Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά του e-mail start-up Acompli, δείχνοντας ότι η εταιρεία δεν αστειεύεται με την επέκταση της και την υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων πέρα από το δικό της.Πριν από μερικές μέρες, ο σύνδεσμος μίας... "κενής" ανάρτησης στο επίσημο blog της Microsoft που πραγματοποιήθηκε από έναν αξιωματούχο (Rajesh Jha) της εταιρείας -μάλλον νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και για αυτό την "απέσυραν"- αναφερόταν στην εξαγορά της Acompli από την Microsoft (microsoft-acquires-acompli).

Από ότι φαίνεται, και σύμφωνα με πληροφορίες του re/code, η εξαγορά στοίχισε στην Microsoft περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, η Acompli επιβεβαίωσε την εξαγορά ενώ το ίδιο έκανε και η Microsoft.

Η εφαρμογή Acompli, που αποτελεί ένα εγχείρημα βετεράνων developers από τις VMWare και Zimbra, είναι ένας e-mail client για iOS και Android, ο οποίος έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για την εξαιρετική λειτουργία του και την πλήρη συμβατότητά του με Microsoft Exchange ή την υπηρεσία e-mail της Google.

Η εφαρμογή βοηθάει τους επαγγελματίες χρήστες που λαμβάνουν πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εντοπίσουν τα σημαντικότερα από αυτά ταχύτατα και να αναλάβουν δράση.

Link.png Site: Re/Code

Δημοσ.

Να έφτιαχνε και αυτό το skype που από τότε που το πήρε είναι πιο βαρύ και από νταλίκα καλά θα ήταν.

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα παντός στο Lumia 930 ... Το σκαιπ θα μπορούσε να είναι και καλύτερο ...! Λείπουν μερικά features σε σχέση με ios/android και πάλι ειναι βαρύ ...! Θέλει βελτίωση !

Δημοσ.

Να έφτιαχνε και αυτό το skype που από τότε που το πήρε είναι πιο βαρύ και από νταλίκα καλά θα ήταν.

Ενώ το hangouts, που έχω στο pc, και καταλαμβάνει idle 500Mb μνήμη RAM είναι αεράτο σαν ελαφι

• Like 2
Δημοσ.

@Gborb για αντροιντ\IOS μιλάς ε;

Γιατί στο δικό μου WP τουλάχιστον τρέχει σα νερο

yap......... κατα 99% το κάνe επίτηδες οστε μονο στο δικο της os να ειναι οκ..... ΑΙΣΧΟΣ

Δημοσ.

Ενώ το hangouts, που έχω στο pc, και καταλαμβάνει idle 500Mb μνήμη RAM είναι αεράτο σαν ελαφι

Αυτό και αν είναι βαρύ και ασήκωτο. Ούτε τα updates δεν του έχω κάνει. Και φυσικά δεν το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

yap......... κατα 99% το κάνe επίτηδες οστε μονο στο δικο της os να ειναι οκ..... ΑΙΣΧΟΣ

1. Λογικό είναι να είναι καλύτερο στα δικά της κινητά. Έτσι κάνουν όλες οι εταιρίες

2. Τουλάχιστον βγάζει εφαρμογές και για αλλα os σε αντίθεση με την Google.

Μαθε τα βασικά πραγματάκια πρώτα και μετά σχολίασε σαν πιτσιρίκι.

Δημοσ.

Ανάλογα τη συσκευή πάει το Skype λογικά. Εμένα σε Lumia 520 πάει πολύ οκ αλλά δεν πάει και νεράκι. Δεν δημιουργεί πρόβλημα πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

microsoft: ε! εσεις εκει! βγαλτε το και για WP!

acompli¨νοου γουει σερ.

microsoft: σιγα ρε παλικαρια, σηκωσατε και μυτη! ποσο κοστιζετε? 200? παρτε τα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...