Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεφευγετε απο το θεμα παιδια επομενος η συνθεση αυτη που σας εστειλα με την βοηθεια σας βεβαια αξιζει να την αγορασω με εναν i5 η με την amd FX-8320 και τα λεφτα γυρω στα 700 ετσι..

Δεν ξεφευγουμε καθολου απο το θεμα.Απλα δυστηχως στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η παρεξηγηση στις εταιριες ή καλυτερα στα χρηματα που θελει να δωσει ο καθενας. Σε Gaming Pc ΠΑΝΤΑ τον πρωτο λογο εχει η καλυτερη καρτα γραφικων που μπορει να χωρεσει. Στα χρηματα σου λοιπον χωραει η ομορφη R9 280.Και μιας και θελεις να βαλεις κατευθειαν 8gb ram μενει ο επεξεργαστης.

Εχεις λοιπον 2 επιλογες.

Αν θες να ασχοληθεις ή να εχεις δυνατοτητα για Oc πας σε Fx 6300 ή ακομα καλυτερα σε 8320(αν μπορεις να δωσεις τα παραπανω χρηματα)

Αν παλι θες τον καλυτερο επεξεργαστη της αγορας χωρις δυνατοτητα Oc ομως,τοτε πας στον φθηνοτερ i5 4460 και σε μητρικη μια H97 Gigabyte ή Asus κατα προτιμηση για τα 3 χρονια εγγυηση. Τα βαζεις κατω αναλογα με τις αναγκες σου και τα χρηματα που θες να δωσεις και πρατεις αναλογα.Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την ΔΕΗ πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Γελάνε και οι πέτρες με την χρηματική διαφορά.

Γελανε δε γελανε ισχυει παντως ειχα δει ενα τυπο που τα υπολογιζε

Τα εχουμε πει 100 φορες,αν θες να αγορασεις Intel μπορεις να κοιταξεις και σε μεταχειρισμενα μερια και να βρεις αρκετα διαμαντια.

Οσο για το video που λες δεν μου λεει κατι καθως ο συγκεκριμενος καθεται και αναφερει παλια παιχνιδια οπως BF3 που εχουν βγει και αρκετοι Drivers...

Οσο για τους πυρηνες προφανως και αυτο ισχυε εδω και καιρο γιατι και η Intel καθοταν τοσα χρονια στους 4πυρηνους.Αλλοι ειναι αυτοι που καθονται και πουλανε παραμυθια περι 8πυρηνων κλπ

Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι στα παιχνιδια το σημαντικοτερο ρολο παιζει η καρτα γραφικων και μετα ενας καλος επεξεργαστης να την στηριζει. Τελος δεν ειναι και λιγα τα συγχρονα παιχνιδια που ζητανε i5 κυριως λογω Open World περιβαλλοντος.

Ειναι και παιχνιδια που χρειαζονται περισσοτερο τη cpu πχ σταρκραφτ ή τα emulators
Δημοσ.

Γελανε δε γελανε ισχυει παντως ειχα δει ενα τυπο που τα υπολογιζε

Ειναι και παιχνιδια που χρειαζονται περισσοτερο τη cpu πχ σταρκραφτ ή τα emulators

Καλ για emulators ουδεν σχολιον.Οσο για το αλλο που λες το ξερω και εκει ο i5 ειναι υπεραρκετος. Γιαυτο αλλωστε δεν αξιζε τοτε και δεν αξιζει τωρα με τις Ddr4 η αγορα 6πυρηνου i7 γιατι δεν αξιοποιειται πουθενα.

Δημοσ.

οχι guys απλως πιστευω πως ο AMD FX-8320 εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα απο τον i5 4670k αλλα ο i5 αυτος ειναι ακριβοτερος αυτο θελω να μου εξηγησετε μιπως απλως η intel τα πουλαει λιγο ποιο ακριβα/?

http://www.skroutz.g...X-8320-Box.html AMD FX-8320 CPU

RAM: http://www.skroutz.g...L9D-8GBXL.html  RAM

Σκληρος Δισκος: WD Caviar Blue 1tb

Κουτι: Corsair Carbide Spec01 (Πιστευω θα υπαρχει καλυτερο με αναλογα χρηματα αν μπορει καποιος ας στιλει κατι αλλο και η εμφανισει να ειναι ωραια αλλα οχι απαραίτητα 

Τροφοδοτικο:Collermaster G650M http://www.skroutz.g...ster-G650M.html Η http://www.skroutz.g...ondon-550W.htmlδιοτι ειναι gold 

Ψυκτρα: Πειτε μου εσεις

Μητρικη : Gigabyte 970A UD3

Καρτα γραφικων : Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X boost OC           Ειναι καλο hardware αυτο? αξιζει να το παρω?

