Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πρόσφατα απέκτησα με κόπο και ιδρώτα αυτήν

Καινούργια σαμσουνγκ με 200hz full hd led κτλ.

Δεν ξέρω τι παίζει με αυτές τις οθόνες και αν φταίει μόνο η δικιά μου αλλά βλέποντας ταινία 1080p από λάπτοπ με hdmi καλώδιο μονωμένο κτλ κάθε αρκετά δευτερόλεπτα βλέπω την εικόνα σαν «να ψιλοκολλάει και να τρέχει να φτάσει στο σημείο που θα έπρεπε να ήταν.»

Όλο αυτό σε διάρκεια ενός δευτερολέπτου.

Το είδε φίλος και μου λέει ότι έτσι κάνουν όλες οι καινούργιες τηλεοράσεις. Επειδή όμως την έχω 3 μέρες θέλω να ξέρω μήπως φταίει η συγκεκριμένη και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Αν είναι να την πάω πίσω. Δεν έχω φέτα buray να παίξω ένα να δω τι γίνεται από άλλη πηγή.

Έχετε λοιπόν παρατηρήσει τπτ τέτοιο; Μόνο στην δικιά μου συμβαίνει; Ή φταίει ίσως η κάρτα γραφικών μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Λογικά ή το laptop φταίει ή το HDMI. Το πιο σωστό είναι να δοκιμάσεις να βρείς άλλη πηγή να παίξεις το αρχείο.

Δημοσ.

Έχω κάρτα ενσωματωμένη την: Intel HD Graphics 3000.

Δεν θα έπρεπε να χει προβλημα θεωρω. και για το καλωδιο HDMI εδωσα κατι παραπανω για να αγορασω κατι καλυτερο απο τα συνηθισμενα.

Εσεις δεν εχετε ακουσει κατι παρομοιο ;;

Δημοσ.

Η τιμή του καλωδίου ειδικα του HDMI δεν επηρεάζει καθόλου την ποιότητα του. Δοκιμάσες με διαφορετικούς player να παίξεις το αρχείο;

Δημοσ.

οχι γιατι δεν εχω. θα αγορασω bluray οπου να ναι αλλά βρήκα αυτήν την ρύθμιση στην οθόνη motion plus και έχει επιλογή ομαλή εικόνα. θα το δοκιμάσω και θα δούμε. μακάρι να είναι θέμα ρύθμισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...