Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350ευρω

ii) απλα ενα αναβαθμησμενο πισι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν :oχι

iv) Οχι καινουρια οθονη εχω μια 17αρα

v) οχι περιφερειακα

vi) e shop η σκρουτζ αλλα φυσικα οπου ειναι πιο φθηνα

vii) θα το συναρμολογησω εγω

viii) οχι λειτουργικο

ix) οχι διπλες καρτες γραφικων

x) οχι OC

xi) oxi OC στην καρτα γραφικων

xii) εχω 2 μνημες ddr2 400mhz 2gb dual channel και μια καρτα γραφικων nvidia 9600gt 512mb επισης ssd evo 840 120gb

και εχω και το κουτι αλλα δεν ξερω τι μαρκα ειναι και τροφοδοτικο 430 W

ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ
motherboard: msi p35 neo

cpu: intel core 2 duo e8500

ram :2 μνημες ddr2 400mhz 2gb dual channel

gpu:nvidia 9600gt 512mb

SSD:ssd evo 840 120gb

HDD: WESTERN DIGITAL WD5000AVDS 500GB AV-GP SATA2

εχω βρει τον επεξεργαστη ειναι ο intel i5 4570 το ερωτημα μου ειναι οτι δεν ξερω ποια μητρικη να παρω μια καλη για τα λεφτα της και αν χρειαζεται νεες μνημες.θα παιζουν δλδ στη νεα μητρικη αυτες που εχω?...ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από marinos#94
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με 200-300 ευρω δεν κανεις τιποτα..ουτε μπορεις να αγορασεις 4570 καραρχην αν ειναι να παρεις να παρεις refresh μοντελο.

οι μνημες σου δεν κανουν θελουν αλλαγη.

αν το τροφοδοτικο σου ειναι καλο και οχι κανενα noname θα μπορουσαμε να κανουμε κατι...

Δημοσ.

μισο λεπτο τον εχεις αγορασει ?

αν ναι κατι γινεται.

Αν βγαλεις απ εξω την μητρικη στα πχ 80ευρω καλη τυχη να βρεις σκληρο δισκο,Ram,καρτα γραφικων και τροφοδοτικο για gaming Pc :P

Δημοσ.

κοιταξτε παιδια μαλλον εγω φταιω οταν λεω gaming pc εννοω κατι αξιοπρεπες ...θα το διορθωσω...αυτο που ψαχνω ειναι μια αναβαθμιση,,, βρηκα αυτο τον επεξεργαστη και θελω να μου προτεινετε μια συμβατη μητρικη οχι ακριβη αλλα αξιοπρεπης

Δημοσ.

ο i5 δεν είναι για τέτοια budget... Σου προτείνω να πας για έναν apu να βάλεις τον 840 πάνω και θα είσαι μια χαρά!

Αν θες μπορώ να σου κάνω μια πρόταση, Σκληρό έχεις ?

Δημοσ.

κανε μου προταση..αλλα λυσε μου την απορια τι εννοεθς οτι δεν ειναι για τετοιο μπατζετ...κανει 186 και αν παρω μητρικη και μνημη 4 gb δε θα εχω καλη αναβαθμιση?? πες μου αν μπορεις πρωτα τι θα μπορουσα να παρω σε αυτο που σκεφτομαι

Δημοσ.

Τη να τον κάνεις τον i5 αφου θα έχεις τα ενσωματομένα γραφικά? γιατί δεν χωράει στο budget ούτε κάρτα... (κουτί,psu btw πες μας πια έχεις)

Ο i5 είναι για hardcore gaming pc, μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλεία σου με έναν apu που έχει και καλύτερα ενσωματομένα γραφικά ωστέ να χωρέσει και ένα κουτάκι και ένα τροφοδοτικό.

(συμπέρεσμα είνα τζάμπα λεφτά όταν δεν είναι ισσοροπημένο το σύστημα μέχρι να γίνει κάποια μεγάλη αναβάθμιση)

Δημοσ.

μαλιστα μαλιστα ...εγω ομως ρε παιδι μου δε το θελω μονο για gaming δλδ αν τον i5 και μια μητρικη φθηνη αλλα καλη σχετικα και μνημη δε θα αλλαζε το συστημα προς το καλυτερο? και με την προοπτικη να εχω τον i5 και στο κοντινο μελλον να παρω και καρτα γραφικων κουτι τροφοδοτικο...

Δημοσ.

μαλιστα μαλιστα ...εγω ομως ρε παιδι μου δε το θελω μονο για gaming δλδ αν τον i5 και μια μητρικη φθηνη αλλα καλη σχετικα και μνημη δε θα αλλαζε το συστημα προς το καλυτερο? και με την προοπτικη να εχω τον i5 και στο κοντινο μελλον να παρω και καρτα γραφικων κουτι τροφοδοτικο...

Προφανώς θα αλλάξει προς το καλύτερο και με έναν pentium θα άλλαζε...

Από ότι κατάλαβα θέλεις να αναβαθμίσεις σιγά σιγά το pc σου...

1) πες μου πιο κουτί έχεις και πιο τροφοδοτικό?

2) Τη χρήση που θες να κάνεις τώρα και στα επόμενα χρόνια?

3) Μέσα σε τη δίαστημα θέλεις να αναβαθμίσεις τα υπόλοιπα parts?

Δημοσ.

κοιτα το κουτι δεν ξερω τι μαρκα αλλα χωραει ισα ισα τη μητρικη που εχω(msi p35 neo) ειναι εχω τον υπολογιστη 4 χρονια ουτε το τροφοδοτικο απλα ξερω οτι ειναι 430 W αν σε βοηθα ειχα παρει μονο το κουτι 700ευρω

η χρηση ειναι και για παιχνιδια αλλα οχι σε ultra settings και τετοια

το διαστημα θα ειναι συντομο λεμε 6 μηνες

θεωρω οτι ειναι καλο να παρω εναν καλο επεξεργαστη για να μου μεινει κιολας αλλα 3-4 χρονια

Δημοσ.

Κοιτάς μόνο για intel ή δεν σε νιάζει ?

Πρόταση ...

Το κουτάκι αν δεν σαρέσει εμφανισιακά μπορείς να το αλλάξεις παρόλα αυτά είναι πολύ καλό για τα χρήματα του! Δες.. (Ττ, Agos)

Τροφοδοτικό έβαλα λίγο μεγαλούτσικο για το σύστημα για να μπορείς να βάλεις μια κάρτα τάξης R9 280 (έτσι και αλλιώς δεν αξίζει να βάλεις μεγαλύτερη)

Και τέλος για τον 7700Κ τη να σου πω σε αυτήν την ανάλυση που είσαι παίζεις τα πάντα!  και αν πας για μεγαλύτερη ανάλυση πας και για μια καρτούλα!

PER.813213.jpg PER.813213
RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

product_wishlist_small.jpg

29.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 29.90 € basket_delete.png PER.640644.jpg PER.640644
THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU

55.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 55.90 € basket_delete.png PER.523162.jpg PER.523162
ASUS A88XM-PLUS RETAIL

69.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 69.00 € basket_delete.png PER.555732.jpg PER.555732
KINGSTON HX324C11SR/4 4GB 2400MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE BUNDLE

52.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 52.00 € basket_delete.png PER.559670.jpg PER.559670
AMD A10 7700K 3.50GHZ BOX

135.45 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 135.45 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 342.25 € basket_delete.png

Τώρα όταν μπορείς βάλε άλλα 4 gb ram

και μια ψυκτρούλα τύπου themis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...