Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πούλησα κάτι πράγματα στο ebay μέσα σε ένα μήνα όπου κόστιζαν περίπου 20-25 ευρώ αλλλά σήμερα μετά δηλαδή απο ένα μήνα περίπου βλέπω ότι σήμερα το ebay τράβηξε απο τον λογαριασμό μου 9 ευρώ αυτός που τράβηξε τα λεφτά είναι με όνομα eBay Europe Sarl μετά απο λίγο ψάξιμο στο internet κατάφερα να βρώ ότι είναι φόροι απο το ebay που πληρώνεις.

Αυτό που θέλω να μάθω απο εσάς εάν ξέρετε είναι εάν θα πρέπει να πληρώνω τώρα κάθε μήνα κάποιο ποσό επειδή πουλάω πράγματα και εάν επίσης το ποσό που θα πληρώνω θα είναι σταθερό και δεν θα αλλάζει εάν πχ βάλω κάτι ακριβώ να πουλήσω παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου λύσει τις απορίες μου.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω εάν πουλίσω κάτι που κοστίζει 50 ευρώ και το αγοράσει κάποιος θα κρατήσουν αυτοι το 23% ?

Επίσης θα ήθελα να ξέρω εαν δεν έχω να πουλίσω κάτι πλέον επειδή ας πούμε τα πούλισα όλα θα συνεχίσω να χρεώνομαι?

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω εάν πουλίσω κάτι που κοστίζει 50 ευρώ και το αγοράσει κάποιος θα κρατήσουν αυτοι το 23% ?

Επίσης θα ήθελα να ξέρω εαν δεν έχω να πουλίσω κάτι πλέον επειδή ας πούμε τα πούλισα όλα θα συνεχίσω να χρεώνομαι?

Οταν λεω φπα δεν εννοώ τον φπα του εμπορεύματος, αυτόν είσαι υποχρεωμένος να τον αποδόσεις στο κράτος στο οποίο δραστηριοποιείσαι σαν πωλητής, εννοώ τον φπα που εισπράττει το εβαυ επάνω στην αμοιβή του για τις υπηρεσίες που σου προσέφερε

Δημοσ.

Το να εχεις λογαριασμό στο ebay είναι δωρεαν. Πληρώνεις οταν βάζεις «αγγελίες» και οταν αγοραστεί αυτό που πουλας. Οταν δεν πουλάς εν χρεώνεσαι. 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος : http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...