το ειχα δει καιρο και μου αρεσει.

Δημοσ.

gaming pc σε 17"? και με αυτή την ανάλυση ? Και θέλεις να τα δώσεις σε κουτί και όχι σε μια οθόνη...

Εγώ πάντως θα σου προτείνω αυτά...Η απόλυτη εμπειρία gaming

Monitor

GPU

Απο εκεί και πέρα δική σου η απόφαση και τα χρήματα

• Like 1
Δημοσ.

οπως εγραψα και απο πανω εννοειται πως εχω σαν σκοπο να παρω οθονη γιατι με αυτη δεν παμε πουθενα..απλα ειχα σαν αμεσο σκοπο να παρω gpu γιατι αυτη σηκωνει μεχρι παιχνιδια 5ετιας και κουτι γιατι δεν ξερω κατα ποσο αυτο που εχω χωραει μια μεγαλη καρτα!οποτε δεν μπορω να τα αναβαθμισω ολα μαζι τωρα και γι αυτο επιλεγω να αφησω την οθονη για 1-2 μηνες μετα.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Commander, δε θεωρώ πως είναι η καλύτερη ιδέα να χαλάσεις το 1/3 του budget σου σε κουτί. Τη χωράει κιόλας τη 290. Και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες, καθώς και oc να κάνεις έχεις τη Seidon. Λίγο τα καλώδια να έχεις μαζεμένα και είσαι ΟΚ με αυτό.

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θες να το αλλάξεις, go for it.

Εγώ συμφωνώ με τον Teojesper. Πούλα και την παλιά οθόνη και GPU και θα σου μείνουν και χρήματα. Όταν έχεις 160 στην άκρη, παίρνεις και το case.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω πως εχετε ενα point με το budjet... :/ απο εκει και περα σαν top επιλογη για αυτα τα χρηματα θεωρουμε την r9 290?εχω δει οτι παιζει πολυ και η 290x και η gtx 970 αλλα ανεβαινουμε...οθονη αξιολογη σε πιο οικονομικη τιμη υπαρχει? (προσπαθω να κανω το καλυτερο δυνατο μοιρασμα των χρηματων δεδομενο πλεον οτι το κουτι το αφηνω ομως εχει... :P )

Δημοσ.

Ανάμεσα σε 290X και GTX 970, θα έλεγα τη δεύτερη. Προφανώς καλύτερη από τη 290 και αξίζει τα χρήματά της. Αν πουλήσεις οθόνη και GPU θα πήγαινα σε http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.htmlκαι http://www.skroutz.gr/s/3908671/Dell-P2314H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+p2314h

Αν δε θες να τα δώσεις όλα, πήγαινε για 290.

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!θελω να σας ρωτησω κατι ακομα..αν παω με μια απο τις r9 290 ή gtx 970 ποσο καιρο θα "τραβηξει" σε gaming με full settings?παιζει σε 2 χρονια να σηκωνει μονο σε medium?

Δημοσ.

Κάτσε να δω την κρυστάλλινη σφαίρα μου...

Είναι δύσκολο να προβλέψεις πως θα αποδίδει μια σημερινή κάρτα 2 χρόνια μετά,ποιος ξέρει τι σοι παιχνίδια θα δούμε τότε και πως θα είναι γραμμένα και σε ποιο API θα στηρίζονται μπορεί ακόμα να έχει βγει και κάτι καινούριο τότε εκτός DX,Mantle...

Τώρα μπορούμε να δούμε πως τα πηγαίνει στα σημερινά παιχνίδια μια κάρτα που βγήκε 2 χρόνια πριν (6970)

Πχ το FC3 που είναι αρκετά απαιτητικό στο κομμάτι των γραφικών η 6970 βρίσκεται πιο πίσω από μια R9 270.

farcry3_1920_1080.gif

Δημοσ.

Κάτσε να δω την κρυστάλλινη σφαίρα μου...

Είναι δύσκολο να προβλέψεις πως θα αποδίδει μια σημερινή κάρτα 2 χρόνια μετά,ποιος ξέρει τι σοι παιχνίδια θα δούμε τότε και πως θα είναι γραμμένα και σε ποιο API θα στηρίζονται μπορεί ακόμα να έχει βγει και κάτι καινούριο τότε εκτός DX,Mantle...

Τώρα μπορούμε να δούμε πως τα πηγαίνει στα σημερινά παιχνίδια μια κάρτα που βγήκε 2 χρόνια πριν (6970)

Πχ το FC3 που είναι αρκετά απαιτητικό στο κομμάτι των γραφικών η 6970 βρίσκεται πιο πίσω από μια R9 270.

farcry3_1920_1080.gif

κατι εδειξε τελικα η κρυσταλλινη σφαιρα σου!! B) ευχαριστω για την απαντηση 8elwADSL!!

• Like 2
Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!θελω να σας ρωτησω κατι ακομα..αν παω με μια απο τις r9 290 ή gtx 970 ποσο καιρο θα "τραβηξει" σε gaming με full settings?παιζει σε 2 χρονια να σηκωνει μονο σε medium?

Αν εισαι σε 1080p θα σου κρατησει η καρτα για τουλαχιστον 2 χρονια κυριως λογω των 4Gb Vram που εχει μιας και αρχιζουμε και βλεπουμε σιγα σιγα να ζητανε οι καρτες Vram.Να το πω πιο απλα αυτος που αγορασε πριν 2 χρονια την 7970 3gb(τωρινη R9 280x)μια χαρα του εχει κρατησει ακριβως λογω της Vram.

• Like 1
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...