Εγω λεω να πας να πεις τα καλαντα να δουμε τα λεφτα που θα εχεις μαζεψει και μετα να σου πουμε τι να παρεις
Δημοσ.

mckaibomber 

εχω ειδη 650 ευρω και η συνθεση που εκανα ειναι 683 απλως θελω να μου πειτε αμα αξιζει, για τα χρηματα της επισης τη ειναι OC

φίλε μου είπες τον άλλων αλλά θα απαντήσω εγώ :)

το OC είναι OVERCLOCK το O/C είναι όταν ανεβάζης την αποδώσει/ταχύτητα τον χρονιζμό με ένα πράμα πηραζεις τον πολαπλασιαστη αν είσαι αρχάριος υπάρχουν μέσα στα WINDOWS με ένα κλικ να κάνης OVERCLOCK

Αλλά πρέπει να δέχεται ο CPU/GPU O/C αλλά και το κυριότερο και η μητρική

τώρα για CPU  και GPU  είναι το ότι θες να κανείς δεν έχει σημασία αν ο CPU υποστηρίζει O/C και η GPU όχι η το

αντίθετο

σημιώση:όταν κανείς O/C να μην κανείς με την stock ψύχτρα πάντα με μια αξιόλογη τον 70-80€ και με μια τον 30€ γίνετε αλλά μην φανταστής πολύ normal O/C απο 3,8 π.χ. 4,0-4,1

Δημοσ.

φίλε μου είπες τον άλλων αλλά θα απαντήσω εγώ :)

το OC είναι OVERCLOCK το O/C είναι όταν ανεβάζης την αποδώσει/ταχύτητα τον χρονιζμό με ένα πράμα πηραζεις τον πολαπλασιαστη αν είσαι αρχάριος υπάρχουν μέσα στα WINDOWS με ένα κλικ να κάνης OVERCLOCK

Αλλά πρέπει να δέχεται ο CPU/GPU O/C αλλά και το κυριότερο και η μητρική

τώρα για CPU  και GPU  είναι το ότι θες να κανείς δεν έχει σημασία αν ο CPU υποστηρίζει O/C και η GPU όχι η το

αντίθετο

σημιώση:όταν κανείς O/C να μην κανείς με την stock ψύχτρα πάντα με μια αξιόλογη τον 70-80€ και με μια τον 30€ γίνετε αλλά μην φανταστής πολύ normal O/C απο 3,8 π.χ. 4,0-4,1

Που τα εχεις διαβασεις αυτα......

Δημοσ.

OVERCLOCK ξερω τι ειναι την συντομογραφια δεν ηξερα OC αρα για πειτε μου η συνθεση που εκανα θα παιζει τα παιχνιδια χωρις OC ολα τα νεα games?

Δημοσ.

Που τα εχεις διαβασεις αυτα......

ναι μιλάμε για μια πολύ καλή ψύκτρα τον 30€ και δεν μιλάμε για AMD επεξεργαστές για G3258 π.χ.

OVERCLOCK ξερω τι ειναι την συντομογραφια δεν ηξερα OC αρα για πειτε μου η συνθεση που εκανα θα παιζει τα παιχνιδια χωρις OC ολα τα νεα games?

ναι καλή είναι με FX 8320 και R9 280 χωρίς O/C είσαι ενταξη

Δημοσ.

Καλα σε υδροψυξη κυριως αξιζει η ακριβοτερη σειρα με τα 2 fans και εκει μιλαμε για αλλα budget...

ναι όπως αυτή :) μπορεί να κάνει πολύ καλά την δουλειά

της :)

http://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i.html?keyphrase=Corsair+Hydro+Series+H100

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...