kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Την Κυριακή 7 θα πάω στην Αθήνα, θα παρκάρω σε ξενοδοχείο εντός του Δακτυλίου και την Δευτέρα 8 θα πρέπει να φύγω αλλά το αυτοκίνητό μου έχει πινακίδα που τελειώνει σε μονό αριθμό. Γενικώς ελέγχεται το μέτρο; Παίζει να φάω καμιά κλήση;
doctorkostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Την προηγούμενη εβδομάδα με ελεγξαν πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια στην Αθήνα. Μπροστά στη Βουλή, σύνηθες σημείο για αυτή τη δουλειά. Στατιστικά λοιπόν (σε πολύ μικρό δείγμα μελέτης, εμένα), θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να σου τύχει.
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Περίπου μια στις τέσσερις ημέρες πετυχαίνω έλεγχο στο δακτύλιο και θα είναι ή στις στήλες ή στο Σύνταγμα. Εφόσον μόνος κινηθείς ζύγη ημέρα αν σε σταματήσουν την ψιλοεκατσες μιας και γράφουν πρώτου προλάβεις να πεις κουβέντα... Αν δεν έχεις πρόβλημα πάρκαρε το σε ενα ασφαλή σταθμό του μετρο εκτός δακτυλίου...
Isabelle2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Περίπου μια στις τέσσερις ημέρες πετυχαίνω έλεγχο στο δακτύλιο και θα είναι ή στις στήλες ή στο Σύνταγμα. Εφόσον μόνος κινηθείς ζύγη ημέρα αν σε σταματήσουν την ψιλοεκατσες μιας και γράφουν πρώτου προλάβεις να πεις κουβέντα... Αν δεν έχεις πρόβλημα πάρκαρε το σε ενα ασφαλή σταθμό του μετρο εκτός δακτυλίου... Ποιο είναι το ποσό του πρόστιμου ρε παιδιά? Εχω ξεχαστεί κανα δυο φορές τις τελευταίες μερες και μπήκα σε μέρα που δεν έπρεπε (ήταν και απαραίτητο να κινηθώ με αμάξι βέβαια) ...και είχα ενα αγχος αλλα δεν έχω ιδέα για τα ποσά που πέφτουν...
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο είναι το ποσό του πρόστιμου ρε παιδιά? Εχω ξεχαστεί κανα δυο φορές τις τελευταίες μερες και μπήκα σε μέρα που δεν έπρεπε (ήταν και απαραίτητο να κινηθώ με αμάξι βέβαια) ...και είχα ενα αγχος αλλα δεν έχω ιδέα για τα ποσά που πέφτουν... 200 καυτά ευρώ... αποφευγετε το δακτυλιο αν δε μπαινετε γιατι πλεον (τελευταίο 1 χρόνο) τους δινουν εντολη να βγαίνουν να γραφουν... fyi αν βλέπουν καινούργιο αμαξι (2008+ ακομα και αν δεν ειναι euro 5) 99% δε το σταματανε αλλα και παλι δε θα το ρίσκαρα... Σε πιο σημείο γίνεται έλεγχος στις στύλες; απο κουκακι ανεβαινοντας προς συνταγμα
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν περάσεις μπροστά απο το χιλτον δεν εχεις πρόβλημα, εκτος αν εισαι πολύ γκαντέμης.
Isabelle2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Περασα και απο hilton και την γλίτωσα 200 καυτά ευρώ... αποφευγετε το δακτυλιο αν δε μπαινετε γιατι πλεον (τελευταίο 1 χρόνο) τους δινουν εντολη να βγαίνουν να γραφουν... fyi αν βλέπουν καινούργιο αμαξι (2008+ ακομα και αν δεν ειναι euro 5) 99% δε το σταματανε αλλα και παλι δε θα το ρίσκαρα... απο κουκακι ανεβαινοντας προς συνταγμα Παλι καλα,,,γιατί παλιότερα είχα ακούσει κάτι για 500 αλλά δεν το πολυπιστεύω.. Οσο για τα νέα αμάξια λογικό γιατί τα μισά είναι eco και παιρνάνε άνετα..
kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα πάω Κυριακή και θα παρκάρω στο πάρκιν του ξενοδοχείου εντός δακτυλίου και θα πρέπει να φύγω την Δευτέρα (που δεν κυκλοφορώ) για να γυρίσω σπίτι μου στην Πάτρα. Αυτό δηλαδή πως θα γίνει;
ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο και η ώρα . Πρέπει να εισαι γκαντέμης
Isabelle2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα πάω Κυριακή και θα παρκάρω στο πάρκιν του ξενοδοχείου εντός δακτυλίου και θα πρέπει να φύγω την Δευτέρα (που δεν κυκλοφορώ) για να γυρίσω σπίτι μου στην Πάτρα. Αυτό δηλαδή πως θα γίνει; Θα πετάξεις ! Μα δεν έχει πολύ νόημα η όλη λογική του δακτύλιου, δεν ειναι καθόλου βολικο... Λογικά όπως είπαν και παραπάνω... καλύτερα να παρκάρεις σε μετρό και να πας με μέσα - ταξί αν ειναι εύκολο. Πάντως αν δ κάνω λάθος ειναι 8 με 8 ο δακτύλιος..Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να φύγεις πολύ νωρίς;;;
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Θα πετάξεις ! Μα δεν έχει πολύ νόημα η όλη λογική του δακτύλιου, δεν ειναι καθόλου βολικο... Λογικά όπως είπαν και παραπάνω... καλύτερα να παρκάρεις σε μετρό και να πας με μέσα - ταξί αν ειναι εύκολο. Πάντως αν δ κάνω λάθος ειναι 8 με 8 ο δακτύλιος..Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να φύγεις πολύ νωρίς;;; Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 07.00 έως 20.00 Παρασκευή, ώρες 07.00 έως 15.00 δυστυχως ο φιλος ή θα πρέπει να φυγει νωρις/πολυ αργα ή να παρκαρει τη δευτέρα εκτος δακτυλίου.... εναλλακτικά παιρνει το ρισκο... 1
JimxxZe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Για μηχανές ισχύει ο δακτύλιος; Οδηγώ scooter και πολλές φορές έχω μπει κέντρο και ζυγές μέρες ενώ έχω μονή πινακίδα
ParhsG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ισχυει για μηχανες. Όσο αφορά το χίλτον αν πάει απο πίσω σιγα μην τον γραψουν.
Isabelle2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 07.00 έως 20.00 Παρασκευή, ώρες 07.00 έως 15.00 δυστυχως ο φιλος ή θα πρέπει να φυγει νωρις/πολυ αργα ή να παρκαρει τη δευτέρα εκτος δακτυλίου.... εναλλακτικά παιρνει το ρισκο... E προφανώς δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια...Το ωράριο της Παρασκευής δεν το ήξερα! thanks για το update!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα