Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα το κουτι δεν ξερω τι μαρκα αλλα χωραει ισα ισα τη μητρικη που εχω(msi p35 neo) ειναι εχω τον υπολογιστη 4 χρονια ουτε το τροφοδοτικο απλα ξερω οτι ειναι 430 W αν σε βοηθα ειχα παρει μονο το κουτι 700ευρω

η χρηση ειναι και για παιχνιδια αλλα οχι σε ultra settings και τετοια

το διαστημα θα ειναι συντομο λεμε 6 μηνες

θεωρω οτι ειναι καλο να παρω εναν καλο επεξεργαστη για να μου μεινει κιολας αλλα 3-4 χρονια

Ναι ο επεξεργαστης θα σου κρατησει που λες,το προβλημα ειναι οτι η καρτα γραφικων που υποτιθεται οτι κοιτας δεν θα σου κρατησει καθολου...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν κοιταω καρτα γραφικων προς το πα3ον θα μεινω με αυτη που εχω..σε λιγο καιρο θα παρω...απλα το χτιζω σιγα σιγα

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και δες ποιο τροφοδοτικό έχεις, να μας πεις και μας. Γιατί αν είναι καλό το τροφοδοτικό σου μπορείς να βολευτείς με αυτό μέχρι να πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών και τώρα να σου φτιάξουμε σύνθεση με i5 που θες

Δημοσ.

Κοιτάς μόνο για intel ή δεν σε νιάζει ?

Πρόταση ...

Το κουτάκι αν δεν σαρέσει εμφανισιακά μπορείς να το αλλάξεις παρόλα αυτά είναι πολύ καλό για τα χρήματα του! Δες.. (Ττ, Agos)

Τροφοδοτικό έβαλα λίγο μεγαλούτσικο για το σύστημα για να μπορείς να βάλεις μια κάρτα τάξης R9 280 (έτσι και αλλιώς δεν αξίζει να βάλεις μεγαλύτερη)

Και τέλος για τον 7700Κ τη να σου πω σε αυτήν την ανάλυση που είσαι παίζεις τα πάντα! και αν πας για μεγαλύτερη ανάλυση πας και για μια καρτούλα!

PER.813213.jpg PER.813213

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

product_wishlist_small.jpg

29.90 € basket_remove.pngbasket_add.png

Αλλαγή 29.90 € basket_delete.png PER.640644.jpg PER.640644

THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU

55.90 € basket_remove.pngbasket_add.png

Αλλαγή 55.90 € basket_delete.png PER.523162.jpg PER.523162

ASUS A88XM-PLUS RETAIL

69.00 € basket_remove.pngbasket_add.png

Αλλαγή 69.00 € basket_delete.png PER.555732.jpg PER.555732

KINGSTON HX324C11SR/4 4GB 2400MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE BUNDLE

52.00 € basket_remove.pngbasket_add.png

Αλλαγή 52.00 € basket_delete.png PER.559670.jpg PER.559670

AMD A10 7700K 3.50GHZ BOX

135.45 € basket_remove.pngbasket_add.png

Αλλαγή 135.45 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 342.25 € basket_delete.png

Τώρα όταν μπορείς βάλε άλλα 4 gb ram

και μια ψυκτρούλα τύπου themis

Μαλιστα ευχαριστώ αλλα μπορεις να μου πεις και μια μητρικη για τον i5?

Δημοσ.

Βγαίνει αυτό με i5 επεξεργαστή αλλά επαναλαμβάνω....αν δε μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις και αυτό είναι κάποιο της πλάκας, θα αγοράσεις αυτά τα κομμάτια και το πιο πιθανόν είναι να στα κάψει και να μείνεις χωρίς pc

http://gyazo.com/e663d0eb52049dfde3b758c19c7e4646

Μετά προσθέτεις ακόμα 4GB ram και μια κάρτα γραφικών.

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ΕΧΕΙΣ

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και δες ποιο τροφοδοτικό έχεις, να μας πεις και μας. Γιατί αν είναι καλό το τροφοδοτικό σου μπορείς να βολευτείς με αυτό μέχρι να πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών και τώρα να σου φτιάξουμε σύνθεση με i5 που θες

Φιλε το ανοιξα και δε μου λεει καποια μαρκα μονο τα χαρακτηριστικα του εκτος και αν κοιταξα αλλου??

Αν παρω το τροφοδοτικό που προτείνει απο πανω θα μαι καλυμμενος?

Δημοσ.

Βγάλε μια φωτο και ανέβασε την να δούμε και μεις

θα βγαλω μολις παω σπιτι...το ειδα χθες το βραδυ και δυστυχως δεν εβγαλα
Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτά; Ναι καλό τροφοδοτικό είναι, υπάρχουν και πιο ποιοτικά φυσικά. Η σύνθεση που σου έκανα όμως δεν έχει τροφοδοτικό, οπότε αν βάλουμε ένα θα πας στα 400 ευρώ περίπου αν αφαιρέσουμε την ψύκτρα και μείνεις με την stock για ένα διάστημα. Έτσι και αλλιώς χειμώνας είναι τώρα, δε θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτά; Ναι καλό τροφοδοτικό είναι, υπάρχουν και πιο ποιοτικά φυσικά. Η σύνθεση που σου έκανα όμως δεν έχει τροφοδοτικό, οπότε αν βάλουμε ένα θα πας στα 400 ευρώ περίπου αν αφαιρέσουμε την ψύκτρα και μείνεις με την stock για ένα διάστημα. Έτσι και αλλιώς χειμώνας είναι τώρα, δε θα έχεις πρόβλημα

Χαχαχαχαχ εχεις δικιο....σορρυ αλλα δεν ανεβαζε τη φωτο...την ανεβασα στο σχολιο μου ξανα

Δημοσ.

αν θελεις να κανεις κατι σωστο ανεβασε το ποσο για να μπει ενας ι5 με αξιολογη μητρικη και οχι κατι η61 τσιπσετ που ειδα ποιο πανω.

πες τι ακριβως θα κρατήσεις απο το παλιο υπολογιστή και τι ειναι οτ καθενα απο αυτα πχ. μαρκα τροφοδοτικου μαρκα κουτιου κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι με αυτή τη μητρική..έβγαλες και το κουτί. Πρόταση...δε μαζεύεις λίγα χρήματα ακόμα να πάρεις κάτι πιο ολοκληρωμένο;

Μπορεις να μου πεις γιατι οχι αυ4η τη μητρικη?

Καλα μαλλον θα μαζ2ψω λιγα παραπανω χρηματα απλα να εχω μια ιδέα

και να το κουτι και το τροφοδοτικο

το τροφοδοτικο το βρηκα http://www.hkc-europe.com/product_detail.asp?id=700

post-245396-0-26929800-1417527867_thumb.jpg

post-245396-0-42979000-1417527893_thumb.jpg

Επεξ/σία από marinos#94
Δημοσ.

Ένα σύστημα πρέπει να είναι ισσοροπημένο δεν μπορείς να βάλεις i5 με Η81 chipset...

Πέρα από τις λειτουργίες που θα υστερεί (που είναι αρκετές τις έχουμε αναφέρει παλιότερα) To chipset διαμορφώνει την ισσοροπία και την σταθερότητα ενός συστήματος.

Το τροφοδοτικό δεν κάνει, είναι χάρος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...