Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά.. σκεφτόμουν..

Γιατί να μην διαθέτω και εγώ (προπάντων για τον εαυτό μου) κάτι απίστευτα φουσκωτά μαξιλαράκια που συναντώ καμιά φορά σε ξένα σπίτια και κυρίως 4*+ ξενοδοχεία;
Μια φορά θα τα πάρω.. το θέμα είναι πόσο να φτάσουν πάνω από 30-40€.

Χάζευα στο Site του IKEA να ξεκινάνε από 8€ μέχρι 20€.. αλλά κανένα δεν νομίζω να είχε ούτε το μέγεθος, αλλά ούτε τη μαλακότητα που αναζητώ απεγνωσμένα.

Άνετα με στέλνετε κάπου εσείς, όλο και κάποιος θα έχει το χρυσό κονέ για μαγαζί.

Και όπως είπαμε, μεγάλα, και απείρως μαλακά

BedPillows.jpg

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Δημοσ.

Ρε παιδιά.. σκεφτόμουν..

Γιατί να μην διαθέτω και εγώ (προπάντων για τον εαυτό μου) κάτι απίστευτα φουσκωτά μαξιλαράκια που συναντώ καμιά φορά σε ξένα σπίτια και κυρίως 4*+ ξενοδοχεία;

Μια φορά θα τα πάρω.. το θέμα είναι πόσο να φτάσουν πάνω από 30-40€.

Χάζευα στο Site του IKEA να ξεκινάνε από 8€ μέχρι 20€.. αλλά κανένα δεν νομίζω να είχε ούτε το μέγεθος, αλλά ούτε τη μαλακότητα που αναζητώ απεγνωσμένα.

Άνετα με στέλνετε κάπου εσείς, όλο και κάποιος θα έχει το χρυσό κονέ για μαγαζί.

Και όπως είπαμε, μεγάλα, και απείρως μαλακά

Τα θέλεις?? Τα λιγουρεύεσαι???

Μας έφτιαξες βραδιάτικα.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι διαλεξες αυτον το τιτλο; Οταν τον διαβασα νομιζα ηθελες να "φασωθεις" πανω σε μαξιλαρια..

Κι εγώ έτσι νόμιζα όταν διάβασα τον τίτλο, αλλά μετά διάβασα το post και σιγουρεύτηκα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι διαλεξες αυτον το τιτλο; Οταν τον διαβασα νομιζα ηθελες να "φασωθεις" πανω σε μαξιλαρια..

εγώ το κατάλαβα αμέσως βλέποντας δίπλα ποιός είναι ο TS...

έχω μάθει πλέον τη φρασεολογία του #κοριτσιού_για_πισί  B)

Δημοσ.

^ Oldskool fan.
Ίιισως θα έπρεπε να re-φιξάρω τα Κοριτσοκλισέ μου για να τραβάω τα views. :/

Για μαγαζί λέω ναι.
Αν σε βολεύει, αξίζει.
Και αν δεν εχει, να ψάξει να σου βρει.

Και δε μου λές ρε γαμανέ.. το μαγαζί αν δεν ξέρω ούτε όνομα, ούτε ένα τηλεφωνάκι.. πως να το βρω έτσι; Δεν έχεις κάτι;

Έχει καλές τιμές και μεγάλα μαξιλάρια ύπνου φαντάζομαι δεδομένο..

Δημοσ.

Αν δεν βρεις στο εμποριο,μια λυση ειναι να το φτιαξεις μονη σου, με την γεμιση απο αλλα δυο.Εχω φτιαξει το δικο μου ετσι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...