mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σιγουρα την Παρασκευη, ολες τις Παρασκευες, ειναι 7-3?
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αναδημοσίευση ειναι απο τα νεα... ριξε μια ματια και στη σχετικη σελίδα της τροχαίας...
ParhsG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για το δακτύλιο μπορούν να σε γράψουν χωρίς να σε σταματήσουν;
ParhsG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Είδα στο χίλτον σήμερα τη στήναν στη μέση του δρόμου και σταματάγαν κάργα 11 το πρωί. Ηταν γύρω στα 3-4 αυτοκίνητα και οι τροχο κοιτάγαν παντού. Λογικά για δακτύλιο..
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Άνετα... Έψαχναν και αυτοί τα 400 εκατομμύρια ευρώ...
Haldol Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καρα-lol ο δακτύλιος. Δεδομένου ότι οι περισσότερες οικογένειες έχουν >1 αυτοκίνητα, απλά τα αλλάζουν. Τις ζυγές με το ένα, τις μονές με το άλλο. Αθήνα, οικογένεια με 2 ή και παραπάνω αυτοκίνητα, και όλα να είναι ζυγά ή μονά, απλά δε παίζει. 1
Anorymous Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καρα-lol ο δακτύλιος. Δεδομένου ότι οι περισσότερες οικογένειες έχουν >1 αυτοκίνητα, απλά τα αλλάζουν. Τις ζυγές με το ένα, τις μονές με το άλλο. Αθήνα, οικογένεια με 2 ή και παραπάνω αυτοκίνητα, και όλα να είναι ζυγά ή μονά, απλά δε παίζει. Αυτα προ κρισης πολυ τα πουλησαν και οσοι δεν τα πουλησαν καταθεσαν πινακιδες και τα εχουν αραξει.
Haldol Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και πάλι, οικογένεια με 2+ ενήλικα άτομα και μόνο 1 ΙΧ σπάνιο είναι. Ίσως λιγότεροι αλλά και πάλι.
Anorymous Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και πάλι, οικογένεια με 2+ ενήλικα άτομα και μόνο 1 ΙΧ σπάνιο είναι. Ίσως λιγότεροι αλλά και πάλι. Εγω παντως δεν οδηγω και ο αδερφος ειχε αμαξι και το πουλησε και τωρα ειναι με παπι
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλα εξαρταται απο πολλές παραμέτρους... Εμεις είμαστε 2 άτομα με 2 αυτοκίνητα, εχω φιλο που είναι 2 άτομα με 3 αυτοκίνητα (το ενα εταιρικό/πετρελαιο/euro 5 αρα κινειται ελευθερα) και εχω και γνωστές οικογένειες χωρίς αμαξι! Η φιλοσοφία παντως ενα μονο ένα ζυγό υπάρχει ακόμα...
mgs4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει το αμάξι στο κέντρο, εκτός και αν συντρέχει σοβαρός λόγος. Εγώ περαστικός έχει τύχει να περνάω με το αμάξι αό κέντρο και 2-3 φορές ξεχάστηκα και μπήκα δακτύλιο ενώ ήμουν παράνομος αλλά κλαην δεν έγινε τπτ. Τον προσέχω όμως το δακτύλιο γιατί μια φορά θα σου τύχει. Γενικά θέλει και τύχη να τη φας...Αν τώρα κάποιος κόβει βόλτες μέσα στην Ομόνοια και γύρω απ το σύνταγμα σε κομβικά σημεία ειδικά πρωινές ώρες ε οι πιθανότητες αυξανονται λογικό είναι.
παπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Είδα στο χίλτον σήμερα τη στήναν στη μέση του δρόμου και σταματάγαν κάργα 11 το πρωί. Ηταν γύρω στα 3-4 αυτοκίνητα και οι τροχο κοιτάγαν παντού. Λογικά για δακτύλιο.. Η χωρα ειναι πρωτη στα τροχαια και αυτοι κοβουν για δακτιλιο; Τι να πω.. με ξεπερναει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα